Προσφορές καταστημάτων Χριστούγεννα 2018

Καλησπέρα.
Σχετικά λοιπόν με προσφορές SONY για gaming Χριστούγεννα 2018, δεν έχει ακόμη βγει.
Απο 2 διαφορετικές πηγές μέσα απο public, η SONY δεν έχει ακόμη δώσει προσφορές, οι οποίες θα βγούν την επόμενη εβδομάδα.
Μόλις μάθω θα ενημερώσω φυσικά.

Εγώ τελικά το πήρα σήμερα του μικρού! Ε, ναι δεν είχε νόημα να τον αφήσω χωρίς το πολυαναμενόμενο δώρο του! πήρα το πακέτο PS4 pro με το Red Dead Redemption γιατί μόνο με αυτό το bundle παίρνεις την CUH-72xx έκδοση που είναι η καινούρια με τον λιγότερο θόρυβο κονσόλας. Μαζί πακέτο και το NBA2K19, είχε 469 ευρώ. Προσέθεσα και 3ετή εγγύηση public που κανονικά έχει 40 ευρώ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όλα μαζί μετά απο εκπτώσεις του πολύ εξυπηρετικού υπαλλήλου στο public Γλυφάδας, στα 477 ευρώ! Έκανα και εξαργύρωση των yellows που είχα μαζέψει απο Black Friday όταν αγόρασα την 65άρα QLED... τελικό κόστος περί τα 170 ευρώ! Περιττό να πω οτι και η τηλεόραση πλέον τελεί υπο κατάληψη... κακό του κεφαλιού μου... χαχαχα

Χρόνια πολλά και να ζήσετε μαζί πολλές χαρές και στο μέλλον εύχομαι.
Προσοχή μην κολλήσει με τίποτα fortnite και pubg, βλέπω παιδιά φίλων και έχουν γίνει σαν ναρκομανείς με τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι προσφορές της SONY και απο αύριο θα είναι διαθέσιμες. Οι πρώτες πληροφορίες λένε οτι δεν θα διαφέρουν πολύ απο αυτές που βγήκαν για το black Friday. Δηλαδή, προσφορά στο VR, παιχνίδια στα 39,99 (π.χ. Spider-man) και προσφορά στο PS4 slim με παιχνίδια. Για να δούμε τι θα δούμε...

Φαντάζομαι έχετε δει κάτι προσφοράρες στα PS4, ε;

PS4 slim 500GB στα 199 ευρώ!!!
PS4 slim 500GB + Playstation VR + PS Camera +1 game στα 349 ευρώ!!!
PS4 PRO στα 309 ευρω!!!