Προσφορές καταστημάτων Χριστούγεννα 2018

spyridy

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,130
Γλυφάδα
Χαιρετώ,

επειδή με ενδιαφέρει να κάνω μερικές αγορές τα φετινά Χριστούγεννα, με πρώτη και καλύτερη το PS4 Pro, ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε οι προσφορές στα καταστήματα για φέτος τα Χριστούγεννα;
Καλό θα ήταν επίσης αν μπορούμε να γράφουμε εδώ και τι βρίσκουμε γύρω-γύρω.

Γιάννης

Το PS4 pro παντως αναμενεται με μειωμενη τιμη τα χριστουγεννα. Εκτος και αν φερθουμε ως εξυπνακηδες και μειωσουμε την τιμη του στις 15 γεναρη που αρχιζουν οι εκπτωσεις.

Το PS4 pro παντως αναμενεται με μειωμενη τιμη τα χριστουγεννα. Εκτος και αν φερθουμε ως εξυπνακηδες και μειωσουμε την τιμη του στις 15 γεναρη που αρχιζουν οι εκπτωσεις.
Όταν λες "Χριστούγεννα", έχεις ιδέα για περίπου πότε; Την ερχόμενη εβδομάδα; Το άλλο ΣΚ (15-16/12);
Σήμερα παρατήρησα οτι στα Public έχει ως "νέο" το PS4 Pro bundled με το red dead redemption II + NBA 2k19 στα 469 ευρώ. Μήπως αυτό είναι ό,τι καλύτερο θα βγει ας πούμε, και να μην περιμένω;

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για το Pro, προς το παρόν η καλύτερη τιμή είναι του Κωτσόβολου με το Spiderman (449 ευρώ σε 24 δόσεις).
Με δεδομένο ότι το θέλω οπωσδήποτε πριν τα Χριστούγεννα, δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω τώρα ή να περιμένω λίγες μέρες ακόμη.

Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για το Pro, προς το παρόν η καλύτερη τιμή είναι του Κωτσόβολου με το Spiderman (449 ευρώ σε 24 δόσεις).
Με δεδομένο ότι το θέλω οπωσδήποτε πριν τα Χριστούγεννα, δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω τώρα ή να περιμένω λίγες μέρες ακόμη.
Ως απόλυτη τιμή συμφωνώ. Πρόσεξε μόνο να είναι η καινούρια έκδοση του Pro CUH-7200 (https://psaddict.gr/new-and-quieter-ps4-pro-cuh-7200/) η οποία όμως νομίζω αυτή τη στιγμή δίδεται μόνο στο bundle με το red dead redemption II. Μπορείς να το τσεκάρεις στο πίσω μέρος του κουτιού που γράφει τον κωδικό της κονσόλας.

Εγώ γι'αυτό το λόγο θα επέλεγα με 20 ευρώ παραπάνω το bundle RDRII+NBA2K19 που ούτως ή άλλως το ήθελα (το NBA εννοώ), με μόλις 20 ευρώ παραπάνω απο αυτό που αναφέρεις.

Κι εγώ καίγομαι να το πάρω το συντομότερο, μιας και ο γιόκας έχει γενέθλια στις 8/12, οπότε να μην περιμένω άδικα 7-10 μέρες παραπάνω...

Ως απόλυτη τιμή συμφωνώ. Πρόσεξε μόνο να είναι η καινούρια έκδοση του Pro CUH-7200 (https://psaddict.gr/new-and-quieter-ps4-pro-cuh-7200/) η οποία όμως νομίζω αυτή τη στιγμή δίδεται μόνο στο bundle με το red dead redemption II. Μπορείς να το τσεκάρεις στο πίσω μέρος του κουτιού που γράφει τον κωδικό της κονσόλας.

Εγώ γι'αυτό το λόγο θα επέλεγα με 20 ευρώ παραπάνω το bundle RDRII+NBA2K19 που ούτως ή άλλως το ήθελα (το NBA εννοώ), με μόλις 20 ευρώ παραπάνω απο αυτό που αναφέρεις.

Κι εγώ καίγομαι να το πάρω το συντομότερο, μιας και ο γιόκας έχει γενέθλια στις 8/12, οπότε να μην περιμένω άδικα 7-10 μέρες παραπάνω...
Καλό δώρο θα το εκτιμήσει δεόντος...
Αν δεν είναι μικρός πάρε το Assassin's Creed που έχει θέμα την Ελλάδα...
Παιχνιδαρες είναι το Red Dead, το Witcher, Pro, Fifa, NBA

Εγώ θα σας έλεγα να περιμένετε μέχρι την άνοιξη καλοκαίρι που θα βγει το PS5

Ναι αλλα θα κανει πανω απο 600 αρχικη τιμη.....

Το slim την black friday επεσε παγκοσμιως στα 300$-259 (με τον spiderman αρα στα 200 ευρω η κονσολα ουσιαστικα ) και το Pro στα 400 .

Πιθανολογω οτι τις ιδιες τιμες θα δουμε τα χριστουγεννα . Η πτωση της τιμης του Pro παντως θα γινει σιγουρα και θεωρω οτι θα πεσει κοντα στα 350

Εγώ θα σας έλεγα να περιμένετε μέχρι την άνοιξη καλοκαίρι που θα βγει το PS5

Υπεραισιόδοξη αυτή η εκτίμηση. Το πιο λογικό είναι να βγει κάπου μέσα στο 2020.

Τελικά το ''χτύπησες'';
Όταν το ανοίξει ο μικρός, πες μας αν όντως είναι (σχετικά) αθόρυβο.

Τελικά το ''χτύπησες'';
Όταν το ανοίξει ο μικρός, πες μας αν όντως είναι (σχετικά) αθόρυβο.

Δεν το έχω χτυπήσει ακόμη...
σήμερα έχει γενέθλια ο μικρός. Περιμένω ενημέρωση απο εναν γνωστό που δουλεύει στα public μέχρι τις 11.00 σήμερα, για το αν και πότε θα βγεί προσφορά στα ps4 pro. Αν δεν μάθει, απλά θα αναγκαστώ να περιμένω. Αν μάθει, θα κρίνω απο το "μέγεθος" της προσφοράς και θα κρίνω. Αν δεν είναι κάτι το φοβερό, θα το πάρω σήμερα. Ο μικρός έχει προπόνηση σήμερα 11.00-12.00, και τα public απέχουν 5' με τα πόδια, οπότε όσο θα κάνει προπόνηση, εγώ θα του το ψωνίζω!
Δεν ξέρω τι να εύχομαι... να μην βγάλουν προσφορά καλή και να του το πάρω σήμερα, ή να βγεί κάτι καλό και να επωφεληθώ (με ετεροχρονισμένο δώρο γενεθλίων όμως);

Θα σε ενημερώσω :)

Τα μερικά παραπάνω ευρώ που ενδεχομένως να πληρώσεις, σε λίγους μήνες δεν θα τα θυμάσαι, ενώ εκείνος θα θυμάται για πάντα το δώρο των γενεθλίων του.

Αν δεν σε ''πονάει'' πάρα πολύ, κάντο σήμερα...-bye-

Re: Απάντηση: Προσφορές καταστημάτων Χριστούγεννα 2018

Τα μερικά παραπάνω ευρώ που ενδεχομένως να πληρώσεις, σε λίγους μήνες δεν θα τα θυμάσαι, ενώ εκείνος θα θυμάται για πάντα το δώρο των γενεθλίων του.

+1000

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηπως πρεπει να αλλαξει ο τιτλος και να γινει "Αγορα PS4 τα Χριστουγεννα"

Γιατί βρε?

Και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει για κάποια εντελώς άσχετη χριστουγεννιάτικη προσφορά?

Για Xbox ας πούμε?

Καθενας με τον πονο του δηλαδη; :flipout:

Κατσε εγω τι θελω; Α! Φλασακι για την A6500 και τον Sigma 16 1.4 :BDGBGDB55:

Λευτέρη, ο Γιάννης γράφει στο πρώτο post ότι το νήμα έχει γενικό προσανατολισμό, απλώς ξεκίνησε με το PS4 Pro.

επειδή με ενδιαφέρει να κάνω μερικές αγορές τα φετινά Χριστούγεννα, με πρώτη και καλύτερη το PS4 Pro, ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε οι προσφορές στα καταστήματα για φέτος τα Χριστούγεννα;
Καλό θα ήταν επίσης αν μπορούμε να γράφουμε εδώ και τι βρίσκουμε γύρω-γύρω.

Re: Απάντηση: Προσφορές καταστημάτων Χριστούγεννα 2018

Συμφωνώ
Πέρισυ τα Χριστούγεννα τελευταία στιγμή φίλος το χρυσοπληρωσε για τον υιο του αγοράζοντας από άλλου σε τιμή υψηλή γιατί ειχε εξαντληθεί το εορταστικό στοκ από τα μεγάλα καταστήματα ...

Πάντως δε είναι μονο οι γιορτές που κάνουν «καλές» τιμές , καλές τιμές κάνουν και στα promotion γνωστών παιχνιδιών .. Οκτώβρη αν θυμάμαι είχα πάρει το PS4 pro 1TB με fifa 19 στα 399 ..

Εγώ ψάχνω philips hue , το σετ με το hub.... γνωρίζει κανείς ?