Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Τωρα που ανεβασε παλι σημα η παλια "ΕRΤ HD" σαν ΔΤ HD δεν θα την συμπεριλαβουν στα ελληνικα καναλια;

μηπως τωρα που η φορθνετ εχει επισημη παρουσια στο φορουμ να κανουμε ενα thread με 'δημοσκοπησεις'-προτασεις προς αναβαθμηση των παρεχομενων υπηρεσιων/καναλιων?

Φίλε μου, για το ερώτημα σου θα βρεις αναλυτική απάντηση μόλις στην προηγούμενη σελίδα του θέματος.
Πιο συγκεκριμένα, διάβασε τα posts #535 και #536.

ξερει καποιο απο τα παιδια που δουλευουν στην nova σχεδια για προσθηκη νεων καναλιων εαν υπαρχουν και ποτε ?
ο ΟΤΕ υα προσθεσει το Ε! σε HD, και το Fox Sports HD ... η δικη μας πλατφορμα θα κανει καμια κινηση ?

αυτοι τωρα καιγονται με την ΑΜΚ και την wind. γενικα πεφτει υπνος σε αυτο το κομματι......

Έλεος, στην πλατφόρμα του ΟΤΕ γίνεται όργιο νέων καναλιών και εμας μας κοροιδεύετε με προσθηκες καναλιών οπως το Ε; Προσθέστε κανένα αξιόλογο κανάλι γιατί προβλέπεται να χάνεται αρκετούς πελάτες. Δεν είστε πια μονοπώλιο, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει!

Tι κανάλι, δηλαδή, μπορεί να βάλει η nova?
Να βάλει πάλι το MGM και το ΤCM? Κοστίζουν.
Να βάλει αθλητικό? Και τι να δείχνει? Χόκει επί χόρτου και πασατέμπο επί παγκάκι?
Να βάλει ντοκυμαντέρ? Δεν το βλέπω.
Ίσως η μοναδική πιθανή προσθήκη με μικρό σχετικά κόστος, να ήταν κανά μουσικό κανάλι από VHI/MTV, ή κάτι παρόμοιο, τέλος πάντων.
Κoυράγιο, έρχεται το christmas, προτού μάλιστα ρθουν τα Χριστούγεννα. :beatnik2:

Μπορει να βαλει παιδικα καναλια, να βαλει το καναλι το CI investigation που διαφημιζει στο history να βαλει καναλια με σειρες αλλα περα απο το fox ... δεν υπαρχουν τετοια καναλια ? δεν ειναι αναγκη να βαλει αθλητικα η ταινιες

Τα γούστα και οι προτιμήσεις των συνδρομητών μιας παρόμοιας πλατφόρμας, δεν μπορεί να είναι ίδια, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο.
Αυτά που αρέσουν σ' εσένα μάλλον δεν θα ενδιαφέρουν κάποιους άλλους.
Αλλά το θέμα της προσθήκης καναλιών είτε στη Νόβα είτε στον ΟΤΕ δεν είναι κάτι που λύνεται με προτάσεις από το ίντερνετ και ποτέ, από όσο γνωρίζω, δεν προασρμόστηκε μια συνδρομητική πλατφόρμα στις απαιτήσεις που περιγράφονται στο ίντερνετ αλλά αποφασίζει με τα δικά της κριτήρια, με τα οποία πιστεύει ότι είτε θα προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών είτε δεν θα χάσει κάποιους απ' αυτούς.

Μην ξεχνάμε ότι για να μην χάσει τους συνδρομητές-φιλάθλους της ΑΕΚ αποφάσει να προβάλει φέτος και τους αγώνες της στην Γ' κατηγορία που ποτέ δεν έχει ξαναγίνει.

Συμφωνώ. Βάσει των πιεσμένων οικονομικών της, νομίζω καλά κινείται.
Κανάλια όπως το CI κοστίζουν, και δεν είναι σίγουρο ότι αν μπει, θα σημειωθούν ουρές στα μαγαζιά Forthnet, προκειμένου να μάθει ο κόσμος τις αγαθοεργίες μανιακών.
Παιδικά κανάλια έχει 4, πόσα να βάλει ακόμα?
Παιδική χαρά θα το κάνουμε? Να μοιράζουν και μπαλόνια τότε, κάθε φορά που πάμε να πληρώσουμε το λογαριασμό.

Να δωσει HD σε ολα και να βαλει και ολα τα mtv σε HD οπως και καποια ξενα αθλητικα πχ ESPN και αυτοκινητου

Εγώ βασικά έχω να προτείνω σε πρώτη φάση, λόγω και της οικονομικής της στενότητας, αντί να ψάχνουμε να βρούμε ποια κανάλια μπορεί να προσθέσει στο πακέτο ή το γιατί δε κάνει καμία κίνηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό, να αναβαθμίσει κάποια από τα κανάλια της σε HD, π.χ. Travel Channel, Nat Geo Wild, Animal Planet & κάποια από τα NovaCinema & NovaSports. Σε δεύτερη φάση μπορεί να προσθέσει κάποια επιπλέον κανάλια που σίγουρα υπάρχουν δεκάδες και είναι και άκρως ενδιαφέροντα, όπως π.χ. Disney Junior, Discovery Travel & Living και γενικότερα κάποια από τουρισμό, ταξίδια, κάποιο κανάλι με Ελληνικές ταινίες και σειρές κλπ. Προσωπική μου άποψη πάντα, για να μη παρεξηγηθώ.

Συμφωνω, πρωτα αναβαθμιση υπαρχωντων σε hd, καταργηση διπλων sd, και μετα προσθηκη μερικων οχι πολυ ακριβων οπως μουσικα, ταξιδιου.
Εξαλου απο το κλεισιμο της 10930 θα εξοικονομηθουν καποια εκατομ ευρω. Ενα μερος αυτων να δωθει για περιεχομενο, λεω εγω τωρα.......

Last edited:
Βέβαια σκεφτείτε ότι με την κατάργηση των sd καναλιών και την δωρεάν διάθεσή των HD, χάνει η nova ένα (έστω και μικρό λόγω προσφορών) έσοδο. Οπότε θα το σκεφτεί δίπλα να το κάνει...

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Ναι αλλά φεύγουν και τα έξοδα για τον 5ο αναμεταδότη.