Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σε αρκετες παλιες Ελληνικες ταινιες της Φινος Φιλμ, εχει γινει ψηφιακο transfer (για καποιες ακομα και σε 4Κ) και frame-by-frame restoration απο την Graal.

Υπηρχε ενα πολυ ωραιο βιντεο της Graal στο YouTube, οπου ο Κωστας Βουτσας παρακολουθουσε και σχολιαζε την διαδικασια, αλλα εχει κατεβει λογω "πνευματικων δικαιωματων" της... Φινος Φιλμ!

:Banane0:

Καποιες πληροφοριες υπαρχουν εδω και εδω.

EDIT: To βιντεο υπαρχει ακομα στην σελιδα της Graal.

Last edited:
Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

παιδια δεν ειναι τοσο απλο ΟΛΑ να γινουν HD....η ουσια ειναι η ποιοτητα , προσωπικη γνωμη, οχι η ποσοτητα... εδω λεμε να ξεμπουκωσουν οι αναμεταδοτες οχι να τιγκαρουν παλι...:drummer:

παιδια δεν ειναι τοσο απλο ΟΛΑ να γινουν HD....η ουσια ειναι η ποιοτητα , προσωπικη γνωμη, οχι η ποιοτητα... εδω λεμε να ξεμπουκωσουν οι αναμεταδοτες οχι να τιγκαρουν παλι...:drummer:

Εγώ αγαπητε winzig δεν έχω λόγω να διαφωνισω μαζί σου αλλά να... όλα τα αθλητικα σου πρεπει να τα εχεις HD? Άντε ακόμα και το highlights? Γιατί σε hd θα είναι στο αέρα . και μη μου πείτε οτι εκεί είναι το "ψωμί". Κρατά το ote sports highlights σε SD μετάδοση και κάνε το cinema 2 HD.
Βασικα δεν είμαι και καναλαρχης για να παθιαζομαι έτσι οκ; Απλα κουβέντα να κάνουμε...ρεπό σήμερα καφεδακι πινω,καταλαβαινεις τώρα.

Το 2 οπωσδήποτε, το 3 για ποιο λογο;

Τι για ποιο λόγο; Είναι το μόνο κανάλι που βλέπω...
(Το γνωρίζεις φυσικά ότι όλες οι ταινίες της Φίνος Φίλμς έχουν ψηφιοποιηθεί σε HD, εδώ και μερικά χρόνια; )

Poisonera, o supacoopa ήταν διαφωτιστικοτατος.

Ναι δεν το ήξερα οτι μπορεί να γίνει τέτοια δουλειά οπότε +1 και εγω να έβλεπα ολες τις ελληνικές ταινιες έτσι :)

Εσύ φιλε μου μπορείς να το βλέπεις..εγώ όμως όχι...προτιμώ να βλέπω σε HD ξένες ταινίες,έστω και παλιά μπλοκμπαστερ, που βάζει αρκετές φορες το 2 παρα Κωνσταντάρα σε HD...

Αυτο θα πει πολυφωνία παιδιά. Και μιας που μιλάμε για sd-hd απο όλα τα ελληνικά κανάλια του ΟΤΕ (όχι τα επαρχιακα) καλύτερη εικόνα για μένα έχει ο άλφα, και τελευταιος ο Αντέννα. Ο Αντ1 δε, απο το 89 που τον θυμάμαι παντα υστερουσε εναντι του mega σε ποιότητα εικονας

Τα κανάλια που υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο είναι τα Sundance channel, Discovery HD showcase, National Geographic Channel, ote cinema 1 HD και τα ote cinema on demand 1 & HD . "Maria customer care"

Τα κανάλια που υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο είναι τα Sundance channel, Discovery HD showcase, National Geographic Channel, ote cinema 1 HD και τα ote cinema on demand 1 & HD . "Maria customer care"

Το Sundance έχει Dolby Stereo. Στο NG και OTE Cinema 1 δεν έχω δει ΠΟΤΕ την ένδειξη Dolby να ανάβει στον ενισχυτή. Μόνο το Discovery HD showcase έχει πολυκάναλο. Για τα on demand δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Το Sundance έχει Dolby Stereo. Στο NG και OTE Cinema 1 δεν έχω δει ΠΟΤΕ την ένδειξη Dolby να ανάβει στον ενισχυτή. Μόνο το Discovery HD showcase έχει πολυκάναλο. Για τα on demand δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Επιβεβαιώνω και εγώ για το Sundance και το Discovery HD showcase. Στο NG και OTE Cinema 1 και εγώ δεν έχω δει και εγώ ποτε. Στα on demand όταν τα έδωσαν δωρεάν και τα τεστάρισα είχαν dolby.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Θα προτιμούσα το vh 1 να αντικατασταθει απο το vh 1 classics. Καλυτερα και διαχρονικά τραγούδια. Επίσης το madhits είναι ελεηνό. Αντικατασταση κι αυτό τουλαχιστον με το mad greekz. Για το ελληνικό Ε ξέρει κανεις αν προστεθεί στο μπουκέτο? Ευχαριστω

αυτό δεν είναι το κανάλι που έχει σαν video jingle ένα απαρχαιωμένο χιλιοπαιγμένο βιντεάκι, ακόμα και οι ίδιοι στο MAD το έχουν ξεγραμμένο το κανάλι!!1

τώρα που μαζεύτηκαν τόσοι συνδρομητές βάλτε και τα MTV Hits, MTV classic και DANCE αλλά κυριότερα βάλτε καλύτερα Movies και αναβαθμίστε τα FOX σε HD γιατί δεν είναι μόνο αυτοί που βλέπουν σπορ...

Και εγώ Fox σε HD και Hbo. Να τα βρω έτοιμα το Μάιο που θα είμαι εκεί...!!!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

και εγω θελω comedy central και TCM !! Να στειλω γραμμα στον Αγιο Βασιλη;? :P

Αυτό που δεν καταλαβαίνω και απο ΟΤΕ αλλά και από Νόβα γιατί δεν βάζουν τα Fox σε hd τόσο ακριβά είναι? Αν και νομίζω έχει ξανά συζητηθεί το θέμα...

Δεν έχει να κάνει με την nova ή τον ΟΤΕ αλλά με την Fox International και το εάν θα κάνουν διαθέσιμη την έκδοση αυτή στην Ελλάδα.

To H2 γιατί το διαφημίζει συνέχεια; Θα προστεθεί και δεν το λεχω καταλάβει;