Προσθήκες καναλιών στη NOVA

όντως το MTV live HD έχει πολύ καλή εικόνα και τα δύο φαίνονται πιο ενδιαφέροντα από το απλό MTV. Μοιάζουν "καθαρόαιμα" μουσικά, ελπίζω να μην έχουν ριάλιτι. Θα δείξει.

Μονο μουσικη εχουν μακαρι να δουμε καποια στιγμη και τα mtv rocks και mtv dance τωρα που εγινε η αρχη

Άποψη μου πως οτιδήποτε έχει μπροστά τη λέξη MTV είναι για πέταμα. Ανάθεμα και αν έχω πετύχει μια συναυλία να αξίζει στο Live όσο καιρό παίζει στο OTE TV. Το είχα ξαναγράψει, για live το iConcerts είναι έτη φωτός μπροστά σε θέματα ποιότητας.

Το mtv live βλέπεται άνετα. Μουσικουλα καφέ μεσημεριανή ξεκούραση.

Το mtv rocks θα ήταν καλό για κάτι διαφορετικό. Γιατί το hits πάλι στην ποπ μουσική επικεντρωνεται

Το mtv live βλέπεται άνετα. Μουσικουλα καφέ μεσημεριανή ξεκούραση.

Το mtv rocks θα ήταν καλό για κάτι διαφορετικό. Γιατί το hits πάλι στην ποπ μουσική επικεντρωνεται

Ετσι σωστα και απο ποπ εχουμε Mad vh1 mtv hits

Ας γκρινιαξω καιγω λιγο
Απο μουσικη καλα ειναι τα νεα καναλια,αλλα γιαυτην εχουμε και το ραδιοφωνο
Στα ντοκυμαντερ υστερει η νοβα και θα εκφρασσω για αλλη μια φορα την επιθυμια μου
για το history 2 και το criminal&investigation

Και γω πρέπει να μπει κάνα ντοκ άμεσα. Και να γίνουν όλα τα νόβα σινεμά hd υπέρ άμμεσα

Για το criminal & investigation συμφωνώ. Για το history 2 όμως, αν είναι κι αυτό σαν το (ψευδο)history, όπου το 99% του προγράμματος του είναι πλεον δημοπρασίες και τα τοιαύτα (που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την Ιστορία) ας μας λείπει καλύτερα, κι ας βρουν κάποιο άλλο κανάλι που να ασχολείται πραγματικά με την Ιστορια.

Το epg του mtv live έχει ένα θέματα κι? Η δύο πρώτες σειρές είναι κενες

κι εγω το παρατηρησα χτες... πρεπει οταν εχει κενο πριν πχ μιας προκαθορισμενης συναυλιας η αλλη εκπομπη, και παιζει video clip να μην ειναι καταχωρημενο στο epg

Ναι, υπάρχει θέμα. Όταν επιλεγεί το κανάλι, εμφανίζεται για 1-2 δευτερόλεπτα η πληροφορία και μετά εξαφανίζεται για το τωρινό και το επόμενο πρόγραμμα. Το μεθεπόμενο εμφανίζει πληροφορία, κανονικά. Αν επιλεγεί άλλο κανάλι, στο TV guide εμφανίζονται κανονικά όλες οι πληροφορίες, που ξανά χάνονται όταν επιλεγεί το συγκεκριμένο κανάλι.

Το πρόβλημα του epg στο MTV LIVE HD, εμφανίζεται μόνο στον pvr 865. Στους άλλους δέκτες με το αναβαθμισμένο μενού, λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.