Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα των Nerit 1 και Nerit HD, από το site της Nerit, εμφανίζεται κοινό.

Το πρόγραμμα της Nerit Sports δεν το έχω βρει.

το ειπα και πριν....γραφει το ιδιο προγραμμα αλλα αμα βαλεις το καναλι δειχνεις παλιους αγωνες απ τα μουντιαλ οπως π.χ τωρα δειχνει την τεσσαρα που εφαγε η εθνικη μας απ την αργεντινη τοτε στην Αμερικη...

Το είχα βγάλει το Nerit από το δικό μου μπουκέτο (favorites) και είχα κρατήσει μόνο το HD, αλλά τώρα θα το ξαναβάλω.

Thanks.

Εμφανιστηκε και η Νεριτ Sport στο R2..

Edit: Πλεον και με το κανονικο του ονομα.

Last edited by a moderator:
Καλησπερα. Εχω μια απορια κι ελπιζω να ειμαι στο σωστο thread. Γιατι η Νοβα δεν κοιταει να φερει ολοκληρο καποιο απο τα καναλια που κανουν τα σιριαλ που παρακολουθουν οι παντες; HBO, AMC, Showtime...καποιο.
Ειδικα το HBO αν το φερει στην Ελλαδα ειμαι σιγουρος οτι θα τραβηξει πολυ κοσμο και απο τα πιο "ψαγμενα" κοινα που δεν ενδιαφερονται για μπαλα και Χολλυγουντ (στην ουσια αυτο ειναι ολο το prime περιεχομενο της Νοβα). Σιγουρα θα εχει κοστος αλλα σιγουρα θα εχει κι ανταποκριση απο τους Ελληνες, πιστευω.
Η απορια μου ειναι αν αυτο εξαρταται πρωτα απο τη Νοβα ή πρεπει πρωτα να αποφασισουν οι Αμερικανοι οτι ενδιαφερονται για την ελληνικη αγορα; Αν ισχυει το δευτερο 'νταξει, απλα δε θα γινει ποτε, αλλα αν ισχυει το πρωτο υποθετικα θα μπορουσαμε οι καταναλωτες με καποια σχετικη "πιεση" να πεισουμε τους Νοβαιους εστω να το εξετασουν. Υποθετικα.
Τι λετε; Γνωριζει κανεις πως πανε αυτα;

Εχει ανακοινωθει πολυετης συνεργασιας με το hbo. Αλλως δυστηχως απο οτι φαινεται ειναι μονο για περιεχομενο και οχι το καναλι.

Μακάρι να έρθουν νέα κανάλια για να έχουμε πολλές επιλογές να υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός αλλα διαβάζω ότι η NOVA δεν έχει βάλει κάποιο κανάλι είτε παιδικό η ντοκιμαντέρ,όπως πχ έχει ο ΟΤΕ...

Εγώ προσωπικά περιμένω μια καλή προσφορα για να αποφασίσω τι θα βάλω,ήμουν παλιά συνδρομητής ΝΟVΑ..

Με τα λίγα που έχω δει από θέμα καναλιών και μάλλον καταλήγω στον ΟΤΕ,δεν ξέρω είμαι φαν του HD καναλιών ..Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 5 ευρώ για να έχει HD

Εδώ και αρκετό καιρό η nova έχει το ΝΑΤ GEO WILD κανάλι που δείχνει μόνο ντοκιμαντέρ . Μάλλον δεν το είχες δει αναλυτικά το πρόγραμμα

Εδώ και αρκετό καιρό η nova έχει το ΝΑΤ GEO WILD κανάλι που δείχνει μόνο ντοκιμαντέρ . Μάλλον δεν το είχες δει αναλυτικά το πρόγραμμα

Σε ποιον απαντας;

Μακάρι να έρθουν νέα κανάλια για να έχουμε πολλές επιλογές να υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός αλλα διαβάζω ότι η NOVA δεν έχει βάλει κάποιο κανάλι είτε παιδικό η ντοκιμαντέρ,όπως πχ έχει ο ΟΤΕ...

Πως δεν έχει προσθέσει κανάλια...Nerit , Nerit HD , N sports κτλ. είχε βάλει και ένα με αθλητικά που το πιάνει ελεύθερο όποιος μένει Αθήνα που δεν το θυμάμαι ....μην είμαστε και αχάριστοι.-bye-

Αφού έβαλε στο Novago τις ταινίες της Φίνος Φίλμ δεν θα μπορούσε να φτιάξει και ένα κανάλι μόνο με Ελληνικό Κινηματογράφο; (παλιό κλασσικό και καινούργιο). Πχ. σαν το greek cinema που έβαλε η cyta (αν και δεν το έχω δει για να ξέρω τι λέει από περιεχόμενο). Ο ΟΤΕ έχει ήδη ένα με ελληνικές ταινίες και πιστεύω ότι είναι πολύ καλή και φθηνή λύση.

Ενα novacinema 5 με τετοια μια χαρα θαταν πολυ φθηνο και αποτελεσματικο

Το Greek Cinema Channel της cyta είναι το ίδιο με το ΟΤΕ Cinema 3 σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση

Οι Αττικές Εκδόσεις ανακοινώνουν τη συμφωνία 3-ετους διάρκειας, με την εταιρεία Mesimvria Enterprises LTD συμφερόντων Γεωργίου Ξιναρή, για την αποκλειστική διανομή του καναλιού Greek Cinema Channel στην Κύπρο.

Το Greek Cinema Channel μεταδίδει 24 ώρες το 24-ωρο τις καλύτερες ταινίες του παλιού και σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου. Το κανάλι προβάλλεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV (με την ονομασία ΟΤΕ Cinema 3), στην Αμερική (μέσω της πλατφόρμας Dish Network), στον Καναδά (μέσω της πλατφόρμας Bell) και στην Αυστραλία (μέσω της πλατφόρμας MySat).

http://www.typologies.gr/2014/05/03/το-greek-cinema-channel-πάει-στην-κύπρο/

@ stonecityboys

Ναι θα βαλει τα Τσαμπιονς λιγκ και Γιουροπα λιγκ tv...Τα έχασε όλα ρε φιλε τι κανάλια θα βάλει? απορώ πως μένετε ακόμα σε αυτήν την NOVA..

Η δορυφορική δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, και η ερώτηση αφορούσε κανάλια. Υπάρχουν συνδρομητές που ποτέ δεν είχαν αθλητικά κανάλια και δεν θα έχουν, είτε στην nova είναι είτε στον ΟΤΕ.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

@ stonecityboys

Ναι θα βαλει τα Τσαμπιονς λιγκ και Γιουροπα λιγκ tv...Τα έχασε όλα ρε φιλε τι κανάλια θα βάλει? απορώ πως μένετε ακόμα σε αυτήν την NOVA..
Εσυ , που απο αυτα που λες συμπεραινω οτι εχεις φυγει προ πολλου , γιατι εισαι εδω ακομη και γραφεις για την nova ;