ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ!

δυο φορες την εχω πατήσει απο νεράκι !!! μπουκαλάκι!!!
την πρώτη 40 πυρετό , έμετους , κενωση με αιμοραγία !!!! στα ορια της αφυδατωσης !! ,,, τρεις μέρες σαν νεκρός , απο ενα γαμημ@@@ μπουκαλάκι νερό !!!!!! απο ενα βρομοπερίπτερο στην λόυτσα !!!
την δέυτερη πιο χαλαρά αλλά και παλι έμετους και διάφορα μια δυό μέρες !

Πλυντε το κουτακι ...βαλτε και το καλαμακι σας να ειστε κυριοι

πόσο να πλύνεις.
όταν διψάς πίνεις.
Και το γλωσσάκι μπαίνει μέσα...:bigcry:

βρε μπάινει μέσα λέμε.

τα παλιά τουλάχιστον το τραβούσες και έβγαινε

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ!

δυο φορες την εχω πατήσει απο νεράκι !!! μπουκαλάκι!!!
την πρώτη 40 πυρετό , έμετους , κενωση με αιμοραγία !!!! στα ορια της αφυδατωσης !! ,,, τρεις μέρες σαν νεκρός , απο ενα γαμημ@@@ μπουκαλάκι νερό !!!!!! απο ενα βρομοπερίπτερο στην λόυτσα !!!
την δέυτερη πιο χαλαρά αλλά και παλι έμετους και διάφορα μια δυό μέρες !

Και πώς κατάλαβες ότι έφταιγε το νερό?

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ!

Και πώς κατάλαβες ότι έφταιγε το νερό?
Μύριζε παράξενα !!! και το μπουκαλάκι και το νερό
αλλα είχα λυσάξει απο την δίψα και ηπια λίγο , (δεν είχα φάει τίποτα αλλο πριν ουτε καφε!!!) κανα 2 γουλίες , μετα που ανακάλυψα το μπουκαλάκι μεσ το αμαξι μετα απο 3,4 μερες πλέον βρωμουσε κανονικά βόθρο!!!!!

κι εγω εχω βρει εμφιαλωμενα νερα να ''μυριζουν'' οποτε τα πεταω.

αλλα μπορει αν πιουμε την πρωτη φορα απο μεσα να ειναι καθαρα μεν

αλλα να μεινυν τιποτα υπολειμματα

φαγητου κλπ κλπ οποτε παλι αναπτυσσονται βακτηρια.

Lepto(n)spirosis ειναι αυτο που παθαινω οταν βλεπω σε ενα thread τον Σπυρο(Spirosis)τον Σουρλα να τσακωνεται με τον Λευτερη(Lepton)....

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ!

Lepto(n)spirosis ειναι αυτο που παθαινω οταν βλεπω σε ενα thread τον Σπυρο(Spirosis)τον Σουρλα να τσακωνεται με τον Λευτερη(Lepton)....

:flipout: :firstprize:

Να προσέχεις, Larry, γιατί έχει 40% θνησιμότητα! :violent-smiley-030: :rifle:

Το θέμα με τα μπουκάλια νερό στον ήλιο είναι άλλο, δεν έχει να κάνει με εξωτερικούς παράγοντες. Αν δεν απατώμαι, η διάσπαση του υλικού του μπουκαλιού μολύνει το νερό.

Δεν έχει δουλέψει κανείς σας φαίνεται σε κάβα... :flipout:
Εγώ που δούλευα σε κάβα κοντά στο κολωνάκι σταμάτησα να πίνω από το κουτάκι από τότε. Το σοκ που έπαθα όταν είδα ότι είδα με έχει κάνει να μένω σταθερός σε αυτό τα τελευταία 16 χρόνια. -bye-
Δεν πίνουμε από τα κουτάκια των αναψυκτικών ΠΟΤΕ με το στόμα.
(Όσοι φανατικοί προτιμήστε να πιείτε με το μάτι) :flipout:

Δεν έχει δουλέψει κανείς σας φαίνεται σε κάβα... :flipout:
Εγώ που δούλευα σε κάβα κοντά στο κολωνάκι σταμάτησα να πίνω από το κουτάκι από τότε. Το σοκ που έπαθα όταν είδα ότι είδα με έχει κάνει να μένω σταθερός σε αυτό τα τελευταία 16 χρόνια. -bye-
Δεν πίνουμε από τα κουτάκια των αναψυκτικών ΠΟΤΕ με το στόμα.
(Όσοι φανατικοί προτιμήστε να πιείτε με το μάτι) :flipout:

Για πε, για πε....

Το ζητάει ο οργανισμός σας μεσημεριάτικα ε; OK! :flipout:

Ο ιδιοκτήτης της κάβας που δούλευα (πολύ μεγάλη και γνωστή και δεν πρόκειται να πω όνομα) είχε μία αποθήκη σε ένα υπόγειο παραδίπλα.
Κάποια μέρα που έβρεχε συνέχεια έσπασαν οι σωλήνες της αποχέτευσης με αποτέλεσμα να χυθούν τα... νερά μαζί με ότι άλλο είχαν (ζωντανά και μη) μέσα στην αποθήκη. Για να είναι ήσυχος με τη συνείδησή του ο ιδιοκτήτης φώναξε το υγειονομικό για να του βρεί λύση. Ή θα έκανε μήνυση για να πάρει αποζημίωση που εκείνη την εποχή ήταν γύρω στα 20 εκατομμύρια ή θα διέθετε το προϊόν στο εμπόριο. Η απάντηση του υγειονομικού ήταν ότι αν το προϊόν πλυθεί, από τη στιγμή που ήταν κλεισμένο αεροστεγώς σε μπουκάλια και κουτάκια δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Τελικά πλύθηκαν όλα (περάσαμε μία πολύ όμορφη εβδομάδα) και βγήκαν στην αγορά χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο κάποια μπουκάλια με κρασί γύρισαν πίσω, πλύθηκαν και μπήκε πάλι η ετικέτα από ότι μας ενημέρωσαν.

Η εικόνα ήταν πολύ χαριτωμένη. Είχαμε στρώσει καβαλέτα στο υπόγειο για να μην βουτάμε στα νερά και μπαίναμε με σκουπόξυλα για να διώχνουμε τους αρουραίους μεγέθους γάτας που καθόντουσαν με άνεση πάνω στα κουτάκια των αναψυκτικών. Και πίστεψέ με, δεν νομίζω πως είναι η μοναδική παρτίδα αναψυκτικών που πέρασε αυτή την κακομεταχείριση. :p

Με την λογικη μερικων, ΤΙΠΟΤΑ δεν πρεπει να πινεται χωρις καλαμακι.

α) επειδη οπου "κουτακι", βαλε "μπουκαλι" και εχεις το ιδιο προβλημα

β) οταν χυνεις κατι απο το μπουκαλι/κουτακι στο ποτηρι, τοτε μεταφερονται και οποια μικροβια μπορει να υπαρχουν πανω και γυρω απο το στομιο.

Οποτε το μαθημα ειναι "ολα με καλαμακι" ?

α) επειδη οπου "κουτακι", βαλε "μπουκαλι" και εχεις το ιδιο προβλημα

Ε όχι ακριβώς. Το στόμιο του μπουκαλιού δεν έρχεται σε επαφή με οτιδήποτε μπορεί να πέσει πάνω μιας και το καπάκι είναι φαρδύ τις περισσότερες φορές.
Άσε που όταν μας ρωτάγανε γιατί τα κρασιά είναι έτσι χάλια λέγαμε ότι είναι από το κελάρι παλαιομένα και προτιμούσε ο κόσμος τα χάλια... :p
Να δεις Chateau Mouton de Rothchilde που πουλήθηκε τότε!!!

Έτσι κι αλλιώς πάντα σκούπιζα από συνήθεια τα κουτάκια (μπύρα, σουρωτή, αναψυκτικά, τσάϊ).
Όπως και με τις χαρτοπετσέτες των μαγαζιών που έχουν τη φίρμα τους τυπωμένη.
Δεν πρέπει να σκουπίζουμε το στόμα με την τυπωμένη μεριά, αλλά από μέσα.
Λένε ότι τα χρώματα είναι τοξικά.
Από τότε που το άκουσα έτσι κάνω. Για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο, παρά για πρακτικούς.
Έτσι κι αλλιώς ποιος ξέρει και το χαρτί τι έχει επάνω του που δεν φαίνεται.
Κι ας είναι άσπρο.