ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ...

εχω ενα παλιο τηλεφωνο SIEMENS του 53 .... και ενα βραστηρα νερου
παιρνω τιποτα ;;;;

Ε εσύ που τα έπαιρνες (τα σίμενσ) από το 53... δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα πια.
Τότες με λίρες πληρώνανε ή με BMW?:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ...

Θέλω να δω την αριστερά δυνατή! Το να την δω κυβέρνηση θα ήταν μία ουτοπία δυστυχώς.

Θα διαφωνήσω. Ειδικά τώρα που η πίεση των ασθενέστερων τάξεων χτυπάει όλη την Ευρώπη και, στα καθ' ημάς, το δεύτερο κόμμα δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει, έχουν στα χέρια τους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Το ότι δεν την εκμεταλλεύονται δεν ξέρω αν είναι θέμα ικανότητας ή πρόθεσης. Και τα δύο το ίδιο ανησυχητικά είναι, πάντως.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ...

Το ότι δεν την εκμεταλλεύονται δεν ξέρω αν είναι θέμα ικανότητας ή πρόθεσης.

Σκέψου να ανοίγαν τα ματάκια τους και να έκαναν μία ένωση! Του κουτρούλη ο γάμος θα γινόντανε! :music-smiley-005:

Λοιπόν έχουμε και λέμε..
Ψυγείο,απορροφητήρας,φούρνος,πλυντήριο πιάτων,ηλεκτρική σκούπα,ασύρματο DECT.
Με βλέπω άρον-άρον κατα Ευελπίδων μεριά να τρέχω

Λοιπόν έχουμε και λέμε..
Ψυγείο,απορροφητήρας,φούρνος,πλυντήριο πιάτων,ηλεκτρική σκούπα,ασύρματο DECT.
Με βλέπω άρον-άρον κατα Ευελπίδων μεριά να τρέχω
ουπςςςςςςςςςςς.......
μια απο τα ίδια..... κράτα μου μια θέση κι εμένα...

τώρα για να καταλάβω... φταίνε αυτοί που τα δείνανε? αυτοί που τα πέρνανε? και οι δύο? αυτοί που δεν τους βάζουν φυλακή γιατί λέει δεν τους βρίσκουν? ή εμείς οι μαλάκες που έβρεχε εκατομμύρια και κρατούσαμε ομπρέλα?

τώρα για να καταλάβω... φταίνε αυτοί που τα δείνανε? αυτοί που τα πέρνανε? και οι δύο? αυτοί που δεν τους βάζουν φυλακή γιατί λέει δεν τους βρίσκουν? ή εμείς οι μαλάκες που έβρεχε εκατομμύρια και κρατούσαμε ομπρέλα?

Μπά δεν φταίνε ούτε οι μέν ούτε οι δε.
Τώρα που το ψάχνουνε υπάρχει περίπτωση να φταίμε εμείς. Άντε και ο Χατζιπετρής (σύμφωνα με το άσμα)