Προσοχη!!Προβλημα σε πολλα PS3

PlayStation Network Service Restored

τελικά το πρόβλημα ήταν με το ιnternal clock το οποίο λάθος αναγνώρισε το 2010 σαν δίσεκτο.

PlayStation Network Service Restored

Posted by Patrick Seybold // Sr. Director, Corporate Communications & Social Media

We are aware that the internal clock functionality in the PS3 units other than the slim model, recognized the year 2010 as a leap year. Having the internal clock date change from February 29 to March 1 (both GMT), we have verified that the symptoms are now resolved and that users are able to use their PS3 normally.

If the time displayed on the XMB is still incorrect, users are able to adjust time settings manually or via the internet. If we have new information, we will update you through the PlayStation.Blog or PlayStation.com.

We apologize for any inconvenience this may have caused.

Ναι,το προβλημα λυθηκε.
Σε περιπτωση που εχετε χασει trophies καντε sync με το Psn και θα επανελθουν.

Πάντως ήταν ένας διεθνής πανικός παιδιά. Η είδηση μεταδώθηκε απο το CNN, Euronews, BBC, Fox News, CNBC και άλλα κανάλια....

Ήταν πολλοί που έπαθαν πανικό ως άν να πέθανε κάποιος δικός τους.... Πω ξεφτίλα..... Τί εθισμός είναι αυτός......:BDBDG54:...
Διάβαζα τα ξένα φόρα και Πρώτη φορά είδα τέτοιο κακό !!!.

Και μένα διόρθωσε τον εαυτό του το χοντρούλι-80GB μου ..... !!!

Θανάσοι.

Ολα καλα και απο εδώ. Το άνοιξα και ειχε ημερομηνία 1/3... μικρό το κακό.

Εγω δυστυχως εχασα καποια trophies στο Dante's inferno (PS3 PHAT 60). Το κακο ειναι οτι αυτα που ειχα παρει δεν τα ειχα κανει upload πριν συμβει το "πισωγυρισμα" της Sony οποταν οταν εκανα sync δεν μου τα'χε κρατησει. Δεν βαριεσαι....ερχεται το FF οποταν θα λιωσουμε εκει πλεον

ενα fat 80αρι που ειχα να το ανοιξω απο την Κυριακη το βραδυ που παιξαμε Buzz, ανοιξε πριν λιγο κανονικα με την σωστη ημερομηνια...

Απλώς δεν έτυχε να περάσεις απο εκείνη τη φάση μέσω του PS3 Network.