Προσιτό USB καλώδιο!!!

Εδώ αναλογικά ισχύει το "όσο μεγαλύτερο ψέμμα πεις τόσο πιο πιστευτό θα γίνει"

Το πήρα αλλά δε ξέρω πώς παίζει.
Πούλησα το ηχοσύστημα για να βρω τα λεφτά, και έχω μείνει με τον καλώδιο στο χέρι..

Θα πάρω ένα μίνι σύστημα και θα σας ενημερώσω, λογικά με τέτοιο καλώδιο, το μίνι θα παίζει όπως το ακριβό μου το παλιό! :Banane0:

Χεχε, σιγά μη δώσω ξανά λεφτά για ..άχρηστα ποιοτικά τάχα μου Dac, ενισχυτές, προ και ηχεία! Δεν είμαι δα και κορόιδο!!!!!!

Απάντηση: Re: Προσιτό USB καλώδιο!!!

Το πήρα αλλά δε ξέρω πώς παίζει.
Πούλησα το ηχοσύστημα για να βρω τα λεφτά, και έχω μείνει με τον καλώδιο στο χέρι..

Θα πάρω ένα μίνι σύστημα και θα σας ενημερώσω, λογικά με τέτοιο καλώδιο, το μίνι θα παίζει όπως το ακριβό μου το παλιό! :Banane0:

Χεχε, σιγά μη δώσω ξανά λεφτά για ..άχρηστα ποιοτικά τάχα μου Dac, ενισχυτές, προ και ηχεία! Δεν είμαι δα και κορόιδο!!!!!!

Mαζί σου και εγώ,θα πράξω τα ίδια!!

Για hi end ηχο δεν ξερω παντως με διαφορετικα μηκη καλωδιου USB
που δοκιμασα ειχα σημαντικες και ορατες
διαφορες στην εικονα της σαμσουνγκ μεσω εξ. σκληρου.
Την καλυτερη εικονα τη πηρα με ενα 4μετρο no name.

Για hi end ηχο δεν ξερω παντως με διαφορετικα μηκη καλωδιου USB
που δοκιμασα ειχα σημαντικες και ορατες
διαφορες στην εικονα της σαμσουνγκ μεσω εξ. σκληρου.
Την καλυτερη εικονα τη πηρα με ενα 4μετρο no name.

Τα υπόλοιπα καλώδια που δοκίμασες ποιά είναι ?

Τα φλασάκια/usbhdds η TV τα διαβάσει σε block mode… δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.

Καλησπέρα και από μένα!Έχω squeezebox να βγάζει έξοδο σε ασύγχρονο usb dac μέσω ενός φθηνού καλωδίου usb 2.0 . Εισέρχονται παρεμβολές στο ψηφιακό σήμα του usb από τα καλώδια ηχείων που έχουν υψηλά ρεύματα ας πούμε? Αν πάρω κάποιο άλλο usb οικονομικό πάλι με φερρίτη θα το απομονώσει καλύτερα?

Καλησπέρα και από μένα!Έχω squeezebox να βγάζει έξοδο σε ασύγχρονο usb dac μέσω ενός φθηνού καλωδίου usb 2.0 . Εισέρχονται παρεμβολές στο ψηφιακό σήμα του usb από τα καλώδια ηχείων που έχουν υψηλά ρεύματα ας πούμε? Αν πάρω κάποιο άλλο usb οικονομικό πάλι με φερρίτη θα το απομονώσει καλύτερα?
Τώρα τι να σου πω; Ότι είσαι off-topic; :laugh:

Εδώ μιλάμε για Super-Duper-Ultra Hi-End, δεν παίζουμε! :Banane0:

Πάντως φερρίτες βάλε, κακό δεν κάνουν... -bye-

Τώρα τι να σου πω; Ότι είσαι off-topic; :laugh:

Εδώ μιλάμε για Super-Duper-Ultra Hi-End, δεν παίζουμε! :Banane0:

Πάντως φερρίτες βάλε, κακό δεν κάνουν... -bye-
Χαχα το ξέρω ότι είμαι off απλά είπα να μην ανοίξω topic για μια τόση δα ερωτησούλα !! Thanks θα πάρω και ένα τέτοιο για ψυχολογικούς λόγους :D