Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δεν εχω προσφατη εικόνα κ γω αλλα στην ιστοσελιδα της cytavision γραφει οτι ειναι μερικως υποτιτλισμενο,δεν ξερω αν ισχυει ακομη.περαν των ταινιων εχει πολλα μικρα block με αφιερωματα σε ηθοποιους

Παιδια συγνωμη προσεξατε την θεση του tcm? Einai η θεση του sundance tv ταραζομαι μονο στην σκεψη οτι θα γινει αντικατάσταση.γνωριζει καποιος κατι;

Πέρσι τέτοιο καιρό πάντως, πριν φύγουν τα discovery, υπήρχε στο epg αναφορά ότι τα κανάλια θα είναι διαθέσιμα μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Το epg του sundance έχει κανονικά (ακόμη) τις περιγραφές των προγραμμάτων. Ελπίζω να μην αντικατασταθεί.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πάμε για περισσότερες προσθήκες;

''Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους περιφερειακούς σταθμούς από την Cosmote TV''

http://www.typologies.gr/prosklisi-...-perifereiakoys-stathmoys-apo-tin-cosmote-tv/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η COSMOTE TV, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, δίνει τη δυνατότητα σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να αναμεταδώσουν το πρόγραμμά τους μέσα από τη συνδρομητική της πλατφόρμα.

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση και προκειμένου να είναι σε θέση να εντάξει στο μπουκέτο καναλιών της τους σταθμούς που ενδιαφέρονται, η COSMOTE TV προσκαλεί τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να καταθέσουν αίτημα παραμονής ή ένταξης τους στη δορυφορική πλατφόρμα για τα επόμενα 3 έτη.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε όλους τους νομίμως λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας από κάθε γεωγραφική περιφέρεια της χώρας, που εκπέμπουν νόμιμα συμπεριλαμβανομένων όσων φιλοξενούνται ήδη στην πλατφόρμα της COSMΟΤΕ TV[1].

Η δυνατότητα για κατάθεση αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία, την αίτηση και τα συνοδευτικά έγγραφα στο 210-6117032

[1] Σε περίπτωση που προκηρυχθεί διαδικασία αδειοδότησης από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τους σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας, οι σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας για να αναμεταδίδονται από την πλατφόρμα COSMOTE TV, θα πρέπει να αδειοδοτηθούν σύμφωνα με αυτή.

Εντάξει αν αφαιρέσουν και το sundance, θα είναι απαράδεκτοι..

Δεν εχω προσφατη εικόνα κ γω αλλα στην ιστοσελιδα της cytavision γραφει οτι ειναι μερικως υποτιτλισμενο,δεν ξερω αν ισχυει ακομη.περαν των ταινιων εχει πολλα μικρα block με αφιερωματα σε ηθοποιους

Στην Κύπρο είναι πιο εξοικειωμένοι με τα Αγγλικά.Παντως εδώ νομίζω θα χρειαστεί μεγαλύτερο ποσοστό υποτιτλισμου ,οι ταινίες αυτές είναι και κάποιας ηλικίας,άρα με όχι και τόσο καλό ήχο. Παντως μπραβο που βαζουν και τετοιο καναλι.

Εντάξει αν αφαιρέσουν και το sundance, θα είναι απαράδεκτοι..

Μην τους βάζεις ιδέες :smile:
Αν έχουν σκοπό να μαζέψουν τα οικονομικά κι άλλο είναι από τα κανάλια που θα ήταν φαβόρι για αφαίρεση.
Είναι κανάλι που δεν το έχει ο ανταγωνισμός.
Κανείς όμως, ούτε η Wind, ούτε η Vodafone και φυσικά ούτε η Nova.

Παιδια συγνωμη προσεξατε την θεση του tcm? Einai η θεση του sundance tv ταραζομαι μονο στην σκεψη οτι θα γινει αντικατάσταση.γνωριζει καποιος κατι;

Δεν θα αντικατασταθεί το Sundance TV. Επίσης κανάλι Boomerang δε μπαίνει. CNN, TCM και Cartoon+ (on demand προσθήκη στο TV Plus) θα προστεθούν την 1η Οκτώβρη.

Λογικά βάζουν το TCM στη θέση 206 γιατί είναι κανάλι μόνο με ταινίες σε αντίθεση με το Sundance που έχει και σειρές.

Davinci τι εννοείς για τo boomerang; Δε μπαίνει αρχές Οκτωβρίου ή γενικώς;

Για τώρα τουλάχιστον δεν μπαίνει. Αργότερα δεν ξέρω αν θελήσουν να το εντάξουν.

Μπραβο ρε davinci που βαζεις τα πραγματα Στην θεση τους.αγαπαμε sundance!

Δεν μου φαινεται παραλογη αποφαση να μη προστεθει το boomerang,εχει ηδη 6 καναλια παιδικων.

Οσον αφορα για τον υποτιτλισμο στο tcm αν οντως δεν ειναι πληρεις η πιθανοτητα της συμφωνιας ειναι να γινει ολοκληρωμενος.δεν εχει να κανει οτι στην κυπρο ειναι πιο συνηθισμενη στην αγγλικη.( παραδειγμα ειναι το bbc entertainment το οποιο αφαιρεθηκε απο την cyta διοτι δεν συμφωνουσαν στο να υποτιτλιστει.)
τα μινι αφιερωματα ισως ειναι χωρις υποτιτλισμο(τα οποια ειναι αρκετά στον προγραμματισμό του)

Το feed φανταζομαι θα ναι το ιδιο με τις κυπρου οποτε δευτερα αυτο ειναι το προγραμμα

23:00 Coupe de Ville
1:00 The Missouri Breaks
3:00 Gang Related
5:00 Coupe de Ville
7:00 Return Of The Seven
9:00 Love And Death
11:00 Alice
13:00 Futureworld
15:00 Imaginary Crimes
17:00 One Last Dance
19:00 Basic
21:00 The One
23:00 Red Dawn

αγαπαμε sundance!

Ρε διάολε, νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός 😂

Κάποια στιγμή μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο, μου εξαφανίστηκαν οι υπότιτλοι, άκουγα πολωνικό ντουμπλάρισμα και φρίκαρα. Ευτυχώς διορθώθηκε με ριμπούτ.

Κανάλι με πάρα πολλές επαναλήψεις, αλλά δεν το συγκρίνω με κανένα από τα υπόλοιπα κινηματογραφικά της cosmote.

Δεν ειμαστε οι μοναδικοι κατα καιρους κ αλλοι εδω μεσα εχουν εκφρασει το θαυμασμο τους!!!εγω γκρινιαξα αλλα δεν εφυγα με discovery,αλλα αν βγει το sundance εχω φυγει!!παιζει επαναληψη οπως ολα αλλα εχει φοβερες ταινιες κ οχι μονο.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι η ροη του ειναι απο πολωνια και παράδειγμα οταν παιζει εδω fear the walking dead που πολωνια δεν το δειχνει καμια φορα ξεχνανε να κάνουν την διαφοροποιηση στο προγραμμα και δεν το δείχνουν..οποτε πεφτει τηλεφωνο.ειναι καναλι με πολλες προσδοκιες ειδικα αν αποφασισουν να ενεργοποιησουν το περιεχομενο του στην ελλαδα κ την παρουσία εντονότερα

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Σύμφωνα πάντως με το https://rexsat.blogspot.com/2018/09/10-cosmote-tv-over-air-vod.html?m=1 το οποίο είναι έγκυρο μπλογκ, είναι στα κοντινά πλάνα (με την εμπορική λειτουργία του νέου αναμεταδότη).
Θεωρώ το φίλο Davinci ως την πλέον έγκυρη πηγή και οφείλω να πω ότι μου φαίνεται παράξενο να πάρει κανάλια που ανήκουν στον ίδιο όμιλο και να αφήσει το boomerang απέξω.
Ελπίζω τουλάχιστον να μπει σε δεύτερο χρόνο με την ενεργοποίηση του νέου αναμεταδότη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι αποκλειστικό πλέον το boomerang. Πάντως το άρθρο είναι σαφέστατο σε ό,τι αφορά την προσθήκη του καναλιού μετά την εμπορική λειτουργία του νέου αναμεταδότη. Επίσης με χαρά περιμένουμε την αναβάθμιση των viasat.

Εντελως πληροφοριακά να αναφερω οτι η εκδοση του tcm σε ρουμανια κ πολωνια έκλεισε το 2015 και εδωσε την θεση της στο tnt με πιο φρεσκο περιεχομενο.το ιδιο πριν λιγες μερες συνεβη και με το tcm africa
Επισης εχει κλεισει κ σε ολες τις σκανδιναβικες χωρες

Αν δεν κάνω λάθος το tcm παλαιοτέρα το είχε και η nova θυμάμαι επίσης και ένα με όνομα MGM και αυτό με ταινίες