ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Κατάλαβε κανείς τον λόγο για τον οποίο έγινε μπάν ο Μιχάλης Μελίδης;
Το τελευταίο του ποστ ειναι σ αυτό το τόπικ
Αν ο λόγος ειναι κάποιο ποστ που σβήστηκε δεν πρέπει να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη ....ώστε να αποφύγουν με την σειρά τους αντίστοιχο μπάν;
Δεν θα το είχα αντιληφθεί αν δεν με είχαν ενημερώσει...υπάρχει κάποιος λόγος να γινονται τα μπαν...τόσο διακριτικά, ώστε να περνούν απαρατήρητα απο τους περισσότερους;

Εξηγώ πράγματα τα οποία είναι γνωστά σε όλους....

Όχι, δεν ενημερώνονται τα μέλη επί πειθαρχικών ενεργειών. Η διαχείριση του φόρουμ γίνεται από τη Δ.Ο. και όχι από το σύνολο των μελών. Οι κανονισμοί του φόρουμ είναι σαφείς για τους συμμετέχοντες και δεν χρειάζονται πρακτικά παραδείγματα για να τους εμπεδώσουν.

Tι εγινε ρε παιδια, εχασα επεισοδια??
Γιατι σβηστηκαν ολα αυτα τα μυνηματα που εβλεπα χθες?
Υπηρχε λογος?
Ο Μελιδης Μιχαλης γιατι απ οτι βλεπω εφαγε ban?
??

Τα μηνύματα σβήστηκαν διότι δημιούργησαν αντιπαραθέσεις και κόντρες.

Τα off topic τελειώνουν εδώ.

Δηλαδη ο κυριος Μελιδης εκανε αυτο ολο για να βγαλει εξω απο τη φυλακη δυο ατομα που ενω την πατησαν απο τον κλεφτη μπηκαν και φυλακη απο πανω;
Και ηταν και αστυνομικοι; Τοσο αφελεις ηταν;
Πως την πατησαν ετσι;

Ηταν oftopic? αχ βρε jim...

Το θέμα του νήματος είναι μια ενδεχόμενη απάτη και όχι οι σχέσεις μεταξύ δύο site...-bye-

Το off topic δεν σημαίνει και κάτι απαραίτητα κακό. Απλά αποπροσανατολίζει τη συζήτηση!

Με πμ ευχαρίστως να πούμε οτιδήποτε άλλο...:ernaehrung004:

Last edited:
Και το "ηθικόν´δίδαγμα" του νήματος τούτου είναι: ......................... Μπόρει κάποιος να μας εξηγήσει τι πρέπει καί τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε?

Μεγάλη προσοχή Χρήστο. Δεν υπάρχει συνταγή!-bye-

Πάντα στό θέμα μας Δημήτρη ............ καί εξηγώ:

Τι προτείνουν οι γνώστες σχετικά δηλ. τι πρέπει να προσέξουμε όταν πρόκειται να αγοράσουμε ή θέλουμε να πουλήσουμε μέσω του νέτ?

Ποιές περιπτώσεις θα πρέπει να μας "ψυλλιάζουν" ?

Πότε θα επιβάλεται να μην κάνουμε την αγοραπωλησία?

Αν τυχόν πάει κάτι στραβά ........ που μπορούμε να αποτανθούμε?

Καί γενικά οτιδήποτε μπορεί να μας "φωτίσει" (μην ξεχνάς υπάρχουν πολλοί "αόματοι" .......... συμπεριλαμβανομένου καί του υποφαινόμενου). -bye-

Χρήστο τo ιντερνετ προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες αλλά και πρόσβαση σε προιόντα που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Κατά τη γνώμη μου αν υπάρχουν συστάσεις για τον πωλητή και η τιμή είναι σαφώς συμφέρουσα μπορείς με ασφάλεια να προχωρήσεις στην αγορά.

Σε άλλη περίπτωση ή δεν αγοράζεις ή λαμβάνεις το ρίσκο και δεν παραπονιέσαι μετά, αν κάτι πάει στραβά... Φυσικά πρέπει πάντα να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας με νόμιμα μέσα.

Last edited by a moderator:
Κοιτα το.... θα καθαρισω μονος μου δεν συνεπαγεται οτι πας για τσαμπουκα και "κυρωσεις".

Ισως να θες προφορικα να το λυσεις για να αποφυγεις τις χρονοβορες εκεινες διαδικασιες που θα ακολουθησεις αν πας νομικα .

Τους εχουμε κανει πλουσιους τους δικηγορους :D

Μα νομίζω ότι αν έχεις δίκιο σε πληρώνει ο αντίδικος... Λάθος κάνω?

Ναθ, κακά τα ψέματα, αν πας μόνος σου με τσαμπουκά το πάς...

Αν θες τη γνώμη μου ας κάνει ο καθένας ότι θέλει... και ας δεχθεί τις συνέπειες...

Στη περίπτωση που συζητάμε, απ' όσο έχω καταλάβει, μόνο ο Μακαριάν έλειπε ...

Πάντα στό θέμα μας Δημήτρη ............ καί εξηγώ:

Τι προτείνουν οι γνώστες σχετικά δηλ. τι πρέπει να προσέξουμε όταν πρόκειται να αγοράσουμε ή θέλουμε να πουλήσουμε μέσω του νέτ?

Ποιές περιπτώσεις θα πρέπει να μας "ψυλλιάζουν" ?

Πότε θα επιβάλεται να μην κάνουμε την αγοραπωλησία?

Αν τυχόν πάει κάτι στραβά ........ που μπορούμε να αποτανθούμε?

Καί γενικά οτιδήποτε μπορεί να μας "φωτίσει" (μην ξεχνάς υπάρχουν πολλοί "αόματοι" .......... συμπεριλαμβανομένου καί του υποφαινόμενου). -bye-

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ.

Πάντα ζητάω σταθερό τηλέφωνο και τσεκάρω στο χρυσό οδηγό αν είναι πραγματικό. Όταν δεν βγάζει στοιχεία ή όταν κάτι δε πάει καλά γίνομαι ακόμα πιο προσεκτικός.

Ζητάω πραγματικές φωτογραφίες κυρίως στις γωνίες που συνήθως παρουσιάζει πρόβλημα το συγκεκριμένο προιόν.

Μιλάω αρκετές φορές μαζί του και τον ακούω προσεκτικά μήπως διστάσει σε κάτι ή μου κινήσει κάτι την προσοχή.

Όταν κάτι καταλάβω ότι πάει στραβά, ακυρώνω τη συναλλαγή. Θα βρω αλλού αυτό που θέλω.

Όταν η τιμή είναι σκοτωμένη, υποψιάζομαι.

Συνήθως αυτός που πάει να σε κοροιδέψει βιάζεται να ξεφορτωθεί το προιόν.

Ζητάω επιστροφή χρημάτων και προτείνω συνήθως επιβάρυνση μου ώστε να μην υπάρχουν αντιρρήσεις

Αν κάτι πάει στραβά, πρώτα στρέφομαι στον πωλητή, μετά στο μέσον που είδα την πώληση (χρησιμοποιώντας στοιχεία, τις φωτογραφίες που έγραψα παραπάνω κλπ), μετά σε κάποια υπηρεσία του πολίτη και τέλος στις αρχές (ανάλογα βέβαια με το είδος και την αξία).

Πληρώνω με paypal αν είναι δυνατόν. Αν πληρώσω με κατάθεση σε τράπεζα γράφω επακριβώς την αιτιολογία.

Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη εταιρεία courier ώστε σε περίπτωση που το πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της δικαιοδοσίας τους, μπορώ να βρω πιο εύκολα την άκρη.

Προσπαθώ πάντα να λύσω το πρόβλημα με ευγένεια.

Αυτά.

Βέβαια πάντα γίνεται ένας συνδυασμός με τα παραπάνω και όχι όλα μαζί...-bye-

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ.

Πάντα ζητάω σταθερό τηλέφωνο και τσεκάρω στο χρυσό οδηγό αν είναι πραγματικό. Όταν δεν βγάζει στοιχεία ή όταν κάτι δε πάει καλά γίνομαι ακόμα πιο προσεκτικός.

Ζητάω πραγματικές φωτογραφίες κυρίως στις γωνίες που συνήθως παρουσιάζει πρόβλημα το συγκεκριμένο προιόν.

Μιλάω αρκετές φορές μαζί του και τον ακούω προσεκτικά μήπως διστάσει σε κάτι ή μου κινήσει κάτι την προσοχή.

Όταν κάτι καταλάβω ότι πάει στραβά, ακυρώνω τη συναλλαγή. Θα βρω αλλού αυτό που θέλω.

Όταν η τιμή είναι σκοτωμένη, υποψιάζομαι.

Συνήθως αυτός που πάει να σε κοροιδέψει βιάζεται να ξεφορτωθεί το προιόν.

Ζητάω επιστροφή χρημάτων και προτείνω συνήθως επιβάρυνση μου ώστε να μην υπάρχουν αντιρρήσεις

Αν κάτι πάει στραβά, πρώτα στρέφομαι στον πωλητή, μετά στο μέσον που είδα την πώληση (χρησιμοποιώντας στοιχεία, τις φωτογραφίες που έγραψα παραπάνω κλπ), μετά σε κάποια υπηρεσία του πολίτη και τέλος στις αρχές (ανάλογα βέβαια με το είδος και την αξία).

Πληρώνω με paypal αν είναι δυνατόν. Αν πληρώσω με κατάθεση σε τράπεζα γράφω επακριβώς την αιτιολογία.

Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη εταιρεία courier ώστε σε περίπτωση που το πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της δικαιοδοσίας τους, μπορώ να βρω πιο εύκολα την άκρη.

Προσπαθώ πάντα να λύσω το πρόβλημα με ευγένεια.

Αυτά.

Βέβαια πάντα γίνεται ένας συνδυασμός με τα παραπάνω και όχι όλα μαζί...-bye-

Δημήτρη, πολλά ευχαριστώ γιά τις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες -bye-

(μένει τώρα να μας πείς ............. τι εννοούσες με το κράχ του '29 καί το merge του '10 ............... τι θα γίνει στις 2/9/2010?) :flipout:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Δημήτρη, πολλά ευχαριστώ γιά τις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες -bye-

(μένει τώρα να μας πείς ............. τι εννοούσες με το κράχ του '29 καί το merge του '10 ............... τι θα γίνει στις 2/9/2010?) :flipout:

Grosso terremoto? :idea::idea::vroam: