Πως γίνεται να είναι δήθεν premium το περιεχόμενο μιας πλατφόρμας με κανάλια από τα οποία ελάχιστα είναι HD?
Αυτό που λες είναι αντιφατικό.
Premium ή όχι κρίνεται το περιεχόμενο, όχι η εικόνα.
Premium είναι οι πρώτες προβολές στα cinema χωρίς έξτρα χρέωση, το πρωτάθλημα της χώρας που είναι το πακέτο, το Champions League και η Euroleague.
Ο ΟΤΕ έχει περιεχόμενο που στην Ελλάδα είναι λιγότερο premium βάση ενδιαφέροντος(εγώ το θεωρώ ισάξιο με βάση τα δικά μου ενδιαφέροντα αλλά όχι με βάση το γενικό ενδιαφέρον,βέβαια προτιμώ να έχω ξένο πακέτο αντί αυτού λόγω κάκιστης ποιότητας εικόνας κυρίως)
Καλα εγω θα ηθελα πιο ενδυνωμενο το σινεμα κομματι... Με καναλια που ειχε και εδιωξε η νοβα... Mgm- tcm αλλα....
Και καλύτερο πακέτο ταινιών να έπαιρνε στα novacinema , εμένα μπορεί να με τραβούσε.
Αν συγκρίνεις με το περιεχόμενο του Sky Italia που ίδια τιμή έχει πάνω κάτω, η διαφορά είναι τραγική.
Τώρα έτσι όπως είναι, δεν προτίθεμαι να βάλω cinema με 15 ευρώ. Τουλάχιστον όσο έχω και συμμετοχή σε συνδρομή Sky UK full.
Δεν μπορώ κιόλας αφού έχω πάρει προσφορά ΠΑΕ, αλλά πιστεύω όλο και καμία προσφορά θα κάνουν σε εμάς.
Πιο παλιά(πριν από 5 χρόνια) είχε καλό περιεχόμενο ταινιών, σε κακή ποιότητα εικόνας βέβαια, αν και αναγκαστικά φορτωνόσουν το full pack.
Πάντως μόνο 4 κανάλια με ταινίες και μάλιστα τα 2 με βραδινό μόνο πρόγραμμα τις καθημερινές, είναι πολύ λίγα.
Και μόνο 2 κανάλια με σειρές είναι λίγα.
Γενικά το θέμα ταινίες-σειρές θέλει ενίσχυση.
Θεωρώ πολλά τα λεφτά που αξίζει(επίσημη τιμή σε 3play εννοώ) σε σχέση με το περιεχόμενο.
Εσείς που έχετε cinema πληρώνετε εν μέρει το αθλητικό περιεχόμενο(όπου η Superleague παίρνει περισσότερα από όσα αξίζει κατά την γνώμη μου).
Αν και προσωπικά θα επιθυμούσα κυρίως βελτίωση στο θέμα ντοκιμαντέρ, με προσθήκη HD καναλιών όπως αυτά που ανέφερα.