Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πάντως θα προτιμούσα αντί για ένα κανάλι 3D ένα κανάλι HD με ταινίες μαματες και ήχο DTS μιας και πολλοί λίγοι συνδρομητές έχουν 3D!

Το 3D όσο νάνε είναι καλύτερο εγώ αυτό θα προτιμούσα γενικώς.

Μα πόσοι να έχουν 3d στατιστικα να το παρεις τον συμφαίρει αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω αφού θα ικανοποιήσει μεγαλύτερο μέρος πελατών του.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σίγουρα το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Κοιτάς να ικανοποιήσεις και τις απαιτήσεις των περισσότερων αλλά κοιτάς να προωθήσεις και την εμπειρία του 3D που είναι για μένα καλύτερη. Και στο μέλλον που ξέρεις μπορεί οι απαιτήσεις των περισσότερων να είναι στο 3D

Last edited by a moderator:

Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά κατά την γνώμη μου το 3d περιεχόμενο δεν είναι πολύ πλούσιο σε αντίθεση με το hd μαζι με πολυκάναλο ήχο dts. Οπότε για αρχή πιστεύω ότι το δεύτερο θα είχε πιο μεγάλη αποδοχή , το πρώτο ίσως σε ένα χρόνο γιατί φαντάζομαι ότι η μετάδοση και η διάθεση 3d περιεχομένου κοστίζουν παραπάνω από τα hd

Επειδή το διαβάζω συχνά τελευταία, δεν υπάρχει δορυφορική μετάδοση με ήχο dts. Μόνο Dolby Digital (AC3).....

Βασικά αυτό που ενδιαφέρει είναι ο πολυκάναλος ήχος και όχι ο τύπος του.

Νομίζω πως οι περισσότεροι μη ειδήμονες (όπως εγώ) όταν αναφερόμαστε σε dts μιλάμε για οποιοδήποτε format εξακάναλου ήχου....

θέλω History Channel και E!Entertainment στον OTE!!!!

Για το History συμφωνώ και επαυξάνω για το Εntertainment μακάρι να μην μπεί! Ελπίζω να βάλει κανενα επιπλέον κανάλι με ταινίες και κανενα σπορτ!

Καμία πληροφορἰα απο κάποιον που ξέρει υπάρχει; Έτσι για να φτιαχτούμε λίγο!!

αντι να προσθεσουνε κανα ote sport που ταχουν κανει να μη πω τι με τις μεταδωσεις του σκ,αυτοι κοιτανε να ανταγωνιστουν το star.......
αντε 2 μηνες μου μεινανε.

3 κανάλια για 3 από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης είναι υπερβολικά λίγα. Τουλάχιστον 2 ακόμη πρέπει να προστεθουν.

ΩΩΩ τι χαράαααα θα έχουμε επιτέλους το E!Entertainment και φυσικά όχι σε ποταπό SD αλλά σε HD για να βλέπουμε τα Celebrity news και να μαθαίνουμε τα Celebrity Gossip καλύτερα!!! Και έλεγα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες το βράδυ.
Αντί να γεμίζουν σκουπίδια γιατί δεν μας βάζουν κάτι σε History HD η ακόμα ακόμα Animal Planet HD να βλέπουμε κάτι της προκοπής; Τι να πω πιθανόν η απόκτηση του History η του animal planet να είναι ακριβότερη :slapface:

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Υπομονη βρεεεεεεεεεεεεε ουτε χρόνο δεν έκλεισεεεεεεεεεεεε:smash:

ΩΩΩ τι χαράαααα θα έχουμε επιτέλους το E!Entertainment και φυσικά όχι σε ποταπό SD αλλά σε HD για να βλέπουμε τα Celebrity news και να μαθαίνουμε τα Celebrity Gossip καλύτερα!!! Και έλεγα γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες το βράδυ.
Αντί να γεμίζουν σκουπίδια γιατί δεν μας βάζουν κάτι σε History HD η ακόμα ακόμα Animal Planet HD να βλέπουμε κάτι της προκοπής; Τι να πω πιθανόν η απόκτηση του History η του animal planet να είναι ακριβότερη :slapface:
ετσι ακριβως φιλε.βαζεις δορυφορικη μπας και γλυτωσεις απο τις ειδησεις του star και αναβαθμιζομαστε στο Ε!. ε οσο ναναι οι ξενοι celebrities εχουν αλλο αερα οταν ρουφανε τις κοκες τους πως να το κανουμε.

Καλά το οτι θα βάλει ένα κανάλι που δεν μας αρέσει δεν έγινε και τίποτε! Σε κάποιους ίσως αρέσει και γουστάρουν! Μήν ξεχνάτε τα ποσοστά τηλεθέασης του STAR (A ρ επου καταντήσαμε!!!). Κανείς δεν θα μας αναγκάσει να το δούμε! Πιστεύω οτι ο ΟΤΕ θέλει να πιάσει όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα! Εξάλου μην ξεχνάμε οτι έχουν πει οτι θα βάλουν επιπλέον καναλι ταινιών και αθλητικά! Ελπίζω να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους (που μάλλον απὀτι φαίνεται θα τις τηρήσουν)!!

Κι όμως παιδιά το E! το θέλουν σε πολλά σπίτια και ιδίως οι γυναίκες.Εγώ συνδέθηκα εχθές με ΟΤΕ TV και έχω κρατήσει τη nova στο start pack μόνο και μόνο για το E! που το θέλει η γυναίκα μου.Σκεφτόμουν να κρατήσω τη συνδρομή της νόβα κάνα-δυο μήνες ακόμη αλλά ξέρω ότι θα γινόταν μάχη όταν θα της έλεγα E! τέλος.Τώρα μόλις ξεκινήσει στο OTE TV κόβεται άμεσα η νόβα!

κοψτην την κυρια Νόβα!Και αν έκοβες ΚΑΙ το Τσιγάρο (και εγώ μαζί σου)ακόμα καλύτερα χα χα

Τη νοβα θα την κόψω σύντομα ελπίζω,το τσιγάρο δε το βλέπω!:smokin: