Το ΟΤΕ History ηρθε και εδεσε αψογα με το Viasat History. Φοβερά ενδιαφέρουσες εκπομπές, σοβαρότητα, ενημέρωση. Τεραστια η διαφιρά απο τις αμερικανιές με τοκογλύφους, ρακοσυλλέκτες και αρπακτικά των αποθηκών. Μπράβο...
Δεν βλεπω παντως να λετε τα ιδια και για τις αμερικανιες που δειχνει το discovery
μαλλον σας ικανοποιουν αυτες οι "Επιστημονικες ανακαλυψεις" και το θεμα σας ηταν μονο με το history
Δεν βλεπω παντως να λετε τα ιδια και για τις αμερικανιες που δειχνει το discovery
μαλλον σας ικανοποιουν αυτες οι "Επιστημονικες ανακαλυψεις" και το θεμα σας ηταν μονο με το history
Οταν ενα κανάλι λεγεται ιστορία και δειχνει αμερικάνους καουμποϊδες να μαλώνουν με βλαμένες μπίμπο για μια αποθήκη ενός πεθαμένου και δεν υπάρχει κατι αλλο στην πλατφόρμα που πληρώνω να μου δέιχνει ιστορία, ναι, εχω προβλημα. Αντί για το discovery μπορώ να βλέπω αλλα κανάλια που καλύπτουν την θεματολογία που υποτίθεται θα επρεπε να καλύπτει το discovery. Αν δεν μπορεις να δεις την διαφορά, τι να πω...
εμεις που βλεπαμε History δεν μας καλυπτει πλεον κανενα καναλι
αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις? οι "αμερικανιες" του discovery ειναι τραγικα χαμηλου επιπεδου και κακοφτιαγμενες αντιγραφες απο τις αντιστοιχες του History
Το ΟΤΕ History ηρθε και εδεσε αψογα με το Viasat History. Φοβερά ενδιαφέρουσες εκπομπές, σοβαρότητα, ενημέρωση. Τεραστια η διαφιρά απο τις αμερικανιές με τοκογλύφους, ρακοσυλλέκτες και αρπακτικά των αποθηκών. Μπράβο...
Δεν ξερω τι να σου απαντήσω πανω σε αυτό. Μου λες δηλαδή οτι οι ρακοσυλλέκτες, οι τοκογλύφοι και οι καουμπόϊδες και χαζογκομενες του History δεν συγκρίνονται με τους ρακοσυλλέκτες, τους τοκογλύφους και τους καουμπόϊδες και τις χαζογκόμενες του discovery. Σαν να μου λές πως η ασιατική γρίπη δεν συγκρίνεται με την γρίπη των πτηνών ή την γρίπη των χοίρων. Ε, ΟΚ. Μακρυά απο μας οποια και να'ναι!![]()
Περασε 1 μηνας και ακομα να μπουνε υποτιτλοι εστω στο 50% του viasat history
Και λιγο που το παρακολοθησα το εν λογω καναλι μου φανηκαν τελειως low budget Οι παραγωγες του
πραγματικα δεν καταλαβαινω τα θριαμβευτικα που ακουγα οταν μπηκε
Ελα ντε.Αντι να μπουν υποτιτλοι,μπηκαν τα προγραμματα στα γερμανικα.Τουλαχιστον στα αγγλικα βλεπαμε κατι.Μηπως ειναι κι αυτο κανενας όρος του 3ου μνημονιου;Παντως,βλεπω εχει και γερμανοφωνες εκπομπες,οποτε αν δεν ξερεις γερμανικα,οπως εγω,βλεπεις μονο την εικονα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.