Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Γιατι δεν κανουν κανα novacinema 2-3-4 σε hd και να καταργησουν τις sd εκδοσεις?Το novacinema hd οτι ταινια και να βαλει η ποιοτητα ειναι αψογη.Στα αλλα καναλια και καλη ταινια να βαλει το bitrate ειναι κανα 2mb που δεν συγκρινετε με το nc hd.Επισης τα fox/fox life.Τοσο ωραιες σειρες βαζουν και εχω δει απειρα πιξελιασματα στην 42αρα.Βαλτε κανα hd αφου δεν βαζετε νεα καναλια τουλαχιστον.Τα hd κανουν τη διαφορα οχι οι σαβουρες που ειναι σε sd.

Επισης το nickelodeon που εχει τα καλυτερα παιδικα.Γιατι οχι hd?Animal planet?Travel Channel?

Τοσος χωρος ελευθερωθηκε με την αναβαθμιση σε mpeg4 δηλαδη πρεπει να φτασει κανα εκατομμυριο συνδρομητες ο οτε για να κινηθει τιποτα εκει στη νοβα?

Σωστή παρατήρηση! Μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν εν μέρη τεχνικά αδύνατο να συμβεί αυτό. Θα πρέπει να καταργήσει το HD πακέτο αρχικά όμως.

Το HD στο Fox και στο Fox life, δεν εξαρτάται από τη nova, αλλά από το ίδιο το Fox
Το ίδιο χάλι είναι και στον ΟΤΕ
Απορώ πάντως που βρίσκεται το κόλλημα και δεν μετατρέπονται αυτά τα κανάλια σε HD από τη Fox

το ftv hd τελικα το κατεβαζει?

τα δυο νεα τεστ στην 11938 ξερουμε τι μπορει να ειναι?

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Το HD στο Fox και στο Fox life, δεν εξαρτάται από τη nova, αλλά από το ίδιο το Fox
Το ίδιο χάλι είναι και στον ΟΤΕ
Απορώ πάντως που βρίσκεται το κόλλημα και δεν μετατρέπονται αυτά τα κανάλια σε HD από τη Fox

Αν και δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι εννοείς,τα κανάλια της FOX εκπέμπουν διεθνώς σε HD.Συνεπώς,δεν είναι θέμα FOX,αλλά της NOVA.

κανεις μαλλον λαθος για η fox εχει δημιοπυργησει τηνfox internaiotla channels που διαφοροποιειται σε καθε χωρα.... δες στο επισημο site της fox greexe στο fb να δεις πια καναλια διαθετει στην ελλαδα

Last edited by a moderator:
Τα Fox σε HD υπάρχουν σε πολλά πακέτα του εξωτερικού. Είναι καθαρά θέμα χρημάτων το να τα πάρουν και τα δύο Ελληνικά πακέτα...

Δεν νομιζω πως ειναι τοσο απλο. Εγω νομιζω η fox κανει την κατανομη.

Εγω ειχα ρωτησει στο fb την fox gr και μου ειπαν ειναι στα σμεσα σχεδια τους το hd οπως και το fox sports

Αν δειτε την cover foto τους για ελλαδα εχουν και το λογοτυπο fox sports

sakels δύο άνθρωποι της δουλειάς ( ο davinci και εγώ) δεν γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι...

Και εγώ αν ρωτήσω στο fb τον Παπανδρέου θα μου απαντήσει ότι ακόμα λεφτά υπάρχουν !!!

Οταν λες της δουλειας εννοεις δουλευεις στην fox? αν οχι τοτε ουτε η δικια σου προσσεγιση ειναι απολυτως εγγυρη. Φιλικα το λεω

Μου αρέσει, πάντως, που το θέμα προχωράει κανονικά σε σελίδες, αλλά νέο κανάλι δεν βλέπουμε. Όσο για τα FOX, είναι η πλέον εύκολη μετατροπή, καθώς υπάρχει ολόκληρο το πρόγραμμα διαθέσιμο και σε HD. Τώρα γιατί δε γίνεται... Αλλά θα μου πείτε ότι και τα Animal Planet- Discovery- Travel υπάρχουν όλα σε HD, αλλά τα βλέπουμε ακόμη σε 4:3 SD, τα 2 από αυτά με τεράστιες μαύρες μπάρες πάνω κάτω. Τι να πει κανείς...

Τι εννοεις αλλαγη?Να μπει το 1 πριν το hd ετσι?Εκανα σαρωση δεν βρηκε κατι.Μακαρι να γινει hd και το nc2 μιας και η ποιοτητα του nchd ειναι αψογη και χαιρομε να βλεπω ταινιες σε hd οπως και ντοκιμαντερ.Και ελπιζω να γινουν και τα animal planet/nickelodeon hd.

Last edited by a moderator: