Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Ότι να ναι.. Κανάλι HD μια φορά την βδομάδα για στατιστικά που τα βρίσκεις όπου και να μπεις... το μετάνιωσα που ανανέωσα με
Nova ειδικά τώρα με το replay TV του ΟΤΕ, άλλωστε ταινίες βλέπω με popcorn. Σε ένα χρόνο θα χαιρετησω, άλλωστε δεν παίρνουν τπτ καλό πια, όλο χάνουν.
Μόνο η Ευρωλιγκα με παρέσυρε και έμεινα, που ουσιαστικά την έχει και η Ερτ μαζί

Πολυ καλό το replay tv αλλα ειναι sd.

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Πολυ καλό το replay tv αλλα ειναι sd.
Βρε ας το χα κι ας ήταν SD... Αν είχε τουλάχιστον 2 tuner ο 3001 να έγραφα και κάποιο άλλο κανάλι παράλληλα αλλά ούτε αυτό δεν μπορείς. Αν μου χε κάνει την πρόταση ο ΟΤΕ και είχε τότε το replay TV θα πήγαινα στάνταρ ΟΤΕ αλλά πριν 6 μήνες που υπέγραψα για 1μιση χρόνο στη ΝΟΒΑ δεν το χε ανακοινώσει

To replay tv του ote είναι εξαιρετικη υπηρεσία τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά όπως και ο δέκτης που γράφεις κανάλι και βλέπεις άλλο. Σε αυτό τον τομέα χάνει πολύ η νοβα. Συν το ote GO που είναι άψογο. Η νοβα έχει άλλα καλά. Κορυφαιες τιμές καλύτερα στούντιο multiview.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Η νοβα έχει άλλα καλά. Κορυφαιες τιμές καλύτερα στούντιο multiview.

Το κορυφαίες τιμές σχετικό είναι. Για το 3play του ΟΤΕ θες 55,24 για το 3play της nova θες 54,90
Η μονη διαφορα είναι ότι στη nova η τιμή είναι για πάντα ενώ στον ΟΤΕ για δυο χρονια. Αλλα και με το πέρας τον δυο χρόνων αν τους πεις το κόβω στο αφήνουν στην ίδια τιμή.

Το 3play το έχω με 43

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κορυφαίες τιμές σχετικό είναι. Για το 3play του ΟΤΕ θες 55,24 για το 3play της nova θες 54,90
Η μονη διαφορα είναι ότι στη nova η τιμή είναι για πάντα ενώ στον ΟΤΕ για δυο χρονια. Αλλα και με το πέρας τον δυο χρόνων αν τους πεις το κόβω στο αφήνουν στην ίδια τιμή.
Μην κοιτάς επίσημες δες τι τιμές παίζουν εδώ. Ενώ ο ΟΤΕ δεν κανει σχεδόν ποτέ προσφορές εκτός από φορητοτητα μόνο.

Για τις τιμές που παίζουν εδώ δίκιο έχεις. Αλλα εμείς που μπαίνουνε στο φόρουμ και ενημερωνόμαστε για διαφορες τιμές είμαστε αμελητέα ποσότητα μπροστά στο σύνολο. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα από φόρουμ και είναι με τιμές καταλόγου. Φίλος μέχρι πριν μερικούς μήνες πλήρωνε 62 ευρώ μονο για nova foulpack, και μόλις του είπα ότι για το ίδιο πληρώνω 27 του πέσαν τα καλτσάκια.. μου λέει που βρήκες αυτήν την τιμή. Το ίδιο και ένας υπάλληλος οταν πήγα να πληρώσω στο κατάστημα, τι είσαι εσύ μου λέει και πληρώνεις 27 ευρώ αφού η τιμή είναι 62
Και ο φίλος από πάνω που πληρώνει 43 για το 3play είναι από τους λίγους. Δέκα άτομα να πάρουν τώρα τηλέφωνο και να ζητήσουν 3play με 43 ευρώ αντε να το δώσουν σε δυο ατομα σε αυτή την τιμή. Tους υπολοιπους θα τους παραπέμψουν στον κατάλογο

Δε νομίζω να είναι έτσι ακριβώς καθώς η διαρροή πελατών πλέον είναι μεγάλη. Ο ΟΤΕ έχει σαρώσει και ακόμα έχει μέλλον

Δεν έχεις άδικο, λόγο τον συνθηκών μπορεί να έχουν γίνει πιο ελαστική όσον αφορά της τιμές.
Μέχρι πριν λίγο καιρό πάντως δεν ήταν έτσι.

Τι κανάλι είναι αυτό το Motorsport ρε παιδιά? Είναι το Motors TV με αλλαγμένο το όνομα και το λογότυπο ή αφαίρεσαν το Motors TV και το αντικατέστησαν με ένα άλλο?

Νέο τσόντoκανάλo στη θέση του brazzers tv, pink o tv, βγάλανε και το playboy tv, δώστε τσόντα στο λαό.

Το world fashion channel έχει πέσει μαύρο εδώ και καιρό, όπως και τα i 24 news English και Arabic, τι δε τα αφαιρούν όπως και το Eurosport 1 αφού τώρα όλοι έχουν πρόσβαση στα HD

το εχουν αφησει το θεμα καναλια. και στο public παρα πολλα καναλια δεν παιζουν. διαφημιζουν οτι εχουν 200 και πλεον καναλια αλλα δε παιζουν, γιατι δε τα κοιτανε?

Θα αλλάξει συχνότητα το euronews? Στα encrypted έχει άλλο euronews gr.

Εμένα εκείνη η συχνότητα δεν κατεβαίνει. Ελπίζω να μην αλλάξει...