Πρόσκληση συμμετοχής στο Σωματείο του AVCLUB

Καλά βρε σεις, εδώ είναι τόπος πρόσκλησης και εσείς μιλάτε για σοκολατάκια και ρακόμελα ?????:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Πρόσκληση συμμετοχής στο Σωματείο του AVCLUB

Ως μέλος και εγώ του σωματείου και "κάτοικος" αυτής της κατηγορίας, απευθύνω και εγώ πρόσκληση σε όλα τα μέλη των φωτογραφικών.

Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα και να χαρούμε εξορμήσεις, φωτογραφικές βόλτες, εκδρομές, παρουσιάσεις κλπ.

Θα περάσουμε πολύ καλά.....-bye-

Καλό ακούγεται...
Γιά... πέ πιότερα!;!;!;

Re: Απάντηση: Re: Πρόσκληση συμμετοχής στο Σωματείο του AVCLUB

Καλό ακούγεται...
Γιά... πέ πιότερα!;!;!;

Εμείς οι ίδιοι θα τα προχωράμε αυτά τα θέματα.

Και από όσο έχω παρατηρήσει είσαι και εσύ καλός σε αυτά.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόσκληση συμμετοχής στο Σωματείο του AVCLUB

Εμείς οι ίδιοι θα τα προχωράμε αυτά τα θέματα.

Και από όσο έχω παρατηρήσει είσαι και εσύ καλός σε αυτά.:ernaehrung004:

Σωστά το παρατήρησες Δημήτρη, αλλά... τί μας εμπόδιζε μέχρι σήμερα να πράξουμε όλ' αυτά τα παραπάνω, σάν απλά όμως μέλη ενός φόρουμ, όπως είμαστε μέχρι σήμερα;
Κι αφού δέν βρεθήκαμε παρά ελάχιστες φορές (τουλάχιστον εγώ πήγα στις ελάχιστες ανακοινωμένες συναντήσεις) μέχρι τώρα, με μέλη της φωτογραφικής κατηγορίας, τότε τί είν' αυτό που πρόκειται ν' αλλάξει ώστε να βρισκόμαστε συχνότερα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόσκληση συμμετοχής στο Σωματείο του AVCLUB

Σωστά το παρατήρησες Δημήτρη, αλλά... τί μας εμπόδιζε μέχρι σήμερα να πράξουμε όλ' αυτά τα παραπάνω, σάν απλά όμως μέλη ενός φόρουμ, όπως είμαστε μέχρι σήμερα;
Κι αφού δέν βρεθήκαμε παρά ελάχιστες φορές (τουλάχιστον εγώ πήγα στις ελάχιστες ανακοινωμένες συναντήσεις) μέχρι τώρα, με μέλη της φωτογραφικής κατηγορίας, τότε τί είν' αυτό που πρόκειται ν' αλλάξει ώστε να βρισκόμαστε συχνότερα;

Οργανωμένες εκδηλώσεις κ.α.

Με τη σφραγίδα του σωματείου πια.