Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Το novasports 3 δεν χρειαζεται να γινει hd. Δεν εκπεμπει 24 ωρες. Ενα καλο bitrate σε sd mpeg4 μια χαρα του ειναι.

Σε ολα τα αλλα συμφωνω.

Όταν δείχνει CH.L ή Europa League ή Euroleague και έχει πολλές μεταδόσεις χρειάζεται.

Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται επειδή θα αναγκαστούν να κάνουν HD παραγωγές στην Euroleague αν κάνουν το 3 HD.

Ας κάνουν HD τα Fox αν δεν κάνουν το sports 3.

Καλά το History έχει ξεπέσει, αλλά θα το κάνουν hd λογικά αφού το έχει και ο ΟΤΕ.

Δεν νομίζω να αρχίσουν να καταργούν τις sd εκδόσεις πριν τον Ιανουάριο.
Ότι αρπάξουν από την απαράδεκτη χρέωση των HD..
Μακάρι να κάνω λάθος..

Και προσθήκες καναλιών του Discovery που είπα πιο πριν(ειδικά το Home and Health και το Science πιστεύω θα έβγαζαν τα λεφτά τους).

Δεν σημαίνει ότι αν έχεις premium περιεχόμενο για το κοινό που απευθύνεσαι, πρέπει να μην προσθέτεις κανάλια και κυρίως HD.

Πως γίνεται να είναι δήθεν premium το περιεχόμενο μιας πλατφόρμας με κανάλια από τα οποία ελάχιστα είναι HD?

Αυτό που λες είναι αντιφατικό.

Καλα εγω θα ηθελα πιο ενδυνωμενο το σινεμα κομματι... Με καναλια που ειχε και εδιωξε η νοβα... Mgm- tcm αλλα....

Πως γίνεται να είναι δήθεν premium το περιεχόμενο μιας πλατφόρμας με κανάλια από τα οποία ελάχιστα είναι HD?

Αυτό που λες είναι αντιφατικό.

Premium ή όχι κρίνεται το περιεχόμενο, όχι η εικόνα.

Premium είναι οι πρώτες προβολές στα cinema χωρίς έξτρα χρέωση, το πρωτάθλημα της χώρας που είναι το πακέτο, το Champions League και η Euroleague.

Ο ΟΤΕ έχει περιεχόμενο που στην Ελλάδα είναι λιγότερο premium βάση ενδιαφέροντος(εγώ το θεωρώ ισάξιο με βάση τα δικά μου ενδιαφέροντα αλλά όχι με βάση το γενικό ενδιαφέρον,βέβαια προτιμώ να έχω ξένο πακέτο αντί αυτού λόγω κάκιστης ποιότητας εικόνας κυρίως)

Καλα εγω θα ηθελα πιο ενδυνωμενο το σινεμα κομματι... Με καναλια που ειχε και εδιωξε η νοβα... Mgm- tcm αλλα....

Και καλύτερο πακέτο ταινιών να έπαιρνε στα novacinema , εμένα μπορεί να με τραβούσε.
Αν συγκρίνεις με το περιεχόμενο του Sky Italia που ίδια τιμή έχει πάνω κάτω, η διαφορά είναι τραγική.

Τώρα έτσι όπως είναι, δεν προτίθεμαι να βάλω cinema με 15 ευρώ. Τουλάχιστον όσο έχω και συμμετοχή σε συνδρομή Sky UK full.

Δεν μπορώ κιόλας αφού έχω πάρει προσφορά ΠΑΕ, αλλά πιστεύω όλο και καμία προσφορά θα κάνουν σε εμάς.

Πιο παλιά(πριν από 5 χρόνια) είχε καλό περιεχόμενο ταινιών, σε κακή ποιότητα εικόνας βέβαια, αν και αναγκαστικά φορτωνόσουν το full pack.

Πάντως μόνο 4 κανάλια με ταινίες και μάλιστα τα 2 με βραδινό μόνο πρόγραμμα τις καθημερινές, είναι πολύ λίγα.
Και μόνο 2 κανάλια με σειρές είναι λίγα.

Γενικά το θέμα ταινίες-σειρές θέλει ενίσχυση.
Θεωρώ πολλά τα λεφτά που αξίζει(επίσημη τιμή σε 3play εννοώ) σε σχέση με το περιεχόμενο.

Εσείς που έχετε cinema πληρώνετε εν μέρει το αθλητικό περιεχόμενο(όπου η Superleague παίρνει περισσότερα από όσα αξίζει κατά την γνώμη μου).

Αν και προσωπικά θα επιθυμούσα κυρίως βελτίωση στο θέμα ντοκιμαντέρ, με προσθήκη HD καναλιών όπως αυτά που ανέφερα.

Και οι δυο δίνετε ενα σχετικό ορισμό για τον οποιο δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Ο μόνος απόλυτος ορισμός του premium ειναι το περιεχομενο που παρέχεται εναντι χρημάτων. H επόμενη βαθμίδα "πιο" premium αναφέρεται στη συγκριση μεταξύ περιεχομένων και η επόμενη στην ποιότητα της εικόνας. Οι ραδιοτηλεοπτικοι πάροχοι αναφέρονται στο περιεχομενο τους ως premium χρησιμοποιώντας αυθαιρετα ο καθείς το δικό του ορισμό προς χαριν του μαρκετινγκ και μόνο.

Συμφωνώ ότι είναι σχετικός ο ορισμός.

Εξαρχής πάντως αναφέρθηκε σε premium περιεχόμενο, όχι πακέτο.

εγω νομιζω κατι πιο πρακτικο συμβαινει..

τοτε η νοβα για να δωσει hd υπηρεσιες επρεπε να νοικιασει νεο 5 αναμεταδοτη. ετσι για να καλυψει το εξοδο εβαλε το 5ευρω.

τωρα που τον αφηνει για τους γνωστους λογους και βολευεται για το ιδιο πραγμα χωρις να το εχει τον ξενοικιαζει και υποθετω οτι θα σταματησει και το 5ευρω.

Μη περιμένετε κανάλια από simulcrypt, αν ήταν θα τα είχε βάλει τόσο καιρό. Το πρόβλημα με το simulcrypt είναι, εκτός των υπότιτλων, EPG κτλ, το ότι πρέπει να συνεργαστεί η πλατφόρμα κωδικοποίησής σου με άλλες. Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Το Baby TV για παράδειγμα εκτιμώ πως δε μπήκε γιατί στη συγκεκριμένη συχνότητα έχει πολλά κανάλια ήχου και Πολωνικό EPG. Πιστεύω πως θα μπει στο πακέτο μόλις ολοκληρωθούν οι αλλαγές.

Ας περιμένουμε λίγο να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που ξεκινούν απόψε, να δούμε και σε τι SR/FEC θα εκπέμψει τελικά η 11938 και μετά θα δούμε για νέα HD κανάλια.
Στο θέμα του 5ευρου για τα HD συμφωνώ με τον sakels, πιστεύω με την κατάργηση του 5ου αναμεταδότη θα καταργηθεί και το 5ευρω και θα ανοίξει ο δρόμος για κατάργηση διπλών καναλιών και νέα HD κανάλια.

Επειδή αναφέρθηκε στην συζήτηση να αναφέρω πως εξ όσων γνωρίζω το baby tv είναι με αποκλειστική συμφωνία στον OTE TV.

μαλλον ναι.. ετσι οπως το βλεπω θα γινεται μια αλλαγη το μηνα... με την 11823 να ειναι η τελευταια τον δεκεμβρη

εικαζω πως θα ακολουθησει η 10930 μετα η 12169 μετα 11823 και θα αδειασουν την 12130.

μεταφερουν τον σκαι και μακεδονια απο την 12169 στην 11823 ωστε η τροφοδοσια syned να γινεται σε ολα τα εθνικα καναλια μονο απο την 11823....

κατι μου λεει δηλαδη οτι το novacinema hd θα παει στην 11823 που ειναι το novacinema 1... (που εγω θα τους προτεινα κιαι την ταυτοχρονη καταργηση του)

Last edited by a moderator:
Ελπιζω ΟΧΙ. Δε θελουμε ελευθερα σαβουροκαναλα. Πληρωνουμε συνδρομητικη για να γλυτωσουμε απο αυτα

+1 αν είναι να γεμίσω σαβούρες τότε καλύτερα να κόψω την συνδρομή της ΝΟΒΑ, ήδη έχει σαβούρες που πληρώνω (πχ History)

Πράγματι, το History είναι μια σκέτη απογοήτευση. Κάποτε ήταν από τα αγαπημένα μου, πλέον δεν βλέπεται. Αξιόλογα κανάλια που θα μπορούσαν να προστεθούν όπως τα Crime & Investication και Discovery ID? Λέω τώρα...

Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω, το πρόγραμμα του History πραγματικά αποτελεί την πιο μεγάλη απογοήτευση το τελευταίο διάστημα, εγώ προσωπικά θα ήθελα, μετά κι από το συμμάζεμα και τις αλλαγές που κάνει η NOVA στους αναμεταδότες της, να δω μερικές ποιοτικές προσθήκες, όπως κάποιο ακόμη ταξιδιωτικό κανάλι, π.χ. Discovery travel & living, κανένα παιδικό ακόμη, του στυλ Disney junior και φυσικά HD κανάλια στα οποία υστερεί δραματικά η NOVA έναντι του OTE.

συμφωνο μαζι σας...το Xistory απλα δεν ειναι πια για μενα απο αυτο που λεει η λεξη του και μπορει να δει κανεις το προγραμμα του να καταλαβει...