Προσκλητήριο!!!!!!..Το..γέλιο..

Re: Απάντηση: Προσκλητήριο!!!!!!..Το..γέλιο..

Μια πλάκα είπε να κάνει το παιδί και τον φάγατε. Αμάν πια. Τόσο ευαίσθητοι είμαστε σε αυτό το forum? Άμα σας έγραφε για το βατοπαίδι και τους παπάδες θα αντιδρούσατε έτσι? Εάν δεν σας αρέσει το χιούμορ αυτό μην γελάτε. Κατά τα άλλα κανένα δεν έθειξε, και ούτε κορόιδεψε. Αν μη τι άλλο στις δύσκολες ώρες πάντα χρειάζεται λίγο χιούμορ.
Και μην αρχίσετε να μου λέτε ιστορίες για το ποιον αντιπροσωπεύει ή όχι ένα τέτοιο post και εάν υπάρχουν ή όχι άκρα.
Το μοναδικό για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις πλάκα είναι ο θάνατος του παιδιού.
+1000
Όχι και να απαγορεύεται το χιούμορ...επειδή το παίρνουμε στα σοβαρά και δεν μας αρέσουν αυτά που λεει! Απο την στιγμή που ειναι χιουμορ μπορεί να σατιρίζει τα πάντα, εφόσον βέβαια υπάρχει δημοκρατία. Δεν νομίζω να μπορεί να εξαιρεθεί κάτι, αρκεί να μην είναι "χοντρό" και "χυδαίο", το "λεπτό" το χιούμορ όμως όλοι πρεπει να το επικροτούν απ όποια πλευρά κι αν φαίνεται ότι προέρχεται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσκλητήριο!!!!!!..Το..γέλιο..

+1000
Όχι και να απαγορεύεται το χιούμορ...επειδή το παίρνουμε στα σοβαρά και δεν μας αρέσουν αυτά που λεει! Απο την στιγμή που ειναι χιουμορ μπορεί να σατιρίζει τα πάντα, εφόσον βέβαια υπάρχει δημοκρατία. Δεν νομίζω να μπορεί να εξαιρεθεί κάτι, αρκεί να μην είναι "χοντρό" και "χυδαίο", το "λεπτό" το χιούμορ όμως όλοι πρεπει να το επικροτούν απ όποια πλευρά κι αν φαίνεται ότι προέρχεται

:a0210: -bye-