«Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ σας προσκαλεί και πάλι σε ένα ταξίδι πολιτισμού στο χώρο της γεύσης με τα Γευστικά Αφιερώματα ΙΙ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου: Δοκιμή κρεάτων από τη φάρμα του Δημήτρη Δήμου (Αύρα Καλαμπάκας Ν. Τρικάλων)
Παρασκευή 9 Μαρτίου: Κουζίνα της Εγγύς Ανατολής, ποικιλία ανατολίτικων γεύσεων με πολλές εκπλήξεις από τον Ηλία Μαμαλάκη
Κυριακή 11 Μαρτίου: Νέες Δημιουργίες του Λευτέρη Λαζάρου, δημιουργική κουζίνα
Παρασκευή 23 Μαρτίου: Κουζίνα Αγίου Όρους με τον πατέρα Επιφάνιο.
Πληροφορίες-κρατήσεις: Τελλόγλειο Ίδρυμα, τηλ. 2310-991610, 991601»
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου: Δοκιμή κρεάτων από τη φάρμα του Δημήτρη Δήμου (Αύρα Καλαμπάκας Ν. Τρικάλων)
Παρασκευή 9 Μαρτίου: Κουζίνα της Εγγύς Ανατολής, ποικιλία ανατολίτικων γεύσεων με πολλές εκπλήξεις από τον Ηλία Μαμαλάκη
Κυριακή 11 Μαρτίου: Νέες Δημιουργίες του Λευτέρη Λαζάρου, δημιουργική κουζίνα
Παρασκευή 23 Μαρτίου: Κουζίνα Αγίου Όρους με τον πατέρα Επιφάνιο.
Πληροφορίες-κρατήσεις: Τελλόγλειο Ίδρυμα, τηλ. 2310-991610, 991601»