Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Τα novasports εχουν εμφανιστεί.. Στη λιστα κανονικά και με το λογότυπό τους.Επίσης δεν υπάρχουν οι SD εκδόσεις..

Πιθανόν το άρθρο να εννοούσε ότι απο 1η Αυγούστου ξεκινάει η μετατροπή,οχι πως θα γίνουν όλα μαζί ταυτόχρονα.Θα το δούμε.

Έκανα επαναφορά στης εργοστασιακες ρυθμίσεις και έχουμε και λεμε. Novaspots και τα πέντε σε HD.,cinema όλα σε HD. Και το E! Σε HD.

Δεν χρειάζεται να κανετε εργοστασιακές..Εγω δεν εκανα τίποτα και εχω κανονικά ενημερωμένη την λιστα των καναλιών.

Και το motors και το novalife. Ta fox δεν γιναν ακομα και δεν αλλαξε η αριθμηση.

Επισης εφυγαν ολα τα sd (και το nat geo wild) δεν ειναι ουτε στα encrypted

Τα fox θα γίνουν hd τον Σεπτέμβριο οπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ποστ τελικά.

Τελικά όντως καταργήθηκαν τα sd αλλα έχω κάποιες ερωτήσεις. Τα animal planet, history, discovery, travel channel, δε θα γίνουν κι αυτά HD? 2) το motors tv, nova life , e, boomerang γράφει ότι ειναι HD εχει και διαφορά στην εικόνα αλλα δεν έχουν λογότυπο HD. 3) στα πρώτα κανάλια HD αν προσέξετε κάτω αριστερά εχει κάποια σύμβολα που γράφουν HD και Dolby digital 5.1, άντε το Dolby digital δε το κάνανε αλλα αφού γίνανε HD δεν έπρεπε να βγάζει το σηματάκι. 4)Το Eurosport 1 γιατί δε το διαγραφούν αφού έχουν το HD? και τέλος ποτέ επιτέλους θα διάολοστειλουν την sd εκδοχή του eurosport 2 η εικόνα ειναι άθλια, θολούρα στο full ας φέρουν επιτέλους την HD εκδοχή του.

και τέλος ποτέ επιτέλους θα διάολοστειλουν την sd εκδοχή του eurosport 2 η εικόνα ειναι άθλια, θολούρα στο full ας φέρουν επιτέλους την HD εκδοχή του.

Με πρόλαβες.. Το Eurosport 2 εχει χάλια εικόνα. Ολες οι πλατφόρμες του εξωτερικού το έχουν σε HD. Μιας και έγινε η δουλειά μη την αφήσετε ημιτελή βρε παιδια...

Η εικονα σε ολα τα νεα hd καναλια ειναι εξαιρετικη παντως.

Και ακομα δεν εχει απελευθερωθει χωρος απο τις sd ροες.... Το nc4 και ns3 παιζουν ακομα στα encrypted

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης το rexsat αναφερει αυξημενο bitrate για το history ch

απλα εγω ειχα μια ελπιδα οτι και στα ελληνικα εφοσον εχουν περασει σε S2 αναμεταδοτη με σαφως αυξημενη ποιοτητα εικονας, θα εβαζαν τις HD εκδοσεις τους εφοσον πλεον στην επιγεια τροφοδοσια ειναι σταθεροποιημενα και καθολου πιλοτικα σαν λειτουργια. Εκτος ομως αν υπαρχει προβλημα απο πλευρας DIGEA με δικαιοδοσια

Ποιος ασχολειται με τα ελληνικα. Ολα με sd περιεχομενο ειναι με μικρη εξαιρεση το star. Το θεμα ειναι καλη ποιοτητα στα συνδρομητικα. Που τωρα χουν φοβερη εικονα

εγω για να εμφανιστουν τα hd εκανα σαρωσση δικτυων. Αρα παμε για καταργηση της χρεωσης των hd? καλο θα ηταν να κατεβει το multiview στα 5 ευρω

Σήμερα 10 το πρωί έκανα σάρωση δεν εμφάνισε - άλλαξε κάτι.. εσύ ποτε έκανες σάρωση φίλε μου;

Αρα παμε για καταργηση της χρεωσης των hd?
Ναι.

Σήμερα 10 το πρωί έκανα σάρωση δεν εμφάνισε - άλλαξε κάτι.. εσύ ποτε έκανες σάρωση φίλε μου;
Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Και μια πρόταση στους συντονιστές: θα ήταν ίσως προτιμότερο να μεταφερθούν τα μηνύματα στο θέμα HD κανάλια στη NOVA.

Το multiview το δίνουν δωρεαν με κάθε 12μηνη ανανέωση...

(ουπς ξεχασα την παραθεση)

Πάντως, προς το παρών, ο ήχος δεν έχει γυρίσει σε Dolby 5.1 σε κανένα από τα καινούργια κανάλια.
Ξέρουμε τελικά αν θα γίνει ή θα παραμείνουμε σε stereo?