Δεν αναφέρεις περιοχή !Προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να κατεβάσω τον δορυφόρο eutelsat 7 west a αλλά δεν κατεβαίνει ούτε για την πλάκα. Έχω πιάτο 125 εκ αλλά κατεβάζω ΜΟΝΟ τις συχνότητες του nilesat. Χρειάζομαι κατα πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο πιάτο;
Βρίσκομαι Θεσσαλία!! Εάν βρισκόμουν στην Αθήνα ίσως να είχα περισσότερες πιθανότητες να τον κατεβάσω..Δεν αναφέρεις περιοχή !
Δύσκολα θα κατέβει κάποια και όποια κατέβει θα είναι οριακά.Βρίσκομαι Θεσσαλία!! Εάν βρισκόμουν στην Αθήνα ίσως να είχα περισσότερες πιθανότητες να τον κατεβάσω..
Αλήθεια λες;;; Δηλαδή πρέπει να κουνήσω το πιάτο ελάχιστα προς τα δεξιά;; Εγώ στόχευα πρώτα nilesat και το άφηνα εκεί γιατι νόμιζα οτι είναι και οι δύο δορυφόροι στις 7w! Θα το δοκιμάσω για να δώ αν κατεβάσω περισσότερες συχνότητες..Δύσκολα θα κατέβει κάποια και όποια κατέβει θα είναι οριακά.
όλες οι συχνότητες του Eutelsat 7 West A @ 7.3° W, μου έρχονται πάνω κάτω το ίδιο. Μία από αυτές που έρχονται ελαφρά ισχυρότερα είναι η 10892Η 27500 Υπόψη ότι ό Eutelsat 7 West A @ 7.3° W, χρειάζεται ένα κλικ δυτικότερα στόχευση από τους Nilesat
Σύρος κάτοπτρο gibertini 1.55 Χ 1.65 ( 100.5°E - 45.0°W) Ku band lnb smart titanium 0.2db & Ku band Circular Uni Inverto BLACK Pro 0.2db / / / Titanium LNBF 3.8-4.2 GHz 5G - Dr. HD F15 - TM 5402 HD M3.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.