Προσφυγή δικαστικού για τις περικοπές

Μπορεί η προσφυγή ενός ατόμου που αμείβεται με περίπου 6000 ευρώ το μήνα να προκαλεί ίσως αυτήν την περίοδο, αν όμως δικαιούται να το κάνει τότε καλά το κάνει.
Από εκεί και πέρα, για ποιο λόγο αμείβεται με αυτά τα χρήματα και αν είναι δίκαιο αυτό είναι αντικείμενο άλλης συζήτησης. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα και το βρίσκω άτοπο κάποιος να εξεγείρεται γιατί ο διπλανός του κερδίζει περισσότερα από αυτόν, υποθέτω ότι στην αντίστροφη περίπτωση δεν θα τον πολυαπασχολούσε ο διπλανός του.

Last edited:
71.764 ευρω/12=5980 τον μηνα......επεσε στα 4694 ευρω το μηνα και εκανε και προσφυγη.....αντε, αντε δεν παμε καλα σας λεω. Τον αφαιρεσαν 1286 ευρω τον μηνα και το εκανε και θεμα.....

Ώρα είναι να τον προγκήξουμε κιόλας τον άνθρωπο επειδή διεκδικεί όσα έχει κατοχυρώσει μισθοδοτικά....:slapface:

Παιδιά ο μόνος που πολλαπλασίασε τα καρβέλια και τα ψάρια κ.λ.π. αν θυμάμαι καλά (από τα Θρησκευτικά του Δημοτικού) ήταν ο Χριστός.

Αν δικαιωθεί ο δικαστικός και η τάξη που εκπροσωπεί , τότε ο Παπακωνσταντίνου θα βάλει νέους φόρους ή θα αυξήσει το Φ.Π.Α. ή θα κάνει μείωση αποδοχών άλλης κοινωνικής ομάδας κ.λ.π ώστε να κλείσει τη νέα τρύπα που του δημιουργείται.
Τα ταχυδακτυλουργικά του Αλογοσκούφη (που ήθελε να κάνει ..τα του Χριστού) τα έχει πάρει χαμπάρι η Μέρκελ και τα περιμένει με το δίκαννο.

Last edited:
Μαλιστα, μαλιστα, εφαγα παλι την ταπα μου.....εμ, θα μου πεις τωρα! τα θελες να τα ακουσεις απο τους πρασινους και τους κοκkινους του team. Τεσπα αν το συνεχiσω το θεμα, παλι θα βγω κακος. Καλο απογευμα....σιγιου λειτερ, σε αλλο νημα. bye....

Μαλιστα, μαλιστα, εφαγα παλι την ταπα μου.....εμ, θα μου πεις τωρα! τα θελες να τα ακουσεις απο τους πρασινους και τους κοκkινους του team. Τεσπα αν το συνεχiσω το θεμα, παλι θα βγω κακος. Καλο απογευμα....σιγιου λειτερ, σε αλλο νημα. bye....

Άντε βρε παραπονιάρη.......-bye-

Το νομολογιακό δεδικασμένο δεν είναι νομοθετική ρύθμιση, οπότε η απόφαση αφορά άμεσα τον ενάγοντα ή προσφεύγοντα και έμμεσα όλους εκείνους που επιθυμούν ν' ακολουθήσουν την πεπατημένη του πρώτου εγείροντας αγωγές ή προσφυγές. Ακόμα και αν δικαιωθεί ο εν λόγω δικαστικός δεν σημαίνει κάτι αυτόματα για όλο το σώμα. Όποιος από τους υπόλοιπους δικαστικούς θέλει να τα διεκδικήσει θα πρέπει να ξαναπροσφύγει.

Το θέμα είναι ότι ο δικαστικός έχει προσφύγει στο μισθοδικείο. Το εν λόγω δικαστήριο εκδικάζει υποθέσεις που αφορούν μόνο τους δικαστικούς και τους μισθούς τους. Δεν βλέπω που μπορεί να οφελήσει όλους εμάς αυτό, μιας και δεν μπορούμε όλοι να προσφύγουμε στο συγκεκριμένο δικαστήριο. Οι νομικοί του forum εδώ ας μας δώσουν λίγο τα φώτα τους...

Από εκεί και πέρα, για ποιο λόγο αμείβεται με αυτά τα χρήματα και αν είναι δίκαιο αυτό είναι αντικείμενο άλλης συζήτησης. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα

Πανο υποτιθεται οτι οι δικαστικοι αμοιβονται με υπερογκες αμοιβες που πολλες φορες ξεπερνουν και αυτες των βολευτων του κοινοβουλιου μας για να ειναι αδιαφθοροι και να μην γλυκαινονται με τα λογης λογης βαζακια με γλυκο.

Βεβαια στην πραξη εχει αποδειχθει οτι οι μεγαλυτεροι κλεφτες και καταχραστες δεν ηταν φτωχοι και ατιμοι βιοπαλαιστες αλλα πλουσιοι και σε θεση ισχυος πολιτες.

Πολιτικοι, δικαστες σε ζηλευτη θεση......

Επισης εκεινοι απο το παραδικαστικο κυκλωμα πρεπει να ηταν "χαμηλα" αμοιβομενοι δικαστες και εβαλαν το χερακι τους στο βαζο με το γλυκο.....δεν εξηγειται αλλιως :operator:

Η μειωση των μισθων μας και των συνταξεων μας εχει ενα και μονο σκοπο σε οικονομικο επιπεδο.

Να μας μειωσει την αγοραστικη δυναμη και να μας κανει πιο φτηνους και ανταγωνιστικους για να προσελκυσουμε επενδυσεις.

Αν ολα αυτα που σκαρφιστηκαν οι "ηγετες" μας με σημειωματακι απο το ΔΝΤ βγουν αντισυνταγματικα τοτε θα μας κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα με αλλον τροπο.

Εξοδο απο το ευρω και αμεση υποτιμηση νομισματος.

Θελοντας και μη θα μας το κανουν....τα υπολοιπα μου θυμιζουν το ψαρι που ειναι εξω απο το νερο και που και που χτυπιεται ψαχνοντας το τελευταιο οξυγονο....

Πανο υποτιθεται οτι οι δικαστικοι αμοιβονται με υπερογκες αμοιβες που πολλες φορες ξεπερνουν και αυτες των βολευτων του κοινοβουλιου μας για να ειναι αδιαφθοροι και να μην γλυκαινονται με τα λογης λογης βαζακια με γλυκο.

Βεβαια στην πραξη εχει αποδειχθει οτι οι μεγαλυτεροι κλεφτες και καταχραστες δεν ηταν φτωχοι και ατιμοι βιοπαλαιστες αλλα πλουσιοι και σε θεση ισχυος πολιτες.

Πολιτικοι, δικαστες σε ζηλευτη θεση......

Επισης εκεινοι απο το παραδικαστικο κυκλωμα πρεπει να ηταν "χαμηλα" αμοιβομενοι δικαστες και εβαλαν το χερακι τους στο βαζο με το γλυκο.....δεν εξηγειται αλλιως :operator:

Δεν έχω κανέναν λόγο να διαφωνήσω σε αυτό που έγραψες και εννοείται ότι υπερθεματίζω για την τιμωρία των επίορκων δικαστικών, ιατρών, βουλευτών και οποιουδήποτε άλλου παραβαίνει τον νόμο.

Δεν έχω κανέναν λόγο να διαφωνήσω σε αυτό που έγραψες

Δεν το ανεφερα σαν θεση διαφωνιας. Απλα δεν νομιζω οτι οι δικαστικοι αμοιβονται υπερογκα σαν αποτελεσμα του καπιταλιστικου συστηματος.

Αλλα σαν αποτελεσμα αποδοχης οτι ειμαστε τελειως αδυναμοι στο συστημα διαφθορας που εχει ξεσκισει εκ των εσω ΟΛΑ τα συστηματα.

Υποθέτω ότι αμείβονται έτσι ως υπηρέτες (ασχέτως του πόσο τον υπηρετούν ή όχι) ενός θεσμού ο οποίος με βάση το τρέχον σύστημα αξιών θεωρείται ως ένας από τους στυλοβάτες των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων.