ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

CE ??? Μπαρμπούτσαλα!!!
Μην το εμπιστεύεστε το CE.
To έχει η κάθε βιοτεχνία σε αυτοκολλητάκι και το κολλάει μόνη της στα προϊόντα χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ απόλύτως έλεγχο από κανέναν.

Γνωστο.

Ο λογος που ρωταω ειναι διοτι κυκλοφορουν ΠΟΛΛΑ κινεζικα χωρις καν τη σημανση , οποτε ειναι piece of cake να πας δικαστικα !

Το παιχνίδι έχει CE σε αυτοκόλλητο αλλά δεν είναι κάποιας γνωστής μάρκας για να το κατονομάσω , είναι μια μπουλντόζα και συνδέεται με καλώδιο με το χειριστήριο όπου και τοποθετούνται 8 μπαταρίες . Δεν έχει αντάπτορ όπως μου ρωτήθηκε αλλά και ούτε οδηγίες χρήσεως.

Πάμε τώρα στα ωραία .
Ο δικηγόρος μου μου είπε να πάω το παιχνίδι το συντομότερο εκεί που το αγόρασα , μην εκτός των άλλων χάσω και τα 48 ευρώ που το πλήρωσα .

Δεν πιστεύει ότι θα μπορέσει να βρεθεί άτομο που να αποδείξει το τι έφταιξε , και θα γίνουμε μπαλάκι , από τον μπαταριοκατασκευαστή στόν παιχνιδοκατασκευαστή .
Και το πιο ωραίο ότι δεν θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι τοποθετήθηκαν οι μπαταρίες με την σωστή πόλωση , δηλαδή μπορεί και να βγούμε και εκτεθειμένοι.

Καλά οι δικηγόροι του club τι έγιναν ?

Aυτό που σάς έλεγα για το αυτοκόλλητο CE, το κολλάει ο καθένας σε όποιο προϊόν θέλει χωρίς κανέναν έλεγχο...
Πάμε πάρα κάτω...
8 μπαταρίες; Δηλαδή 12 volts. Πολλά είναι... Προφανώς υπήρχε κάποιο βραχυκύκλωμα μέσα στο χειριστήριο, πέρναγε ρεύμα πολύ, υπερθερμάνθηκαν οι μπαταρίες και έγινε ότι έγινε..
Τι μέγεθος ήταν; Γιατί άν ήταν και μεγαλύτερες από ΑΑ τότε έχουμε να κάνουμε και με πολλές Ah οπότε τα πράγματα είναι άσχημα...

ΑΑ και σίγουρα υπερθερμάνθηκαν , αφού όταν το έπιασα στα χέρια μου το κάτω μέρος έκαιγε.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Υπερθέρμανση οφείλεται συνήθως σε λάθος εισαγωγή σειρά μπαταριών.
Ανάποδη πόλωση δηλαδή. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να τις έβαλες εσύ σωστά και απλά να ήταν το κύκλωμα στις μπαταρίες λάθος.

ΑΑ και σίγουρα υπερθερμάνθηκαν , αφού όταν το έπιασα στα χέρια μου το κάτω μέρος έκαιγε.