1 Αυγούστου αποκλείεται να μπουν ελληνικά. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η διαγωνισμός.
Το motors tv άκυρο γενικά τζάμπα χώρο θα πιάνει. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει καν hd version. Το history πάντως σίγουρα εχειιι
Το έχω γράψει ξανά και θα το ξανά γράψω γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα περί διαγωνισμού για της τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβελείας. Οι άδειες που θα δοθούν αφορούν αποκλειστικά την πανελλαδική μετάδοση μέσω Digea και τίποτα άλλο. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι μπορεί π.χ. ο Alpha HD να μην πάρει άδεια πανελλαδικής μετάδοσης άρα δεν μπορεί να εκπέμπει μέσω Digea, αλλά κανείς δεν του απαγορεύει να πληρώσει ένα παροχο συνδρομητικής τηλεόρασης π.χ. Nova η OTE και να εκπέμπει δορυφορικά από αυτούς. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις άδειες, οπότε κανάλια ελληνικά HD μπορούν να ανέβουν ανά πάσα στιγμή στις πλατφόρμες τις ιδιωτικές, το ότι δεν το έχουν κάνει ακόμη αφορά άλλους λόγους μπορεί και τις επίγειες εξελίξεις όχι όμως ότι τους εμποδίζουν αυτές να το κάνουν.
Πρεπει να ειναι hd το καναλι και να παιζει upscaled την ροη του sd λογικα μεχρι την πληρη αλλαγη και να αλλαξει και το λογοτυπο...
το ματι μου παντως δεν μου λεει οτι τα καναλια που ειναι προς αναβαθμιση hd,δειχνουν και hd.
σαν κατι ενδιαμεσο που να σε προδιαθετει για καναλι υψηλης ευκρινειας μου μοιαζουν περισσοτερο.
υπαρχει μια θολουρα θα ελεγα και σε σχεση με τα ηδη hd καναλια,ειναι ενα κλικ πισω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.