Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στην Nova

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Σινεσπορ και Sport Tv.!!!
Εαν διαβάζει κάποιος απο Νόβα...!!!

:a0210:

Δώστε βάση στο αθλητικό μήπως και σώσετε την κατάσταση...

Re: Προσθήκες καναλιών στην Nova

Μα έχουν όλα τα αθλητικά (ή μάλλον...ποδοσφαιρικά) που ενδιαφέρουν τους Έλληνες, σε τι θα ωφελήσουν οι περαιτέρω προσθήκες;

Μα έχουν όλα τα αθλητικά (ή μάλλον...ποδοσφαιρικά) που ενδιαφέρουν τους Έλληνες, σε τι θα ωφελήσουν οι περαιτέρω προσθήκες;

Στους ποδοσφαιρόφιλους όποια προσθήκη γίνεται κρίνεται θετικά...
Και γενικότερα στους λάτρεις του αθλητισμού

Τελικά το Nova Stars καθιερώθηκε?
Από την 1η Φεβρουαρίου και για όλο τον μήνα, δύο Οσκαρικές ταινίες στις 21.00 & 23.00, μας οδηγούν στη μεγάλη Απονομή που θα προβληθεί ζωντανά από το Kodak Theatre του Λος Άντζελες. Ανάμεσα τους οι πιο πρόσφατα βραβευμένες Οσκαρικές ταινίες: «Black Swan», «True Grit», «Winter's Bone», «127 Hours», «Blue Valentine», «Rabbit Hole», «Haevnen», «The King's Speech» και «The Social Network».
Επιπλέον για 15η συνεχή χρονιά, η Nova θα σας μεταφέρει αποκλειστικά την ατμόσφαιρα της συναρπαστικής τελετής απονομής. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η 84η Τελετή Απονομής των Oscar θα μεταδοθεί από τη Nova, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition.
http://mobilenews.gr/gr/articles/view/12633/a_oscar_sto_nova_stars/

Εγω θα ελεγα αντι να βαλει καινουρια καναλια (που δεν προκειται) να αναβαθμισει επιτελους τα καναλια που εκπεμπουν ακομα σε αθλιο letterbox.

Αυτη η μπουρδα το Entertainment ειναι 16:9 και τα FoxLife, FX και τα SD καναλια των ντοκιμαντερ ειναι λες και τα βλεπεις απο streaming...

Kαι το Mega ειναι πλεον 16:9 φωστήρες, ξυπνηστε και βαλτε σωστο flag.

Εγω θα ελεγα αντι να βαλει καινουρια καναλια (που δεν προκειται) να αναβαθμισει επιτελους τα καναλια που εκπεμπουν ακομα σε αθλιο letterbox.

Αυτη η μπουρδα το Entertainment ειναι 16:9 και τα FoxLife, FX και τα SD καναλια των ντοκιμαντερ ειναι λες και τα βλεπεις απο streaming...

Kαι το Mega ειναι πλεον 16:9 φωστήρες, ξυπνηστε και βαλτε σωστο flag.

κατι πρεπει να πεζει με την εταιρια τους την fox. και στον οτε σε 4:3 ειναι.

μονο για τον Φλεβαρη ειναι το καναλι.
μετα θα κλεισει ή θα ανοιξουν κατι αντιστοιχο.

Λογικά αν πάει καλά θα καθιερώσουν κάτι παρόμοιο πολύ καλή ιδέα κάποιοι δεν πιστεύουν
τόσο πολύ στα όσκαρ εμένα προσωπικά σαν άνθρωπο του κινηματογράφου δεν με χάλασε
καθόλου η ανακοίνωση για δύο οσκαρικές ταινίες κάθε μέρα.

Λογικά αν πάει καλά θα καθιερώσουν κάτι παρόμοιο πολύ καλή ιδέα κάποιοι δεν πιστεύουν
τόσο πολύ στα όσκαρ εμένα προσωπικά σαν άνθρωπο του κινηματογράφου δεν με χάλασε
καθόλου η ανακοίνωση για δύο οσκαρικές ταινίες κάθε μέρα.

ναι-καλη προσθηκη ειναι και με-σχετικα-καλη εικονα.

ναι-καλη προσθηκη ειναι και με-σχετικα-καλη εικονα.

Γενικά παρατήρησα ότι έχουν ξεκινήσει να το δουλέυουν αυτό το "εποχιακό" κανάλι.
Νοva summer, nova christmas, nova stars...λογικά το πάσχα θα βάλουν κανα Nova Easter με χριστιανικές-πασχαλινές ταινείες κτλ....δεν είναι άσχημη ιδέα....

Γενικά παρατήρησα ότι έχουν ξεκινήσει να το δουλέυουν αυτό το "εποχιακό" κανάλι.
Νοva summer, nova christmas, nova stars...λογικά το πάσχα θα βάλουν κανα Nova Easter με χριστιανικές-πασχαλινές ταινείες κτλ....δεν είναι άσχημη ιδέα....

εγω θα προτεινα τα το ονομασουν
novacinema5
SPECIAL

και να γινει μονιμο με διαφορετικη θεματολογια καθε μηνα ας πουμε... οπως τωρα stars
επισης θα προτεινα ενα novacinema6 αντιστοιχο καναλι με αυτο του ανταγωνισμου... (ελληνικο σινεμα αποκλειστικα)

Last edited:
Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στην Nova

εγω θα προτεινα τα το ονομασουν
novacinema5
SPECIAL

και να γινει μονιμο με διαφορετικη θεματολογια καθε μηνα ας πουμε... οπως τωρα stars
επισης θα προτεινα ενα novacinema6 αντιστοιχο καναλι με αυτο του ανταγωνισμου... (ελληνικο σινεμα αποκλειστικα)

Εδώ τρέχουν να μαζέψουν συνδρομητές και χρήμα, και εσείς ζητάτε και novacinema5 κ 6. Και έλεος ποια με τις Ελληνικές ταινίες.

τσάμπα ξετσάμπα, υπάρχει κινητικότητα.