Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Τα history που τα εχει η eon σε βουλγαρια και ολες τις χωρες εκτος απο εδω δεν θα τα βαλουμ καποτε?

Στην EON TV (iptv) δεν εμφανίστηκαν!!!!
Στο δορυφορικό τα είδες;

Τα εντόπισε κάποιος άλλος;

Έχετε δίκιο, όντως δεν υπάρχουν, απλώς την ημέρα που μπήκαν(σε εμένα τουλάχιστον) είχε κακοκαιρία στην περιοχή που μένω και άλλα κανάλια έμπαιναν, άλλα έβγαιναν κλπ. Μόλις έφτιαξε ο καιρός τα κανάλια(σε μένα) έφυγαν αμέσως, την ίδια ημέρα που μπήκαν. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Στο δορυφορικό πολύ πιθανό να μη γίνονται τέτοια πειράματα. Από εκείνη την ημέρα πάντως έμεινε το ERT World, το οποίο δεν το έβλεπα πιο πριν και το οποίο δεν ξέρω αν το έχετε οι υπόλοιποι που είστε με eon.

Τα είδα και γω για λίγο διάστημα.

Μπορεί αν είναι κανάλια της ίδιας της united, και το κόστος να είναι μηδενικό, αλλά αν θέλουν να βάλουν μουσικά ας βάλουν κάτι άλλο καλύτερα. Για το eon δεν υπάρχει θέμα, αλλά κρίμα να σπαταληθεί χωρητικότητα στον δορυφόρο για αυτά τα 2 κανάλια.

• Like
Reactions: SatZapper
Έχετε δίκιο, όντως δεν υπάρχουν, απλώς την ημέρα που μπήκαν(σε εμένα τουλάχιστον) είχε κακοκαιρία στην περιοχή που μένω και άλλα κανάλια έμπαιναν, άλλα έβγαιναν κλπ. Μόλις έφτιαξε ο καιρός τα κανάλια(σε μένα) έφυγαν αμέσως, την ίδια ημέρα που μπήκαν. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Στο δορυφορικό πολύ πιθανό να μη γίνονται τέτοια πειράματα. Από εκείνη την ημέρα πάντως έμεινε το ERT World, το οποίο δεν το έβλεπα πιο πριν και το οποίο δεν ξέρω αν το έχετε οι υπόλοιποι που είστε με eon.
Σε ΕΟΝ ΤV iptv τα είχες δει ότι εμφανίστηκαν για λίγο;
Πιθανώς έκαναν δοκιμές και θα μπουν κάποια στιγμή!

Τα είδα και γω για λίγο διάστημα.

Μπορεί αν είναι κανάλια της ίδιας της united, και το κόστος να είναι μηδενικό, αλλά αν θέλουν να βάλουν μουσικά ας βάλουν κάτι άλλο καλύτερα. Για το eon δεν υπάρχει θέμα, αλλά κρίμα να σπαταληθεί χωρητικότητα στον δορυφόρο για αυτά τα 2 κανάλια.
"MTV 90s, MTV 80s και CLUB MTV, αλλά και Stingray i Concerts HD", που έχει και στις άλλες DTH και ΟΤΤ πλατφόρμες τις EON TV!

• Like
Reactions: karras
Επίσης το tlc έγινε hd

Στον δορυφόρο η και στο iptv;
Το Fashion TV γιατί εξαφανίστηκε;

Στο ott eon tv που είμαι εγώ δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο κανάλι. Αλλά για ποιο λόγο χωρίζουν κάποια κανάλια ανάλογα με το τι σύνδεση έχει ο καθένας είναι ένα μυστήριο.

Το FashionTV Europe, όπως και τα FashionTV HD Europe & FTV UHD, εκπέμπονται ελεύθερα στη συχνότητα 12380V στους HotBird στις 13o, που είναι και οι αναμεταδότες της Nova.
Αυτά και όλα τα ελεύθερα κανάλια μπορούν να τα βάζουν στις λίστες τους σε κάποιες θέσεις, αλλά χρειάζονται και συντήρηση οι λίστες, γιατί κανάλια φεύγουν, άλλα έρχονται και τέλος κάποια αλλάζουν transponder/συχνότητα και άλλα στοιχεία λήψης.
Σας έχει δώσει η Nova τελευταία κάποια ένδειξη ότι δεν κάνει τσιπιές και ότι υπάρχει άνθρωπος που ενημερώνει τις λίστες. Έχω πλείστα παραδειγμάτων δυστυχώς.

Χωρίς να έχει τεράστιο αριθμό ελεύθερων καναλιών η τροχιακή θέση, εγώ παρακολουθώ πολλά από τον δορυφορικό μου δέκτη

το novasports premier League που ειναι?
Ειμαι διακοπες και στο app για κινητά δεν υπάρχει

Νομίζω το extra 4 hd μπορει να το παραλειψει. Στις μεταδόσεις μέχρι 22/8 δεν υπάρχει κάποια μετάδοση, κάποια ματς που υπήρχαν μεταφέρθηκαν στο ns news. Επίσης από το 306 του ns6 μέχρι το 310 του ns premier league υπάρχουν 3 θέσεις για τα extra κανάλια.

Νομίζω το extra 4 hd μπορει να το παραλειψει. Στις μεταδόσεις μέχρι 22/8 δεν υπάρχει κάποια μετάδοση, κάποια ματς που υπήρχαν μεταφέρθηκαν στο news.
Στο site πάντως εμφανίζει και extra 4

Attachments

• Screenshot_2022-08-04-01-07-23-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-08-04-01-07-23-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    396.7 KB · Views: 64
  • Like
Reactions: sotiris4
Στο site πάντως εμφανίζει και extra 4
όποτε για να το βάζουν προφανως θα χρειαστεί σε κάποιες αγωνιστικες. Πάντως ακόμα και ένα λιγότερο κανάλι θα είναι κέρδος για την ποιοτητα εικόνας. Αν μπορουν να προγραμματισουν τις μεταδόσεις με τα υπόλοιπα θα μπορουσαν να το παραλειψουν.

• Like
Reactions: angelalex