Στην EON TV (iptv) δεν εμφανίστηκαν!!!!
Στο δορυφορικό τα είδες;
Τα εντόπισε κάποιος άλλος;
Σε ΕΟΝ ΤV iptv τα είχες δει ότι εμφανίστηκαν για λίγο;Έχετε δίκιο, όντως δεν υπάρχουν, απλώς την ημέρα που μπήκαν(σε εμένα τουλάχιστον) είχε κακοκαιρία στην περιοχή που μένω και άλλα κανάλια έμπαιναν, άλλα έβγαιναν κλπ. Μόλις έφτιαξε ο καιρός τα κανάλια(σε μένα) έφυγαν αμέσως, την ίδια ημέρα που μπήκαν. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Στο δορυφορικό πολύ πιθανό να μη γίνονται τέτοια πειράματα. Από εκείνη την ημέρα πάντως έμεινε το ERT World, το οποίο δεν το έβλεπα πιο πριν και το οποίο δεν ξέρω αν το έχετε οι υπόλοιποι που είστε με eon.
"MTV 90s, MTV 80s και CLUB MTV, αλλά και Stingray i Concerts HD", που έχει και στις άλλες DTH και ΟΤΤ πλατφόρμες τις EON TV!Τα είδα και γω για λίγο διάστημα.
Μπορεί αν είναι κανάλια της ίδιας της united, και το κόστος να είναι μηδενικό, αλλά αν θέλουν να βάλουν μουσικά ας βάλουν κάτι άλλο καλύτερα. Για το eon δεν υπάρχει θέμα, αλλά κρίμα να σπαταληθεί χωρητικότητα στον δορυφόρο για αυτά τα 2 κανάλια.
Επίσης το tlc έγινε hd
Το Fashion TV γιατί εξαφανίστηκε;
Οχι σε eon box πάντως.Βγηκε το test του epic drama στην 11938
Επίσης το tlc έγινε hd
Έλα μου ντε.... Τόσο τσιπια πια...θα τους κοστισει πολλα να βαλουν ξανα το tcm που εχει ο ote και το history.
Παρασκευή 5 Αυγούστου θα εμφανιστούν και το novasports premier league και τα extra 1,2,3 και 4το novasports premier League που ειναι?
Ειμαι διακοπες και στο app για κινητά δεν υπάρχει
Στο site πάντως εμφανίζει και extra 4Νομίζω το extra 4 hd μπορει να το παραλειψει. Στις μεταδόσεις μέχρι 22/8 δεν υπάρχει κάποια μετάδοση, κάποια ματς που υπήρχαν μεταφέρθηκαν στο news.
όποτε για να το βάζουν προφανως θα χρειαστεί σε κάποιες αγωνιστικες. Πάντως ακόμα και ένα λιγότερο κανάλι θα είναι κέρδος για την ποιοτητα εικόνας. Αν μπορουν να προγραμματισουν τις μεταδόσεις με τα υπόλοιπα θα μπορουσαν να το παραλειψουν.Στο site πάντως εμφανίζει και extra 4
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.