Προσθήκες καναλιών στη NOVA

StevenYoo η nova πρέπει να έχει να προσθέσει κανάλι ντοκιμαντέρ από το 2012 αν θυμάμαι καλά...

Γνωριζει κανεις για ποιο λογο το eurosport 1 διατηρειται ακομη σε hd και sd μορφη? Δε μπορουν δηλαδη να καταργησουν το sd και να χρησιμοποιησουν το bitrate σε καποιο σημαντικο καναλι π.χ. Novasports1?

Το eurosport 1 HD είναι στην συχνότητα 11278 V και τα eurosport 1 & 2 στην 11240 V, που καμία από της δύο δεν είναι της Nova, οπότε δεν μπορεί να απελευθερωθεί χωρητικότητα. Eurosport 2 HD δεν υπάρχει δε στους Hotbird.

Υ.Γ. Την έχω γράψει κι εγώ αυτήν την απορία στο παρελθόν στην Nova, αργότερα κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα.

Το eurosport 2 hd παιζει με Ελληνικο ηχο στον astra εδω και πολυ καιρο. Ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν Ελληνικο ηχο στο αντιστοιχο του hotbird για να το προσθεσει η nova?

Μα δεν υπάρχει Eurosport 2 HD στους Hotbird. Σε ποιόν Astra αναφέρεσαι με Eurosport 2 HD και Ελληνικά;

Το βρήκα, Astra 4A στην 12360 V. Φαίνεται σαν βασικό feed της Discovery

Last edited:
Αν δεν κανω λαθος ειχα εντοπισει αρθρο που ελεγε κατι τετοιο: Το eurosport 2 hd με Ελληνικο ηχο που σηματοδοτει την ενταξη του στις συνδρομητικες πλατφορμες, νομιζω ηταν απο το rexsat, εψαξα αλλα δεν το βρηκα

Νομίζω η Vοdafone ΤV έχει το Eurosport 2 HD και προφανώς με ελληνικό ήχο και το παίρνει από τον Astra 4Α.
Έχει λόγο ύπαρξης η παρουσία ελληνικού ήχου που βλέπετε στον Astra 4A. Είναι για τη Vodafone.
Στον Hotbird δεν έχει ελληνικό ήχο, αλλά αν υπήρxε ενδιαφέρον από τη Nova, σίγουρα θα έμπαινε και ο ελληνικός ήχος, δεν είναι δύσκολο.
Δεν υπάρχει κάποιο θέμα δυσκολίας, απλά δεν ενδιαφέρει τη Νοva να το βάλει.
Kι αν δεν το εβαλε με τη πρόσφατη ανανέωση που έκανε με τη Discovery για τα υπάρχοντα, πολύ χλωμό να βάλει τώρα άλλο κανάλι από αυτούς.

Παντως η nova οπως και η κοσμοτε καθε καλοκαιρι προσφερουν κατι καινουργιο σε θεμα αναβαθμισης π.χ. Η κοσμοτε εχει ανακοινωαει νεο αναμεταδοτη με αναβαθμιση καποιων καναλιων σε hd αλλα και νεο καναλι cosmote sport hd. Η nova δεν εχει ακομη ανακοινωσει κατι, οποτε θα μπορουσε τουλαχιστον να αναβαθμισει το eurosport 2 σε hd.

Παντως η nova οπως και η κοσμοτε καθε καλοκαιρι προσφερουν κατι καινουργιο σε θεμα αναβαθμισης π.χ. Η κοσμοτε εχει ανακοινωαει νεο αναμεταδοτη με αναβαθμιση καποιων καναλιων σε hd αλλα και νεο καναλι cosmote sport hd. Η nova δεν εχει ακομη ανακοινωσει κατι, οποτε θα μπορουσε τουλαχιστον να αναβαθμισει το eurosport 2 σε hd.

Μακάρι, θα ήταν πολύ δυνατή προσθήκη.

θα προσθεσει επιτελους κανα νεο καναλι η τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου?

εχουμε πηξει στα lifestyle
βαλτε κανα με ντοκυμαντερ ιστορικα η επιστημονικα

φτηνες αντιγραφες απλα για να λεμε πως βαλαμε ενα καναλι, ασχετα εαν εχουν φυγει 5 απο την αρχη της χρονιας.

Δεν λέει ότι αφαιρείται το Nat Geo Wild HD. Άρα πως φτωχαίνει το περιεχομενο που γραφεις στον τίτλο του λινκ?
Tο National Geographic θα γίνει HD

Ασφαλώς και λέει ότι αφαιρείται:

Στις 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το project της Πανευρωπαϊκής έκδοσης Nat Geo HD, σε αγορές που ήδη υπάρχουν τοπικές εκδόσεις, καθώς δίνεται προτεραιότητα στην αναβάθμιση τους σε High Definition. Έτσι από τη 1η Οκτωβρίου η ελληνική έκδοση του National Geographic θα επαναπροσδιορίζει τον πραγματικό κόσμο σε High Definition, αντικαθιστώντας ταυτόχρονα τις εκδόσεις "Nat Geo HD (Europe) και National Geographic Greece (SD)".

jmar πραγματικα ειδες κανεις να μιλαει για το WILD?
αφαιρειται και απο τις δυο πλατφορμες το national geographic HD και το national geographic SD γινεται HD με την ταυτοχρονη αφαιρεση του πρωτου.με λιγα λογια μειον ενα καναλι,και ειναι πληγμα και για τις δυο πλατφορμες που το παρειχαν

Θα μπει το MyZen TV. θα μας δείχνει ποσο νερό πρέπει να πίνουμε και ποσο ευεργετικά είναι τα σπόρια από το καρπούζι
Οι γυναίκες θα το λατρέψουν..