Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και το Ηπειρος tv στα τεστ που κανει ο ΟΤΕ

Βρε παιδάκια που στο καλό είναι αυτά τα test και εγώ δεν μπορώ να τα δώ? Εχω τον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ.

Βρε παιδάκια που στο καλό είναι αυτά τα test και εγώ δεν μπορώ να τα δώ? Εχω τον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ.

Δεν πρεπει να φενονται στον δεκτη του οτε, αλλα εγω δεν μπορεσα να τα δω και στον dreambox δεν ξερω γιατι!!

τίποτα νεώτερο για γαλλικό πρωτάθλημα, για sport tv και για επαρχιακά κανάλια έχει κανείς από κάποιο φόρουμ ή από κάποιο site?

Σε ερωτηση μου πριν κανα μηνα στο sport tv αν θα μπουν στον οτε μου ειχαν πει δυστυχώς όχι. Τα 5,6 επαρχιακα συνεχιζουν λογικα τα τεστ αν εχει κανα νεο καποιος ας μας πει

Από τη 1η Οκτωβρίου 2012 το νέο ψυχαγωγικό κανάλι FOX έρχεται στην Ελληνική αγορά και θα αντικαταστήσει το αντίστοιχο ψυχαγωγικό κανάλι FX...

Οι καλύτερες blockbusters σειρές του hollywood, όπως και οι πολυβραβευμένες σειρές "Homeland" και "Awake", καθώς και οι νέοι κύκλοι των "The Walking Dead" και "Falling Skies", θα παίζουν μέσα από την οθόνη του FOX Greece, που αναμένεται να διαδεχθεί το κανάλι FX στις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες nova και OTE TV. Ενώ άγνωστο παραμένει, εάν η πρεμιέρα του στην Ελληνική αγορά θα συνδυαστεί σε μια από τις δυο πλατφόρμες, με την αντίστοιχη έκδοση υψηλής ευκρίνειας...

Πηγή:

http://rexsat.blogspot.gr

ειδα μια διαφημιση στο ote sport 1 την σειρας Homeland και ελεγε οτι θα το δειξει στο καναλι fox crime.

FOX Crime από την Οτε tv στη θέση 208 αρχες οκτωβριου
Το FOX θα αντικαταστήσει τη θέση του FX την 1 οκτωβρίου

Last edited:

ειδα μια διαφημιση στο ote sport 1 την σειρας Homeland και ελεγε οτι θα το δειξει στο καναλι fox crime.

Το Homeland ειναι φοβερή σειρά εχω δει την πρώτη σεζον απο πέρσι και τελος σεπτεμβρη ξεκινάει η 2η σεζον.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

FOX Crime από την Οτε tv στη θέση 208 αρχες οκτωβριου
Το FOX θα αντικαταστήσει τη θέση του FX την 1 οκτωβρίου

μόνο στον οτε θα είναι το fox crime ;

τώρα έπαιξε διαφήμιση και έδειχνε ότι το homeland θα το δείχνει στο FOX....δεν έγραφε ούτε είπε τίποτα για FOX CRIME....

τώρα έπαιξε διαφήμιση και έδειχνε ότι το homeland θα το δείχνει στο FOX....δεν έγραφε ούτε είπε τίποτα για FOX CRIME....

Δεν είδες ούτε ακουσες καλά την διαφήμηση.
Λέει καθαρά ελληνικά "Στο fox Crime" και απο κατω βγάζει την διεύθυνση http://www.foxcrime.com.tr/ μιας και το trailer ειναι απο το τουρκικό κανάλι fox crime.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και την τούρκικη εκδοσή του καναλιού βρήκε να βάλει ;

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και την τούρκικη εκδοσή του καναλιού βρήκε να βάλει ;

Εσύ Αγγλικά θα ακούς και ελληνικά θα διαβάζεις

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εσύ Αγγλικά θα ακούς και ελληνικά θα διαβάζεις

δηλαδή για να καταλάβω....θα έχουμε την τούρκικη έκδοση του καναλιού ....με ελληνικούς υπότιτλους, original ήχο και τούρκικες διαφημίσεις??
:SFGSFGSF: