προσιτά dac's

Μήπως φταίει απλώς το ότι τα ακουστικά μου είναι μικρά με χαμηλή αντίσταση και δεν θα έχω πρόβλημα στα αρκετά υψηλότερης αναμενόμενα Κ701?

αυτό ήταν, με τα τα Κ701 είναι dead quiet. Βέβαια για να τα οδηγήσει το ποτενσιόμετρο ξεπερνά τη μέση, δεν θα αργήσει μου φαίνεται και ο ενισχυτής ακουστικών...

αυτό ήταν, με τα τα Κ701 είναι dead quiet. Βέβαια για να τα οδηγήσει το ποτενσιόμετρο ξεπερνά τη μέση, δεν θα αργήσει μου φαίνεται και ο ενισχυτής ακουστικών...

Καλορίζικα τα Κ701 και με το καλό να σου παρουσιάσουν πλήθος κρυμμένων λεπτομερειών σε αγαπημένες μουσικές σου!

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τον θόρυβο λοιπόν!

Αν οι στάθμες που σου δίνει ο ενισχυτής αρκούν και δεν θες κι άλλο, ο ενισχυτής μπορεί να περιμένει. Φυσικά θα σε τρώει η περιέργεια και για την παραπάνω ποιότητα που μπορεί να δώσει ένας εξειδικευμένος ενισχυτής οπότε μάλλον δεν θα τον αποφύγεις για πολύ... ;)

Πώς τα ακούς τα Κ701 μέχρι τώρα;

Δεν είναι θέμα στάθμης φίλε μου, αλλά οδήγησης, το καταλαβαίνω ότι κοντεύει το όριο στιγμές-στιγμές, όχι ότι φυσικά είναι γενικώς ανεπαρκής ο ενσωματωμένος ενισχυτής, το κάθε άλλο. Και τα Κ701 κάθε άλλο παρά τη φήμη ευκολοδήγητων ακουστικών έχουν.

Λοιπόν τα είχα ήδη γύρω στο 5ωρο να παίζουν μόνα τους Carpenters (έτσι... να στρώσουν), τώρα τα έβαλα λιγάκι και ήδη ακούω διαφορά. For all we know, Desperado, Hurting each other... φωνή μαγεία. Απίστευτη φωνή, απίστευτα ακουστικά, διαρκώς αναρριχόμενο στην υπόληψή μου dac!

Δεν είναι θέμα στάθμης φίλε μου, αλλά οδήγησης, το καταλαβαίνω ότι κοντεύει το όριο στιγμές-στιγμές, όχι ότι φυσικά είναι γενικώς ανεπαρκής ο ενσωματωμένος ενισχυτής, το κάθε άλλο. Και τα Κ701 κάθε άλλο παρά τη φήμη ευκολοδήγητων ακουστικών έχουν.

Λοιπόν τα είχα ήδη γύρω στο 5ωρο να παίζουν μόνα τους Carpenters (έτσι... να στρώσουν), τώρα τα έβαλα λιγάκι και ήδη ακούω διαφορά. For all we know, Desperado, Hurting each other... φωνή μαγεία. Απίστευτη φωνή, απίστευτα ακουστικά, διαρκώς αναρριχόμενο στην υπόληψή μου dac!

Συνήθως με το στρώσιμο μαλακώνει η ανάρτηση των μικρο-μεγαφώνων και έρχεται περισσότερο μπάσο. Θα δεις αργότερα αν θα χρειαστεί τελικά άλλον ενισχυτή. Συνήθως θέλουν αρκετές ώρες στρωσίματος μέχρι να μην αλλάζουν άλλο.

Χαίρομαι που τα χαίρεσαι τόσο! Κι ακόμα είσαι μόλις στην αρχή της απόλαυσης!

Να 'σαι καλά!

Βέβαια εδώ είναι θέμα για τα dacs ενώ εγώ γράφω για το συνδυασμό του beresford -και μάλιστα του τελευταίου χρησιμοποιούμενου συνολικώς ως dac και ενισχυτής ακουστικών- με τα Κ701.

Λοιπόν χθες που ξενύχτησα με τη δουλειά μου γράφοντας στον υπολογιστή, άκουγα παράλληλα τις Brasilieras Bachianas (ε ναι, διαβάζω τη μουσική κατηγορία!), την έκδοση της Naxos με πηγή τον υπολογιστή (flac, μη απωλεστικό). Απίστευτη αληθοφάνεια. Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος υπαίτιος, η ηχογράφηση, το Beresford ή τα Κ701, αυτό που ξέρω είναι ό συνδυασμός πάντως λειτούργησε. Η φωνή στην άρια με τα 8 τσέλα έβγαινε με άριστη φυσικότητα, τα μικρά κρουστά, κάτι σέηκερ κλπ αποδίδονταν με καταπληκτική αίσθηση βάθους και χώρου, πραγματικά χάθηκα στη μουσική. Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω εντυπώσεις.

τα Κ701 είναι...
όπως πάντα είναι ο πιό αδύνατος και φυσικά σημαντικός κρίκος...