Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Καλησπέρα. Στον δικό μου δεκτή βλέπω μόνο το boomerang hd μήπως γνωρίζεται αν μπορούμε να δούμε και τα υπόλοιπα κανάλια hd. Πως περνάμε νέα συχνότητα στον δεκτή ; Ευχαριστω

Χαζεύω στο Ε! τις Καρντάσιανς και αναρωτιέμαι αν είναι ιδέα μου η εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Λέτε να γίνει κι αυτό HD;

Τα novacinema 3 & 4 είναι hd ή ιδέα μου είναι?Δεν έχουν όμως το λογότυπο.Μήπως κάνει δοκιμές μέχρι να τα κάνει επίσημα?

Φαίνεται πως βαδίζουμε σε HD εποχές απο την nova, δείχνουν ότι όλα γυρνάνε σε HD και τα SD κανάλια μας αποχαιρετούν.
Αυτό αυτόματα σημαίνει και την κατάργηση του 5ευρου επιτέλους.

Το Boomerang φέρει πλέων και το λογότυπο HD

Εγω νομίζω ετσι οπως ευχαριστα το πάνε σε λίγο θα εχουμε και την πρωτη πιλοτικη εκπομπή 4K καναλιού... :ernaehrung004:

μολις πριν λιγο μιλαγα με την υποστηριξη και μου ειπαν οτι τον σεπτεμβριο και ολα τα fox hd.και επισης τους ρωτησα και μου ειπαν οτι 1 αυγουστου επισημα οτι θα μπουν novalife hd motors tv hd novacinema 3+4 hd και ολα τα novasports ολα τα ελληνικα καναλια και + αυτα που γινατε hd σημερα boomerang hd dorcel hd και επισης μου ειπαν θα καταργηθουν οι sd αναλυσεις μπραβο Nova επιτελους θα γινει του hd.