ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WESTERN DIGITAL WD LIVE HUB

τσαπα ο συναγερμος τελικα ρεσεις με το ΠΡΟΣΟΧΗ.....

Λεω και γω χολερα εχει το μηχανημα? Εκει που το συμπαθησα κ μου αρεσει κ το μενου του λεω παει το χασαμε εκανε μπαμ κ θρυνησαμε θυματα!!! :flipout:

Περαν του ασυρματου θεματος κατα τα αλλα πως το ειδες το εργαλειο σου αρεσει? Το μενου ειναι οντως κορυφη ή οχι?

Δε ξερω τι παιζει με τις συσκευασεις κ τα καλωδια αλλα νομιζω πως μονο το medeter ερχοταν κομπλε με ολα τα καλουδια κ τσαντουλα για τα ψωνια του σουπερμαρκετ. :flipout:

Ελεος ρε παιδια τη τιτλος ειναι αυτος?μολις τον ειδα φοβηθηκε το ματι μου οτι το μηχανημα που αγορασα ειναι μουφα!!!παλι καλα που διαβασα ολλα τα σχολια και τελικα δεν παιζει κατι τετιο και ηρεμησα!!.:a0210:

Μηπως πρεπει να διορθωθει ο τιτλος λεω εγω τωρα,γιατι μολις τον βλεπει καποιος παθαινει κατι...

Άν δέν πάθει κάποιος κάτι δέν αλλάζει ο τίτλος!Μάλλον ο φίλος δουλεύει σε γραφείο τελετών!:behead:

Δεν βλεπω καποιο προβλημα με τον τιτλο.
Πηρε ενα μηχανημα, πηρε και ενα αξεσουαρ και λεει τον πονο του, τα χαμενα ευρω. Και ενημερωνει τους αλλους να μην την παθουν και αυτοι.
Που ειναι το τραγικο; Το οτι κατα καποιο τροπο προσβαλει την αξια του αποκτηματος των αλλων κατοχων;
Καλα τοσο πατριωτικα το παιρνετε; Σαν να προσβαλε εσας τους ιδιους;
Αυτο ειναι, αντι να λεμε τα στραβα της καθε εταιριας εκει εξω να την δικαιολογουμε ωστε να δικαιολογουμε την αγορα μας -και το εγω μας.

Οποτε να υποθεσω πως και καποιο κουσουρι να εχει θα το αποκρυψετε.
Ρε που εχουμε φτασει.
Το ιντερνετ να το θεωρουμε πηγη παραπληροφορησης αντι να ενημερωσης, αφου η μονη συνεισφορά ειναι στο πως να δικαιολογουμε, αποκρυπτουμε, στρεβλωνουμε, και για ποιον... για το συμφερον των εταιριων...
Αθελα μας μεν, για δικαιολογια της δικη μας επιλογης αλλά στο τελος να δουλευουμε για αλλους, χωρις καν να πληρωνομαστε...

ΥΓ. Ισως ειμαι λιγακι αυστηρος. Καταλαβαινω πως τα μηνυματα ειχαν περισσοτερο χιουμοριστικο χαρακτηρα.
Αλλά το μηνυμα μου δεν αφορα το συγκεκριμενο θεμα μονο, αλλά γενικοτερα.
Ισως θα επρεπε να ανοιξω ενα ξεχωριστο θεμα και να μην αδραξω της ευκαιριας για μια τετοια αναφορά εδω.

Last edited:
Α, και μην ανησυχειτε, στο ιδιο λαθος εχω πεσει και γω ουκ ολιγες φορες...
Απλα ηταν τροφη για σκεψη (μαλλον επρεπε να ανοιξω ενα τετοιο θεμα και οχι να εκμεταλευτω το χιουμορ σε αυτο το νημα).

Το πρόβλημα δεν το έχει το WD Live Hub, αλλά η υποστήριξή του από την WD καθότι αυτή δεν είχε ενημερωμένη λίστα με συμβατά προϊόντα.

Φυσικά άκρη δεν θα βγει.. Απλά το επιστρέφεις στο Πλαίσιο και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω ή πιστωτικό ή άλλο προϊόν.

Λεω και εγω εχει πρόβλημα το μηχανάκι μου και δεν το ξέρω :flipout:

Αυτά συμβαίνουν όταν δεν κάνουμε σωστή ερεύνα αγοράς και πάμε στα κουτουρου παιδιά. Θέλει προσοχή.Και μην ξεχάσω να αναφέρω ότι κάθε συσκευή που είναι σε κουτί γράφει τι περιέχει μέσα.

Το πρόβλημα δεν το έχει το WD Live Hub, αλλά η υποστήριξή του από την WD καθότι αυτή δεν είχε ενημερωμένη λίστα με συμβατά προϊόντα.

Δημήτρη μια χαρά λίστα έχει η wd, εγώ τουλάχιστον είχα δει ότι το tplink που είχα πάρει από εποχής μ31β ήταν συμβάτο, απλά ο φίλος μας ήταν άτυχος & υπερβολικός θα μπορούσα να πω.

Δεν έπρεπε η WD να έχει παρατηρήσει ότι έχει βγει v2 του ίδιου tplink? Δεν είναι παράξενη συμπεριφορά για USB WiFi adapter.. συμβαίνει συχνά σε τέτοιες συσκευές να αλλάζει το hardware revision αλλά να διατηρείται το ίδιο όνομα..

Πάντως όντως, ο φίλος μας ήταν αρκετά άτυχος.

εγω εχω ενα tp-link usb .Το hub το εχω πανω σε ethernet , αλλα λεω δεν το δοκιμαζω ? μια χαρα το αναγνωρισε και μια χαρα επαιξε και ταινια απο δικτυο.Καπου στα 35 ευρω το ειχα παρει απο Πλαισιο

Μήπως τέτοιες γενικεύσεις είναι υπερβολικές;

Αν δεις αυτό που έγραψα μόνο του, τότε ναι.

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι σε σχέση με τα παραπάνω (αν έπρεπε να βγάλουμε ένα γρήγορο συμπέρασμα) πιο κοντά θα ήταν αυτό που είπα εγώ παρά αυτό που λέει το topic (χωρίς να εξετάζω ακριβώς πως έγιναν τα γεγονότα και ποιος ήταν ο υπεύθυνος της λάθος αγοράς).