Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ
Ευχαριστώ, μάλλον ο πατέρας μου (αυτός μου το ζήτησε) κατάλαβε λάθος, μου είπε μάλιστα ότι είναι στο κανάλι 114 (βρε, μπας και εννοούσε το Entertainment?)
Στο καναλι 114 ειναι το e-tv στη νοβα.Σαν καναλι ειναι για πεταμα οποτε δεν χανουμε και τιποτα που δεν το εχει ο ote tv.
Εν αναμονη μεχρι αρχες Μαιου για την εναρξη των nghd και ngsd με την εναρξη του νεου αναμεταδοτη που ευελπιστω οτι θα ανεβασει το bitrate σε αρκετα hd καναλια γιατι στις πολυ γρηγορες σκηνες βλεπω pixels ενω στις μη γρηγορες σκηνες η εικονα ειναι αψογη και με το επιπλεον bandwith που θα περισεψει να γινει το otecinema 2 hd.
Αυτή την στιγμη καλυτερο είναι το τυπικης ευκρινειας natgeσον αφορα τα καναλια ιστοριας καλυτερο είναι το VIASAT history σκανδιναβικο και τα γαλλικα histoire CANAL plus και toute l histoire ABSAT.
To animal planet λενε οτι θα μπει στο δευτερο εξαμηνο του 2014.Το animal planet εχει πολυ διαφορετικο προγραμμα απο το nat geo wild και αν μπει σε hd θα ειναι τρομερη προσθηκη.Στη νοβα δεν το εβλεπα επειδη η εικονα του ηταν χαλια και δεν βλεποταν.
εγώ γουστάρω full History....δώσμου δημοπρασίες και ενεχυροδανειστές όλη μέρα και πάρε μου την ψηχή....μαρέσει πολύ που για κάθε αντικείμενο κάθονται και εξηγούν την ιστορία τους και μαθαίνεις πολλά πράγματα σε σχέση με βαρετά ασπρόμαυρα ντοκυμαντέρ για τον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο
Ναι το Pawn Stars ειναι απο τα λίγα αξιόλογα προγράμματα που έχουν μείνει στο History,
Ειδικά κάτι μαρaθώνιους Σαββατιάτικους που βάζει 10-12 επεισόδια back2back.
Καλό θα ήταν ομως και οτε να βρεί διαφορετικά κανάλια από αυτά της νόβα να βάλει αυτά που θα βάλει είναι ίδια με της νοβα. Υπάρχουν και άλλα ωραία κανάλια να προσθέσουν γιατί στο τέλος θα πουλάνε το ίδιο προϊόν με άλλο όνομα.