Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Παιδια σημερα η συχνοτητα 12265 v περασε σε DVB-S2 8PSK με παραμετρους 27500 2/3

Αρα επιπλεον χωρητικοτητα στον αναμεταδοτη για καινουργια καναλια

Αρα επιπλεον χωρητικοτητα στον αναμεταδοτη για καινουργια καναλια

E ναι,η χωρητικοτητα ανεβηκε σημαντικα οπως και (το σημα)

Μετά την πρόσφατη αλλαγή ψηφιακών δεδομενων στο 4ο αναμεταδότη της Οτε τν μεσω δορυφόρου παράλληλα ξεκίνησαν νεες πιλοτικες εκπομπες στη ζωνη clarke...Πιο συγκεκριμενα ειχαμε αλλαγη προτυπου και δοαμορφωσης εκπομπης σε dvd-s2/8psk, ετσι 4ος αναμεταδοτης της οτε τν μεσω δορυφορου διαμορφωθηκε και λαμβανεται με τα εξης ψηφιακα δεδομενα: 12265ν, 27500, 2/3, dvb-s2/8psk.Παραλληλα ξεκινησαν νεες πιλοτικες εκπομπες για SD υπηρεσιες ''TEST 4/5/6/7/8 ανάμεσα τους εκπεμπεται ωσ fta και η βουλη,καθως και αλλη μια πιλοτικη εκπομπη με αυξημενο Bitrate εικονας Test 1 για επερχομενη υπηρεσια υψηλης ευκρινειας .Ενω στη συχνοτητα 12149ν,οπου μετακομισε προσγατα το καναλι της βουλης,συνεχιζεται και μια αλλη δοκιμαστικη εκπομπη με αυξημενο bitrate ηχου Dolby Surroynd - Test 3. πηγη rexsat.
Σχολια:Mραβο στον οτε που συνεχιζει να προσθετει νεα καναλια.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Universal channel τέλος?
στην θέση του έχει μια κάρτα για ένα νέο κανάλι ταινιών....

Universal channel τέλος?
στην θέση του έχει μια κάρτα για ένα νέο κανάλι ταινιών....
Ναι ακριβώς. Επιβεβαιώνω και εγώ. Καλύτερα που το έβγαλαν. Δεν είχα δει ποτέ ταινία.

Ναι ακριβώς. Επιβεβαιώνω και εγώ. Καλύτερα που το έβγαλαν. Δεν είχα δει ποτέ ταινία.

Πλεον ουτε η καρτα υπαρχει και στην γραμμη πληροφοριων γραφει νεο καναλι

Πλεον ουτε η καρτα υπαρχει και στην γραμμη πληροφοριων γραφει νεο καναλι

"Σύντομα κοντά σας 24ωρο κινηματογραφικό κανάλι" αναφέρει το epg!
ποιό να είναι άραγε?
κανένα scifi πιστεύω.

ίσως να είναι το κανάλι με τις ταινίες με έξτρα χρέωση....στυλ conn-x on demand

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το scifi έχει και σειρές και στο universal είχε ενσωματώσει και σειρές απο το scifi.
Λογικά αφού λεει κινηματογραφικό θα έχει μόνο ταινίες

Eχει πλακα να βαλουν ενα καναλι που να δειχνει ταινιες πρωτης προβολης οπως τη νοβα...

ίσως να είναι το κανάλι με τις ταινίες με έξτρα χρέωση....στυλ conn-x on demand
Δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο επειδή δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες on demand και pvr και καθώς ο δέκτης δεν υποστηρίζει προστοπαρών σκληρό δίσκο!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το scifi έχει και σειρές και στο universal είχε ενσωματώσει και σειρές απο το scifi.
Λογικά αφού λεει κινηματογραφικό θα έχει μόνο ταινίες

Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ!

δηλαδή universal channel τέλος από το Ελλάντα? κρίμα...αν και δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μου έβλεπα HOUSE MD και κυρίως ΜΟΝΚ....

παντως απτη καρτα που βλεπω το κοβω για καναλι του οτε,οτε cinema δηλαδη και οχι καποιο ξενο τυπου scifi.
αλλα εχω μια παορια και οποιος ξερει ας μου απαντησει.ειχα διαβασει οτι η nova εχει υπογραψει αποκλιστικοτητες με τα μεγαλητερα στουντιο και γιαυτο ο οτε δεν μπορουσε να φτιαξει καναλι με ξενες ταινιες,ισχυει;

Last edited:

το περιεργο ειναι οτι τα γνωστα site (digitaltvinfo .doryforika nea .satleo ktl ) δεν εχουν γραψει τιποτα μεχρι στιγμης.