Προστατευτικό κάλυμμα για LNB

Re: Απάντηση: Προστατευτικό κάλυμμα για LNB

Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την αξία αγοράς αυτού του καλύμματος από τη στιγμή που η πρωταρχική πηγή λήψης του δορυφορικού σήματος, το κάτοπτρό μας, ό,τι και να γίνει, μένει πάντα εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες, καλές ή κακές.

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει νομίζω ότι θα είναι πιο αποτελεσματικό σε Lnb που ειναι στενού λαιμού (π.χ. inverto multiconnect) στα οποία η ενεργή επιφάνεια είναι πολύ μικρή και γενικά είναι πολύ πιο ευάλλωτα στη βροχή.

τι ληψεις εχεται σημερα με το χιονι χωρις το προστατευτικο,ειχα κανει πατεντα με αλλα δυο και εχω σκεπασει ολα τα lnb,πριν λιγο ανεβηκα ταρατσα καθαρισα το χιονι που ειχε μαζεψει και ειμαι πεντακαθαρος

Τη καλύτερη δουλειά έκανες, :D Εγώ τα βάζω ταινίες στις σχισμές..
Αν το βάλεις, τσέκαρε και καμιά δύσκολη συχνότητα να δεις πως πάει με αυτό.
Το μόνο πρόβλημα μη ανεβάζει θερμοκρασίες από την ανάκλαση του, γιατί πιο πολύ πρόβλημα με τον ήλιο έχουμε οι πιο πολλοί στην Ελλάδα

Λόγο ατυχήματος δεν μπορώ να ανέβω στην ταράτσα. Αλλά όπως και να έχει επειδή έχω πρόβλημα με το πιάτο μου και ... όπως και να έχει δεν έχω και τις καλύτερες λήψεις λόγο του ότι είναι το πιάτο μου στραβό, είπα να το φτιάξω και να το βάλω τον χειμώνα μήπως και γλιτώσω (??) από τις έντονες βροχοπτώσεις που έχουμε εδώ.
Έχει ο θεός μέχρι τότε φίλε μου....