Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Από ότι βλέπω από το πρόγραμμα θα δείχνει 3 ταινίες κάθε βράδυ, δεν είναι 24ωρο κανάλι... κρίμα....

Για δες καλύτερα τις ώρες, είναι χωρισμένο σε τρία x 8ωρα=24ωρες

Το village hd θα μπει αυτόματα στον kaon ή πρέπει να κανουμε εμείς αναζήτηση;

μπας κιεχει ηχο dolby;μπορεις να δεις μια;

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

χωρις πλακα.. πως το βλεπω?

Last edited by a moderator:

χαχα,μη νομιζεις οτι κιεγω ειμαι κανας γνωστης.αλλα αν εχεις τον καον συνδεδεμενο με ενισχυτη και τις ρυθμισεις ηχου του σε dolby και οχι σε pcm θα στο γραφει πανω στον ενισχυτη dolby.

θα μας πει καποιος αλλος....

Μόλις το τσεκαρα και έκανε το ίδιο όπως με το sundance! Μόλις έχω την ρύθμιση στο dolby δεν έχω ήχο. Για να έχω ήχο πρέπει να είναι στο pcm!

αυτα ειναι.αρα εχει dolby digital .σευχαριστω φιλε.

Μισό λεπτό για να καταλάβω! Μόλις το έβαλα σε pcm έχω ήχο αλλά δεν μου άναψε το dolby! δεν θα έπρεπε να είναι η ρύθμιση σε dolby για να ακούμε dd!

σε pcm κανει την επεξεργασια ο καον και στελνει τον ηχο ετοιμο στον ενισχυτη.οποτε ο ενισχυτης λαμβανει εναν ηχο αλλα δεν ξερει τη ειναι,απλα τον αναπαραγει.οταν στελνουμε dolby απτον kaon,την επεξεργασια την κανει ο ενισχυτης οποτε καταλαβαινει το format του ηχου που εχει δεχτει για να επεξεργαστει και να αναπαραγει και το γραφει στο panel του.και στις 2 περιπτωσεις ακουμε το ιδιο format απο τον ενισχυτη.τα γραφω λιγο μπακαλιστικα αλλα ελπιζω να καταλαβες τι παιζει.

O ηχος του μεχρι στιγμης ειναι "MPEG Surround 2.0", οπως ειναι και στα αλλα HD καναλια της OTE TV, εκτος απο το "HD CinemaOnDemand", που ειναι σε Dolby Digital 5.1...

Πάντως η προσθήκη του VILLAGE HD δίνει ένα ακόμη κίνητρο για τα +5 ευρώ του full pack.

για ποιόν ακριβώς λόγο?
εγώ είμαι στο full pack αλλά συγνώμη εάν ήμουν στο απλό δεν θα έδινα +5 για να δω ένα κανάλι με 3 ταινίες την ημέρα (και 16 ώρες μία κάρτα) τις οποίες μάλιστα τις έχει δείξει στο sd....

άκυρο εντελώς......
:BDGBDGB53:
πιστεύω ότι μπορεί και καλύτερα εάν θέλει να πάρουν περισσότεροι full pack....

σε pcm κανει την επεξεργασια ο καον και στελνει τον ηχο ετοιμο στον ενισχυτη.οποτε ο ενισχυτης λαμβανει εναν ηχο αλλα δεν ξερει τη ειναι,απλα τον αναπαραγει.οταν στελνουμε dolby απτον kaon,την επεξεργασια την κανει ο ενισχυτης οποτε καταλαβαινει το format του ηχου που εχει δεχτει για να επεξεργαστει και να αναπαραγει και το γραφει στο panel του.και στις 2 περιπτωσεις ακουμε το ιδιο format απο τον ενισχυτη.τα γραφω λιγο μπακαλιστικα αλλα ελπιζω να καταλαβες τι παιζει.
Ήσουν σαφέστατος και κατανοητός! :operator:

στην Θέση 203 στον OTEtv μέσω Δορυφόρου βγήκε το Village Cinema HD.Εμφανίζει Καρτέλα με πληροφορία ότι ξεκινάει 15 Οκτωβρίου...
"Αγαπημένες Κινηματογραφικές Επιτυχίες,κάθε ΒΡΑΔΥ στην Οθόνη σας..."

Ας δείχνει τις καλές ταινίες σε hd.
Δηλαδή θέλετε να σας δείξει τις ταινίες dvd σε hd?

αντε σιγα σιγα το pvr γιατι δεν θα προλαβαινουμε να βλεπουμε!!

Πριν το Μάιο μην περιμένεις PVR