Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Λέω έτσι για να περνάει η ώρα.....

Δεν θα με χάλαγε ένα BBC HD Knowledge ......

λέμε τώρα.....

Από γούστα... νάχαμε να λέγαμε. Εγώ προτιμώ το Military Channel (παρακλάδι του History) που δείχνει μόνο πολεμικά ντοκιμαντέρ και ας είναι σε SD.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγώ παιδιά προτιμώ ενα tcm.Έχει μόνο παλιές ξένες ταινίες ασπρόμαυρες.Ότι καλύτερο

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλό το TCM αλλά μετά από κάποιους μήνες επαναλαμβάνει τις ίδιες και τις ίδιες ταινίες.

Με αφορμή την premierleague και το πληθος των αγωνων συνολικά, ο ΟΤΕ TV δεν θα επρεπε να εχει και multiview.;; Εκτος και εαν εχει και δεν το γνωρίζω....
multiview μην περιμενεις πριν τον Ιουνιο του 2014.
Σαν πρώτη φάση είναι η ενεργοποιήση τις θυρας usb σε ολους τους δεκτες καθως και η κυκλοφορια του pvr δεκτη μεχρι τελος ιουνίου καθως και 2 νεα καναλια.

Last edited by a moderator:

τι καναλια θεματολογια μπορεις να μας πεις;ντοκυμαντερ;

To usb+pvr θα απογειώσει το πακέτο.
Το ένα κανάλι από ότι ακούγεται θα είναι παιδικό.
Το άλλο να υποθέσω ντοκιμαντέρ,lifestyle ή κινηματογραφικό.
Οι προσθήκες στα αθλητικά φαντάζομαι από τον αύγουστο.
Μην ξεχνιόμαστε δώστε hd στο λαό.

Εκείνο το TRT της Θεσσαλίας θα το δούμε καμμιά φορά? Το SBS και κάτι τέτοια που δεν τα βλέπει ούτε ο ίδιοκτήτης τους δεν τα βγάζει να βάλει κανένα σοβαρό περιφερειακό? Η χρονιά η αθλητική τελειώνει σε λίγο.Βάλτε το κανάλι αυτό να δούμε και κανένα νέο ζωντανο από το τόπο μας.

O οτε από το iptv μπορεί να έχει μια στατιστική εικόνα της τηλεθέασης στα κανάλια του.
Αφού λοιπόν όπως λένε είναι σε φάση σχεδιασμού τα λιγότερο δημοφιλή κανάλια ας αποσυρθούν από το πακέτο.

To SBS ειναι που δειχνει ολη μερα οικονομικα ; Αν ειναι αυτο συμφωνω κι εγω.Δεν ειμαστε στο 2000 που επαιζαν οι παντες στο χρηματιστηριο και παρακολουθουσαν παρομοια καναλια.

Καλά ένα οικονομικό κανάλι στην Ελλάδα υπάρχει και θέλετε να βγεί? Πάτε καλά? Εγώ και πολλοί άλλοι στο συνάφι μου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μα αυτήν την προσθήκη! Αν είναι έτσι ας βγεί το Sundance που είναι HD και να μπει κάποιο άλλο, το θεωρώ άχρηστο αυτό το κανάλι και δεν έχω δεί ουτε ένα λεπτό!! Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα! Πάρτε το απόφαση! Κάθε πλατφόρμα είτε οτε είτε νόβα είτε sky κλπ δεν κοιτάζει την προτίμηση ένος μόνο ατόμου αλλά προσπαθεί να πιάσει όλες τις κοινωνικές ηλικιακές επαγγελματικές κλπ ομάδες! Ο Οτε τα έχει καταφέρει αρκετά καλά! Κάθε προσθήκη είναι θεμιτή!

multiview μην περιμενεις πριν τον Ιουνιο του 2014.
Σαν πρώτη φάση είναι η ενεργοποιήση τις θυρας usb σε ολους τους δεκτες καθως και η κυκλοφορια του pvr δεκτη μεχρι τελος ιουνίου καθως και 2 νεα καναλια.

Έχεις ακούσει τίποτα για Boomerang ;

To sbs υπάρχει πολύς κόσμος που το βλέπει όλη μέρα. Πολλά γραφεία το έχουν μόνιμα ανοιχτό και άσχετα αν είμαστε στο 2000 ή όχι συνεχίζει πολύς κόσμος να παίζει χρηματιστήριο.

καναλι σαν το Ε υπαρχει στα σχεδια ?
σιγουρα ειναι μαγνητης για τις γυναικες μας

Πολύ "ΤΕΣΤ" έχει μαζευτεί στην 12380, πρώτη φορά τόσα πολλά μαζεμένα στην ίδια συχνότητα.
http://gr.kingofsat.net/pack-ote.php
(Θα) είναι ραδιόφωνα άραγε από τον Hellassat ή καινούρια κανάλια; Γνωρίζει κανένας insider κάτι παραπάνω ;

Ειχα ζητησει και το αγγλικο και το πηρανε..Βαλτε και το Ε!HD και το θεμα εχει κλεισει...

και ένα boomerang παρακαλώ... για εμάς τα "μικρά" παιδιά :grandpa:

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

αγαπαμε boomerang αρα ειναι φυσιολογικος ο παλιμπεδισμος η να παω σε κανα γιατρο?