Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Το 300ρι της cosmote είναι 37.90, τουλάχιστον τόσο το πήρα εγώ δεν έχω δει αν ανέβηκε και άλλο η τιμή, μέχρι και πριν 10 μέρες
Ναι τις αύξησε τις τιμές και η Cosmote, αλλιώς θα ήταν ίδιες με τις υπάρχουσες της Nova.
Απλά είναι μικρότερες οι αυξήσεις που έκανε από τις αυξήσεις που έκανε η Nova, για αυτό και είναι μικρές πλέον οι διαφορές τους στη τιμή.
Πλέον η Vodafone είναι η οικονομικότερη, δεν ξέρω αν έκαναν αυξήσεις αυτοί.
Οι προηγούμενες τιμές της Cosmote ήταν αυτές.

102087325_Fiberprices-1536x474.jpg

• Like
Reactions: angelalex
Ναι τις αύξησε τις τιμές και η Cosmote, αλλιώς θα ήταν ίδιες με τις υπάρχουσες της Nova.
Απλά είναι μικρότερες οι αυξήσεις που έκανε από τις αυξήσεις που έκανε η Nova, για αυτό και είναι μικρές πλέον οι διαφορές τους στη τιμή.
Πλέον η Vodafone είναι η οικονομικότερη, δεν ξέρω αν έκαναν αυξήσεις αυτοί.
Οι προηγούμενες τιμές της Cosmote ήταν αυτές.

View attachment 239554
Συγγνώμη μόλις το είδα και μόλις μου έκαναν πρόταση στην εφαρμογή να πληρώνω 37.90 για την 500ρα. Πραγματικά πιο πολύ αξίζει σε τιμή η Vodafone. Πω πω κατάντια τις πήγαν πολύ ακριβά..

Η Vodafone είναι σαν τη Nova?Δινει fiber to the home μέχρι 200 από το δίκτυο του ΟΤΕ και παραπάνω μόνο από το δικό της δίκτυο? Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου οπτικές έχει εγκαταστήσει ο ΟΤΕ.

Η Vodafone είναι σαν τη Nova?Δινει fiber to the home μέχρι 200 από το δίκτυο του ΟΤΕ και παραπάνω μόνο από το δικό της δίκτυο? Ρωτάω γιατί στην περιοχή μου οπτικές έχει εγκαταστήσει ο ΟΤΕ.
Εγώ με τη nova σε fiber 200 δεν είχα κανένα πρόβλημα 2 χρόνια. Για βονταφον δεν γνωρίζω σε οπτική ίνα τι κάνει

Η πολιτική είναι σε δίκτυο δικό τους η κάθε εταιρία δίνει το max της γραμμής εναλλακτικά μέχρι fiber200 είναι το max που νοικιάζει σε άλλους. Σε εμένα οπτική πέρασε η cosmote και η nova που έκανα αναβάθμιση σε fiber πήρα 200 max,παραπάνω μπορούσα μόνο αν έβαζα cosmote. Κανονικά αυτός ο περιορισμός δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ελπίζω κάποια στιγμή να το αλλάξουν.

Τώρα με το κουπόνι, αυτό πρέπει να αλλάξει, πρέπει να δίνουν τουλάχιστον μέχρι 300, για να δούμε...

Η πολιτική είναι σε δίκτυο δικό τους η κάθε εταιρία δίνει το max της γραμμής εναλλακτικά μέχρι fiber200 είναι το max που νοικιάζει σε άλλους. Σε εμένα οπτική πέρασε η cosmote και η nova που έκανα αναβάθμιση σε fiber πήρα 200 max,παραπάνω μπορούσα μόνο αν έβαζα cosmote. Κανονικά αυτός ο περιορισμός δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ελπίζω κάποια στιγμή να το αλλάξουν.
Από ότι μου έχουν πει έχει αλλάξει αυτό.
Αν θυμάσαι τα παλιά πακέτα Fiber της Nova έγραφαν 2 ταχύτητες, πχ 300 Mbps αν σε κάλυπτε το Nova Fiber ή 100 Mbps αν δεν σε κάλυπτε.
Τα νέα τους πακέτα έχουν μια ταχύτητα για όλους.
Και το ίδιο ισχύει και για τα πακέτα της Vodafone, μια ταχύτητα για όλους χωρίς.. αστερίσκους.
Δεν καταλαβαίνω όμως πως βγαίνει η Vodafone να δίνει αυτές τις τιμές μισθώνοντας οπτικές από τη Cosmote και γιατί δεν βγαίνει η Nova και τις έχει υψηλότερες από τη Vodafone.

Συγγνώμη μόλις το είδα και μόλις μου έκαναν πρόταση στην εφαρμογή να πληρώνω 37.90 για την 500ρα. Πραγματικά πιο πολύ αξίζει σε τιμή η Vodafone. Πω πω κατάντια τις πήγαν πολύ ακριβά..
Πρέπει να σου έβγαλαν το παρακάτω.
Μη το σκέφτεσαι, 500αρα με την εγγύηση της Cosmote στα 38 ευρώ.. φθηνότερα από όλους μιλάμε.
5 ευρώ φθηνότερα από τη νέα τιμή της 500αρας της Nova και φθηνότερα κι από τη τιμή της Vodafone!

500Mbps.jpg

Πρέπει να σου έβγαλαν το παρακάτω.
Μη το σκέφτεσαι, 500αρα με την εγγύηση της Cosmote στα 38 ευρώ.. φθηνότερα από όλους μιλάμε.
5 ευρώ φθηνότερα από τη νέα τιμή της 500αρας της Nova και φθηνότερα κι από τη τιμή της Vodafone!

View attachment 239569
Μα αυτό ήδη κάνω έκανα ήδη αναβάθμιση κανονικά και περιμένω να ανέβει η ταχύτητα στα 500

• Like
Reactions: voys
Η Vodafone πάντως είναι η πιο οικονομική από όλους σε σκέτες συνδέσεις στις ταχύτητες πάνω από 250 mbps.
Εγώ πάντως που έχω κουμπωμένα πάνω στο δίκτυο τόσα πράγματα και δουλεύω απο το σπίτι, δεν θα ασχοληθώ με τα 4 ευρώ διαφορά αλλά με την ποιότητα.
Εμπλεξα με τη nova και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με την τραγική γραμμή και το άθλιο τμήμα εξυπηρέρησης. Βρήκα την υγεία μου στην cosmote, τα 4 ευρώ παραπάνω τον μήνα άξιζαν και με το παραπάνω.

Εγώ πάντως που έχω κουμπωμένα πάνω στο δίκτυο τόσα πράγματα και δουλεύω απο το σπίτι, δεν θα ασχοληθώ με τα 4 ευρώ διαφορά αλλά με την ποιότητα.
Εμπλεξα με τη nova και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με την τραγική γραμμή και το άθλιο τμήμα εξυπηρέρησης. Βρήκα την υγεία μου στην cosmote, τα 4 ευρώ παραπάνω τον μήνα άξιζαν και με το παραπάνω.
Και εγώ όταν τελειώσει το συμβόλαιο με τη nova θα μείνω στην Cosmote tv δεν μπορώ να βγάλω άκρη..

Τελικά ενδιαφέρον κανάλι το Viasat true crime. Πάντως έτσι ξαφνικά και απο το πουθενά ακόμα μια επιλογή για τους fan της εγκληματολογιας.

Όντως πολύ καλό κανάλι. Οι υπότιτλοι φαίνονται κάπως ξεπλυμενοι (αχνοί). Μακάρι να ξυπνήσει η nova, και να φέρει και άλλα κανάλια, γιατί οι άλλοι δύο έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη.