Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Φοβαμαι οτι μετα τα συνεχως νεα καναλια που μπαινουν θα ξαναπεσει η ποιοτητα της εικονας σε παλια επιπεδα(τον τελευταιο καιρο ειχε βελτιωθει αισθητα)

Ναι αυτό είναι θέμα όντως.
Πρέπει 2-3 sport HD να τα αφήσουν σε υψηλό bitrate οπωσδήποτε.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Υπάρχει όμως νέος αναμεταδότης τώρα.

Εγώ δεν μπορώ να σου πω, γιατί λείπω. Υπάρχει εδώ και καιρό κενός αναμεταδότης, χωρίς να ξέρω που θα χρησιμευσει. Μέχρι πρότινος υπήρχαν διπλά κανάλια, έγινε σε μερικά αλλαγή συχνοτήτων μα προφανώς κι έρχονται και άλλες αλλαγές, οπότε αν δεν κατασταλαξει κι ο οτε με το τι ακριβώς θέλει να κάνει, γνώμη δεν μπορώ να εκφέρω.

Δεν υπάρχει διπλός αναμεταδότης, η 12110 έκλεισε, δεν εκπέμπει τίποτα.

Σωστός! Τώρα το διάβασα στο King of sat. Άρα επανέρχονται τα ερωτήματα τύπου, που θα χωρέσουν όλα....

τα δυο καναλια που μπηκαν 7 & 8 θα ανοιγουν μονο κατα την διαρκεια του CHL & Europa league αρα δεν θα τρωνε bandwith, ας περιμενουμε ομως να δουμε οταν θα ειναι σε πληροι λειτουργια για να κρινουμε. :BDGBDGB53:

Γiατί χάλασαν την σειρά των καναλιών βάζοντας στο 301 το highlights?

τα δυο καναλια που μπηκαν 7 & 8 θα ανοιγουν μονο κατα την διαρκεια του CHL & Europa league αρα δεν θα τρωνε bandwith, ας περιμενουμε ομως να δουμε οταν θα ειναι σε πληροι λειτουργια για να κρινουμε. :BDGBDGB53:

Δηλαδη δεν θα χρησιμοποιηθουν Σαββατοκυριακα,οταν χρειαζεται;Με τις επαναληψεις αυτων των ματς,τι θα γινει; Διαφωνω μ'αυτο αλλα θελω βεβαια και την ποιοτητα.

Όταν ανακοινώθηκε τα σπορτ 7 & 8 χαρακτηρίστηκαν σαν pop up. Δηλαδή θα μεταδίδουν κάτι όταν υπάρχει πληθώρα μεταδόσεων και δεν θα είναι 24ωρα. Το οτι το highlight πήγε στην θεση 301 εμένα μου κάνει σαν κίνηση να βάλουν το λεπτό προς λεπτό το CL & EL σε αυτό το κανάλι.

Όταν ανακοινώθηκε τα σπορτ 7 & 8 χαρακτηρίστηκαν σαν pop up. Δηλαδή θα μεταδίδουν κάτι όταν υπάρχει πληθώρα μεταδόσεων και δεν θα είναι 24ωρα. Το οτι το highlight πήγε στην θεση 301 εμένα μου κάνει σαν κίνηση να βάλουν το λεπτό προς λεπτό το CL & EL σε αυτό το κανάλι.

Σωστες οι σκεψεις σου.

πρεπει να εχουν οπωσδηποτε λεπτο προς λεπτο για τα ευρωπαικα ματς.
εμενα βασικα με βολευει οπως και πολυ κοσμο.

Action 24 ξερει κανεις θα μπορουμε να δουμε απο οτε ?

Τώρα που δεν έχει τα πρωταθλήματα πρέπει να μπει...

Πριν κάποια λεπτά είδα στο ΟΤΕ CINEMA 4 να διαφημίζει το ΟΤΕ CINEMA 007 , αναφέροντας τις ταινίες του James Bond . Γνωρίζει κανείς κάτι ;

Πριν κάποια λεπτά είδα στο ΟΤΕ CINEMA 4 να διαφημίζει το ΟΤΕ CINEMA 007 , αναφέροντας τις ταινίες του James Bond . Γνωρίζει κανείς κάτι ;
Τι,παλι James Bond;Ολο τον Ιουλιο με James Bond τη βγαλαμε στο OC4