ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WESTERN DIGITAL WD LIVE HUB

damagednikos

New member
6 January 2011
8
Προσοχή σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν το WD TV LIVE HUB και τους ενδιαφέρει η wireless δυνατότητα που έχει.

Πρόσφατα το αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ και πραγματικά η υποστήριξη για το εν λόγω προϊόν είναι από απαράδεκτη έως άθλια.
Πέραν ότι δεν γνώριζαν ότι το κουτί δεν έχει μέσα το καλώδιο HDMI και ότι πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά (όπως καταλάβατε ούτε εγώ το ήξερα και χρειάστηκε να ξαναπάω) όσον αφορά τον wireless adaptor που απαιτείται μου είπαν ότι δεν ξέρουν ποιος είναι κατάλληλος και ούτε μπορούν να μου πουν γιατί δεν έχουν πρόσβαση στο internet στο κατάστημα (Ν. Ψυχικού). Απίστευτο?? Μου είπαν λοιπόν να συνδεθώ εγώ στο internet και να τους βρω τη λίστα με τους συμβατούς wireless adaptors...
Όπως καταλαβαίνετε, προκειμένου να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, τους πήγα εγώ τη λίστα με τους συμβατούς adaptors για να δουν ποιον έχουν διαθέσιμο.

Βρήκαν λοιπόν ότι έχουν τον διαθέσιμο μόνο τον NETGEAR WNDA3100 ο οποίος όμως τελικά δεν δούλεψε γιατί άμα δεις κανείς πιο προσεκτικά τη λίστα στη στήλη της έκδοσης για το συγκεκριμένο αντάπτορα δεν αναφέρεται κάτι, με αποτέλεσμα ο δικός μου που είναι version 2 να μην δουλεύει.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε επικοινωνία με τη western digital και απ' ότι καταλαβαίνει δεν πρόκειται να κάνει κάτι γι' αυτό.

Δε βλεπω καποιο προβλημα με το WD Hub. Προβλημα βλεπω στο οτι αγορασες μη συμβατο wireless adaptor.
Επιπλεον απ' οσο γνωριζω σχεδον κανενα media player δεν εχει hdmi καλωδιο στη συσκευασια.

Κατά τη γνώμη σου το ότι αγόρασα μη συμβατό wireless adaptor είναι δικό μου λάθος ή αυτού που μου το πούλησε ως συμβατό??

Εγώ απλά εκτύπωσα τη λίστα της western digital σχετικά με τη συμβατότητα του συγκεκριμένου προϊόντος με προϊόντα άλλων εταιριών και αυτοί μου υπέδειξαν να αγοράσω αυτό τον αντάπτορα

Δεν ήθελα να το πω έτσι για να μην νομίζετε ότι δουλεύω για κανένα ανταγωνιστή τους. Απλός πελάτης τους ήμουν

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WESTERN DIGITAL WD LIVE HUB

Εγώ απλά εκτύπωσα τη λίστα της western digital σχετικά με τη συμβατότητα του συγκεκριμένου προϊόντος με προϊόντα άλλων εταιριών και αυτοί μου υπέδειξαν να αγοράσω αυτό τον αντάπτορα

οπως ειπες πιο πανω,σου ειπαν να παρεις αυτον,γιατι δεν ειχαν αλλο,σωστα?

όχι, εγώ τους ρώτησα εάν έχουν και κάποιον άλλο που να περιλαμβάνεται στη λίστα και να είναι συμβατός και μου είπαν όχι

Θα παρεις τον ανταπτορα, θα πας στο πλαισιο και θα τους πεις να σου δωσουν καποιον που να ειναι συμβατος με το WD. Απλα.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WESTERN DIGITAL WD LIVE HUB

όχι τίποτα άλλο, αλλά ο αντάπτορας κοστίζει 70 ευρώ και δεν είμαι και πλούσιος

το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι να πας πισω να σου δωσουν ενα πιστωτικο ή να το ανταλλαξεις με κατι αλλο.

Παρεπιπτόντως εάν κάποιος αγοράσει κάποιο wireless adaptor που το έχει δοκιμάσει και δουλεύει με το wd live hub ας ενημερώσει.

Μπορείς να πάρεις αυτό που κάνει σίγουρα αφού οποιαδήποτε συνδέεται στη θύρα lan, παίρνει ρεύμα από usb και κάνει την θύρα lan ασύρματη. (acess point αλλά στήνεται πολύ πιο εύκολα).
http://www.skroutz.gr/s/311147/NetG...rom=suggest&keyphrase=NetGear+WNCE2001-100PES
Η άλλη λύση είναι με home plug (με το ρεύμα δηλαδή).
Και από εκεί και πέρα αν κάνεις μια αναζήτηση στο google, αυτό που προτείνουν όλοι είναι το Tp-link TL-WN821N το οποίο βγαίνει σε σκέτο και με βάση.
http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?keyphrase=TL-WN821N
Είναι τόσες οι ασυμβατότητες γενικά που είναι δύσκολο για κάποιον να τις ξέρει.

Για το καλωδιο HDMI, υπαρχει εδω ενα θεμα με τις σελιδες των καταστηματων στο Skroutz που δεν αναφερουν περιεχομενα συσκευασιας, και ενα δευτερο με την τσιφουτια της WD δεδομενης και της τιμης του προιοντος.

Για το στικακι, μπορεις να ριξεις μια ματια στο αντιστοιχο νημα, να δεις τι αγοραζουν οι αλλοι, λογικα η συμβατοτητα ειναι ιδια και με το WD Live , υπαρχουν στικακια απο 8 ευρω...

Για το hdmi έχω να συμπληρώσω ότι απο wd tv hd, wd tv live, netgear 550, egreat mediatank 31B, μόνο το τελευταίο είχε που ήταν και το πιο ακριβό. Προφανώς προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά το κόστος.

Hmmm… πάω λοιπόν στον Κοψόβολο και αγοράζω μια ηλεκτρική σκούπα…
Κάποια στιγμή βλέπω ότι η σκούπα μου, με ένα εξάρτημα άλλου κατασκευαστή μπορεί να κάνει και υγρή απορρόφηση …

Ξανάπαω στον Κοψόβολο, και λέω στον πωλητή:
- θέλω ένα εξάρτημα που μπαίνει στη σκούπα μου και ρουφάει υγρά.

- Ο πωλητής μου απαντάει ότι δεν έχει την δυνατότητα να ξέρει τι ταιριάζει και που, ανάμεσα στην τεραστία ποικιλία προϊόντων που έχει.
θέλοντας και να εξυπηρετήσει, αλλά και να μην αναλάβει το βάρος μιας κακής αγοράς προτείνει το αυτονόητο!
- Φίλε, για ρώτα τον κατασκευαστή της σκούπας σου με ποια εξαρτήματα είναι συμβατή η υποδοχή της;
- Βρίσκω λοιπόν μια λίστα και την πάω στον πωλητή και του λέω
- Ποια απ’ αυτά έχεις ..
- Ο πωλητής τσεκάρει την λίστα και μου δίνει κάποιο από τα εξαρτήματα που ο κατασκευαστής της σκούπας μου λέει ότι ήταν συμβατά !
- Όμως πάω σπίτι και η σκούπα δεν … παίζει !!!!
- Τις πταιει κύριοι ?