Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το Ε θα είναι μεταγλωτισμενο ή με υπότιτλους; βλέπω το E News και δεν έχει τιποτα ούτε μεταγλωτιση ούτε υπότιτλους.

Στο App του android, κανονικά βλέπω το πρόγραμμα. Στη θέση 450 πρέπει να μπήκε. Βομβαρδισμός από Kardashians...

H εικόνα πολύ καλή σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε στο Ε της nova.
Είναι το hd που κάνει τη διαφορά.
Από ότι είδα έφυγε το style tv, το οποίο δεν πρέπει να είχε και μεγάλη απήχηση.

Καλησπέρα Τινιακέ. Επειδή τυχαίνει σήμερα να έχω ρεπο και έιμαι σπίτι τσέκαρα πριν απο λίγο το Ε! HD και μπορώ να πώ πως στην δικιά μου 46αρα samsung smart tv δεν βλέπω HD αλλά ένα μαύρο χάλι.

Last edited by a moderator:

στο app του OTETV για iphone στους σταθμους υπαρχει ηδη το προγραμα του Discovery Channel HD χωρις τα διακριτικα του σταθμου....

Μπανει το hd showcase και μεσω connex? αν ναι ειναι σπουδαια νεα! Ακομα δεν εχει εμφανιστει τιποτα!

Last edited by a moderator:

Καλησπέρα Τινιακέ. Επειδή τυχαίνει σήμερα να έχω ρεπο και έιμαι σπίτι τσέκαρα πριν απο λίγο το Ε! HD και μπορώ να πώ πως στην δικιά μου 46αρα samsung smart tv δεν βλέπω HD αλλά ένα μαύρο χάλι.

Τότε μάλλον η plasma μου φυσάει.

Δεχόμαστε και φωτογραφίες (στο κατάλληλο νήμα)... :smile:

Η εικόνα είναι OK , ούτε φυσάει ούτε μαύρο χάλι. Απλώς σαν λαός συνηθίζουμε να κάνουμε ακραίες κρίσεις.

Κάποια κομμάτια δεν δείχνουν καλά αλλά είναι στα ενδιάμεσα τρέιλερ από παλαιότερες πιθανόν λήψεις.

Δεχόμαστε και φωτογραφίες (στο κατάλληλο νήμα)... :smile:

Ενημερώθηκε το καταλληλο νήμα.Τα πρόσωπα τρομάζεις να τα δεις καμία σχέση με το bitrate σαν SHOWCHASE η History HD.

Aντι να βάλουν κανένα καναλι να δούμε το superbowl, ncaa basket. Να βάλουν κανένα ιστορικο κανάλι της προκοπής βάλανε το Ε. Τι να πει κανεις

Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αντε και καποιο σοβαρο τωρα

Last edited:
Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ο ΟΤΕ, με αυτή την προσθήκη και αν υπάρξει μελλοντική του NG, θέλει να "αρπάξει" τους συνδρομητές Νόβα με start pack.Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε όμως;

Θα συμφωνησω ... Ειναι αναγκη να προστεθει τωρα καποιο αξιοπρεπες καναλι...αρκετα με τα Ε! , τα μουφα περιφερειακα (Αιγαιο) , με τις σειρηνες κλπ

Ευτυχώς που τα σπορτς είναι σε ξεχωριστό πακέτο, έτσι όσοι δε τα χρειάζονται όπως εγώ, δε τα πληρώνουν κιόλας, μια χαρά βολεύομαι με το E!.

Νταξει ουτε εγω ειμαι το κοινο του E αλλα δεν παυει να ειναι σημαντικη προσθηκη για τον Οτε...εξαλλου μεχρι τωρα εχει δειξει οτι φροντιζει για ολα σχεδον τα γουστα.

αυτή είναι μια πιο αντικειμενική άποψη!

και να συμπληρώσω, τα history και τα discovery τι στο καλο παιζουν; ta tlc το disnay channel το cinema2;

να μη πω για τα star makedonia mega ant1 skai

τα ΜΑΔ;

αυτά είναι μόνο ενδεικτικά καναλια...

γιαυτο άλλωστε πολλές φορές καταλήγω να βλέπω τα ελβετικά γαλλικά FTA

Ένα κανάλι ιστορικό που να παίζει ιστορικά ντοκυμαντέρ ww1 ww2 κλπ , αυτό λείπει αισθητά . Και φυσικά βελτίωση στο περιεχόμενο των cinema . Αυτά και εγώ προσωπικά θα είμαι ευτυχισμένος .

Το TLC έχει america's worst tattoo, έχει άμις, έχει bizarre ER, έχει για όλα τα γούστα πρόγραμμα. Μέχρι και τον γνωστό εργάτη από την καλιφόρνια που είχε τύχη βουνό έπαιξε...

(για όσους δε θυμούνται http://www.youtube.com/watch?v=yXikLG2KASo)

Last edited:

από ντοκυμαντέρ το BBC HD και ίσως και τα viasat History, Explorer & Nature - Βασικά ένα Viasat HD φτάνει πιστεύω και να πως αναβαθμίζεται πλατφόρμα...

στα σίνεμα ίσως να έβαζε τα HBO