Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Θα ήθελα IDX- TLC-DISCOVERY SCIENCE-FOOD NETWORK-THE MUSEUM CHANNEL-NASA TV-BBC EARTH αλλά το πιο σημαντικό θα είναι να πάρει κάποια από τα ευρωπαϊκά προγράμματα πρωταθλήματα

Θα ήθελα IDX- TLC-DISCOVERY SCIENCE-FOOD NETWORK-THE MUSEUM CHANNEL-NASA TV-BBC EARTH αλλά το πιο σημαντικό θα είναι να πάρει κάποια από τα ευρωπαϊκά προγράμματα πρωταθλήματα
Ένα ένα τα θυμάσαι και εσύ...

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά βρε παιδιά, μόνο κανάλια documenteur και life style ονειρεύεστε; Εγώ δηλαδή που θα ήθελα να ξαναγύρναγε το TCM που έφυγε το 2009, για να ενδυναμωθεί το cinema κομμάτι σε παλαιότερες ταινίες (που τώρα είναι ανύπαρκτες) είμαι ανώμαλος;

Όλα τα discovery, Tcm και Sundance και είναι κομπλέ. Αλλά δε νομίζω να γίνει τίποτα

βλεποντας λιγακι τα νεα καναλια στον οτε μπορω να πω οτι η νοβα περα απο το Ε δεν εχει τιποτα αλλο στην κατηγορια lifestyle. νομιζω πως πρεπει κατι να γινει.

Αν είναι να δούμε και άλλες αποτυχημένες πλαστικές καθώς και τις ζωές πλουσίων
κακομαθημένων καλοπαιδων άστο καλυτερα

Αν είναι να δούμε και άλλες αποτυχημένες πλαστικές καθώς και τις ζωές πλουσίων
κακομαθημένων καλοπαιδων άστο καλυτερα

με αυτη την λογικη δεν θα επρεπε να πληρωνει τοσα ευρω σε προγραμματα που δειχνουν 20 ατομα να κυνηγανε μια μπαλα

βλεποντας λιγακι τα νεα καναλια στον οτε μπορω να πω οτι η νοβα περα απο το Ε δεν εχει τιποτα αλλο στην κατηγορια lifestyle. νομιζω πως πρεπει κατι να γινει.

μου φτάνει το κουτσομπολιό στην ελεύθερη τηλεόραση, δεν χρειάζεται να το πληρώνω κιόλας!!!

Καλά βρε παιδιά, μόνο κανάλια documenteur και life style ονειρεύεστε; Εγώ δηλαδή που θα ήθελα να ξαναγύρναγε το TCM που έφυγε το 2009, για να ενδυναμωθεί το cinema κομμάτι σε παλαιότερες ταινίες (που τώρα είναι ανύπαρκτες) είμαι ανώμαλος;

πόσο δίκιο έχεις!!! μακάρι!

δηλαδη ολοι που απαντησατε σας ικανοποιει η τιμη για το full pack σε σχεση με αυτα που δειχνει? δεν ειναι υπερβολικη η τιμη σε σχεση με το προγραμμα?

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Ποια τιμή? ανάλογα τις προσφορές και τους συνδυασμούς, υπάρχει το 15, υπάρχει το 22, υπάρχει το 25, υπάρχει μέχρι και το 38 που βγήκε ο δικός μου λογαριασμός τώρα που τελείωσε το συμβόλαιο.
Στα 15 λοιπόν δεν ξέρω πως θα υπήρχε κάποιο παράπονο ή πως θα φαινόταν υπερβολική, στα 38, σίγουρα είναι υπερβολική. Όλα είναι σχετικά...

μιλαω παντα για το full pack - εγω το πληρωνω 39 μαζι με τα καλαμπαλικια του κυρ Αλεξη!

Εδώ όμως δεν είναι χώρος παραπόνων για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης. Δέχομαι το όποιο αστείο χάριν της κουβέντας αλλά ως εκεί.

Το θέμα μας είναι οι Προσθήκες καναλιών στη NOVA και θα πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό.

Σχετικά με το κανάλι για τον Harry Potter έχω full πακέτο με τα novacinema δεν θα έπρεπε να ανοίγει ; Δεν με ενδιαφέρει απλά απο περιέργεια.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Σχετικά με το κανάλι για τον Harry Potter έχω full πακέτο με τα novacinema δεν θα έπρεπε να ανοίγει ; Δεν με ενδιαφέρει απλά απο περιέργεια.
Πρέπει να τελείωσε νομίζω. Μέχρι τέλος του μήνα ήταν αν δεν απατώμαι.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk