Πάντως εγώ γκρίνιαζα για το ότι το Viasat History ήταν HD όταν βρέθηκα στο εξωτερικό και τελικά ήταν time shift με τις μισές ώρες History και τις άλλες Nature. Ξέρουμε αν αυτό ισχύει για όλα τα κανάλια της Viasat; Μόνο έτσι μπορώ να συγχωρήσω το SD στα Viasat. Ασυγχώρητο σίγουρα για το CI.
Ρε παιδιά ας τα δούμε πρώτα πριν κρίνουμε, τι γκρίνια είναι αυτή; Εντωμεταξύ βλέπω κάποιους που γράφτηκαν στο φόρουμ πριν τρεις μέρες, έχουν 4 μηνύματα και σε όλα κράζουν...
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά ας τα δούμε πρώτα πριν κρίνουμε, τι γκρίνια είναι αυτή; Εντωμεταξύ βλέπω κάποιους που γράφτηκαν στο φόρουμ πριν τρεις μέρες, έχουν 4 μηνύματα και σε όλα κράζουν...
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον τελευταίο λογαριασμό σου να κοιτάξεις. Είχα το family pack ,και από 11 θα πηγαίνε στα 12 . Έκανα αίτηση διακοπής ; και με πήραν τηλέφωνο για 6 το family pack, και 200' ή 600Mb σε καρτοκινητο.Επειδή έχω ρωτήσει και σε αλλο θέμα για τις αυξήσεις που λένε μερικοί ότι γίνονται μπορείτε να μ'ενημερωσετε σε ποιες αυξήσεις αναφέρονται?
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.