Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Nova Cinema 3: 1920*1080
Nova Cinema 4: SD
Nova Life: 1920*1080
Nova Sports 3: SD
Nova Sports 4: 1920*1080
Motors TV: 1440*1080
Boomerang HD: 1920*1080
E! Entertainment: 1920*1080

Οι αναλύσεις βρέθηκαν με ανάκτηση ενός CW για κάθε κανάλι με τη μέθοδο των rainbow tables. Οι εγγραφές έγιναν προχτές το βράδυ. Δηλαδή τα στοιχεία ισχύουν για προχτές το βράδυ.

edit: Για κάποιον που ρώτησε, το Motors TV εκπέμπει HD στις γαλλικές πλατφόρμες.

Το nova cinema 4 στην 11823 δεν μου φαινεται Sd

Μηπως το πηρες το καναλι της 12169?

Τωρα κκαι το ns3 δεν ειναι sd

Περα απο την ανάυση η ροη ειναι σιγουρα hd?

Τα υπολοιπα οντως φαινονται full hd και με πολυ καλη εικονα θα ελεγα

Last edited:
Σε υψηλή ευκρίνεια, χωρίς επιπλέον χρέωση, όλα τα κανάλια της Nova. Από αύριο, Δευτέρα 1 Αυγούστου, η Nova θα παρέχει το μπουκέτο των καναλιών της σε υψηλή ευκρίνεια και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1. Τα κινηματογραφικά και τα αθλητικά κανάλια Nova, μαζί με τα Novalifε Eurosport HD, MotorsTV HD, Boomerang HD, FOX HD, FOX Life HD και FOX Sports HD National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Discovery Showcase HD, RT Documentary HD, E!Entertainment HD, Russia Today HD, MTV LIVE HD, Redlight HD, Hustler HD & Dorcel HD, και ΕΡΤ HD θα μεταδίδονται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

http://www.typologies.gr/2016/07/31/se-ypsili-efkrinia-i-nova-choris-epipleon-chreosi/#more-518169

στο Nova guide τα έχει περάσει nc3HD NC4HD,
af31a434b02de8dc836286c85e25b294.jpg

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας,

Εδώ και περίπου 2 βδομάδες σε κάθε σχεδόν αλλαγή καναλιού μου βγάζει το μήνυμα: Ελέγξτε το καλώδιο σήματος για ένα δευτερόλεπτο, έχει καταντήσει αρκετά κουραστικό.
Έχει να κάνει με αυτές τις αλλαγές που συζητάτε εδώ; Πρέπει να κάνω κάτι εγώ;

και εμένα φίλε dareios το κάνει και σκεφτόμουν μήπως είναι από το usb που έχω βάλει στον αποκωδικοποιητη.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ίδιο μου κάνει και εμένα εδώ και 10 μερες

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψήνομαι άνετα να γυρίσω σε nova από ote tv. Ξέρετε αν έχω ote double play πόσα χρήματα θέλω μόνο για nova cinema pack? Δεκτη pvr έχω απο παλια. Ο ote έχει αθλιες ταινίες.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό θα κάνω για να δούμε γιατί έχω βαρεθεί τον ote.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαίνεται πως βαδίζουμε σε HD εποχές απο την nova,

δείχνουν ότι όλα γυρνάνε σε HD και τα SD κανάλια μας αποχαιρετούν.

Αυτό αυτόματα σημαίνει και την κατάργηση του 5ευρου επιτέλους.
Καλά... Αυτό που το βάζεις... Θα καταργήσουν να το λένε...

Το Boomerang φέρει πλέων και το λογότυπο HD
Να τα λέγαμε αυτα εν έτη 2009 να πω οκ , αλλά έχουμε 2016 (το ξέρουν εκεί στη NOVA αυτό ;; :drummer:) και ακόμα περιμένουμε.

Καλησπέρα πρόεδρε :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Μεχρι στιγμής πάντως δεν έχουν εμφανιστεί τα κανάλια HD που αναφέρθηκαν ότι θα αναβαθμιστούν (nova cinema 3, 4, fox, foxlife, nova sports 3, 4, κλπ.) αναμένονται σήμερα, αύριο η μήπως ειναι ράδιο αρβύλα?