Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Re: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ Κώστα.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Δυστυχώς το αγαπημένο μου Huggler αναβαθμίζεται λέει και δεν θα μας στέλνει πλέον . Κρίμα γιατί το είχα βολευτεί ας πούμε . Καλή ποιότητα σε λογικές τιμές κλπ . Τι υπάρχει εναλλακτικά στα ίδια κυβικά ;
Ευχαριστώ .

Προσωπικά εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το myikona...ποιοτικές εκτυπώσεις, καλές τιμές, βγάζει συχνά πυκνά προσφορές και είναι στην Ελλάδα. Τονίζουμε και την Ελληνική αγορά!!
Αυτή την περίοδο έχει και εκπτώσεις.
https://www.myikona.gr/

Απάντηση: Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Εδώ Νικόλα θα διαφωνήσω ότι και αν πήρα από myikona μετριότατο σε σχέση με το bonusprint και ρώτησα και επαγγελματία φωτογράφο του φόρουμ
και είχε την ίδια εντύπωση με εμένα.
Να στηρίξουμε την ελληνική αγορά αρκεί να υπάρχει ανταπόδοση.

Δε νομίζω ότι το myikona να έχει πρόβλημα σε πελατολόγιο,μη σου πώ ότι έχει δεκαπλάσιο από το Ολλανδικό/Αγγλικό κατάστημα ,παίρνοντας υπόψιν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Πάντως πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν γράψει καλά λόγια για την ποιότητα για το συγκεκριμένο,οπότε καλύτερα να στηρίξώ την πόλη μου σε εκτύπωση φωτογραφιών και τα υπόλοιπα στο καλύτερο online.

Για να είμαστε δίκαιοι είχα πάρει 2 χρονιές τις προσφορές τους την Black Friday, πολλοί εξυπηρετικοί αλλά το αποτέλεσμα δε με ικανοποίησε δυστυχώς.

Προσωπικά έχω πάρει πάνω από 20 album από το Myikona και τα 18 τουλάχιστον ήταν πολύ καλά, από bonusprint έχω πάρει 5, το ένα το επέστρεψα ήταν χάλι τα άλλα 2 μέτρια και μόνο τα 2 ήταν πολύ καλά, τι να πω μπορεί να έτυχε, άλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος από το Bonusprint ειδικά με το όνομα που έχει στην αγορά....τέλοςπάντων ότι αρέσει στον καθένα, προσωπικά όπως είπα είμαι ικανοποιημένος από το Myicona και δύσκολα θα αγόραζα από κάπου αλλού εκτός αν ήταν super προσφορά.

Η ποιότητα του bonusprint μακράν η καλύτερη, αν δώσεις τα επιπλέον χρήματα για τη gloss εκτύπωση - πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από huggler.

Τονίζω το gloss...!

Παντού είναι καλύτερο το bonusprint από το huggler,ακόμα και στο απλό photobook.Για layflat δεν το συζητάμε καν ,είτε matte είτε gloss ,εκεί ξεφεύγει σε ποιότητα και τιμή.Ο λόγος ύπαρξης του huggler ήταν (είναι;) οι πολύ καλές προσφορές .Έφτιαχνα photobook πριν χρόνια με hard cover 50 σελίδες με 8 ευρώ :) ,σπιραλ 120 σελίδων με 10 ευρώ.Αντίθετα ,με το bonusprint η καλύτερη προσφορά που έχω βρει είναι 65% στο blackfriday.Από τότε, δεν έχει γίνει κάτι μεγαλύτερο από 50%.

Τυπώστε και καμία! Προσφορές για Photobook και εκτυπώσεις...

Παντού είναι καλύτερο το bonusprint από το huggler,ακόμα και στο απλό photobook.Για layflat δεν το συζητάμε καν ,είτε matte είτε gloss ,εκεί ξεφεύγει σε ποιότητα και τιμή.Ο λόγος ύπαρξης του huggler ήταν (είναι;) οι πολύ καλές προσφορές .Έφτιαχνα photobook πριν χρόνια με hard cover 50 σελίδες με 8 ευρώ :) ,σπιραλ 120 σελίδων με 10 ευρώ.Αντίθετα ,με το bonusprint η καλύτερη προσφορά που έχω βρει είναι 65% στο blackfriday.Από τότε, δεν έχει γίνει κάτι μεγαλύτερο από 50%.

Φαντασου οτι παλαιοτερα εφτιαχνα αλμπουμς στο μπονουσπριντ με 75%. Μετα "πιαστηκαν" και τις εκοψαν τις προσφορες, ε και τους εκοψα και γω. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για το bonusprint μπήκα μόλις και βλέπω -30%
Γενικά τί προσφορά να κυνηγήσω σαν καλή?
Αυτό το -30% παίζει συνέχεια?

Huggler >> myikona απο εμένα
αλλά πλέον θα δοκιμάσω και bonusprint

Στο newsletter στέλνουν 50%.Layflat στο bonusprint η μεγάλη διαφορά. Ή τουλάχιστον gloss χωρίς layflat

Από το απλό άλμπουμ που έχει σελίδες σαν περιοδικού; Ναι.

Θυμάμαι πέρσι μετά την εφαμοργή κουπονιού έδινα 50-60 λίρες για ματ layflat με 120 σελίδες με σκληρό τυπωμένο εξώφυλλο .Περίπου 70-80 με προσθήκη gloss.Το gloss όμως δε θα το ξαναχρησιμοποιήσω ,παρά τη λίγο καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα ζωντανά χρώματα (clarity κλπ).Το ματ δείχνει πιο καλλιτεχνικό

Ναι .Απορώ πώς και δεν έχεις αγοράσει ακόμα layflat από bonusprint.Mε το που παρείγγειλα την 1η φόρα ,δεν ξαναγύρισα στα απλά albums. Ξέχασα να αναφέρω ,ότι οι παραπάνω τιμές που έγραψα είναι για XL square 30x30 με κουπόνι,γιατί σε landscape XL δεν δίνει (τουλάχιστον ως πέρσι) layflat. Προφανώς οι μικρότερες διαστάσεις κοστίζουν και λιγότερο.

Γενικά τί προσφορά να κυνηγήσω σαν καλή?

60% προσωπικά τη θεωρώ καλή στα τωρινά δεδομένα. Θα περιμένω blackfriday με έτοιμο άλμπουμ αποθηκευμένο στην εφαρμογή τους.

Μου έστειλαν το παρακάτω κουπόνι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω και δε ξέρω αν είναι κλειδωμένο στο εμαιλ μου.
Το έστειλαν πριν 2-3 μέρες

A gift from us to you
Create photo books, wall art and other photo products to keep your moments alive. Still not sure? Get £5 off your first order with this exclusive code.

Promotion Code: 87YA9B33E7CZ9ZE

Valid for 2 weeks

Πως είναι από ποιότητα Παναγιώτη σε σχέση με bonusprint?