Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

@zorro1:Τα post σου που περιείχαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλο μέλος αφαιρέθηκαν. Τέτοιου είδους εκφράσεις δεν είναι ανεκτές εδώ. Θεώρησέ το ως προειδοποίηση.
αγαπητέ συντονιστά διακόσειeς φορες να γίνω ban παρα να υποκύπτω σε ορισμένους που έχουν καβαλήσει το καλάμι και έχουν συμφέροντα...το ίδιο γινόταν και σε άλλο φόρουμ παλιότερα..ότι έλεγαν διάφοροι έμποροι ήταν σωστό ..ενώ εγώ είμαι απλός χομπίστας στα στα δορυφορικά ..τα περί εμπόρων ισχύουσι για άλλους και όχι για σένα....γιατί να είσαι σίγουρος τέτοιοι τύποι έχουν διαλύσει παλιότερα αρκετά φόρουμ..στο λέω γιατί είμαι πολύ παλιός στα διαφορα φορα.... na ypostirizeis kai esy to (dikaio) kai oxi .......... na proidopieis enan na proidopiois (kai aloys).. (TO DIKAIO ) danke maine froin .....

Αγαπητέ, μπορείς να γράφεις και να υποστηρίζεις την άποψή σου με επιχειρήματα και με κόσμιο ύφος. Κανείς δεν θα μπορεί να σου προσάψει τίποτα. Φράσεις του στυλ "ρε ουστ από εδώ" δεν τιμούν τόσο εσένα όσο και τον χώρο που σε φιλοξενεί. Να είσαι σίγουρος ότι το avclub δεν είχε ούτε έχει την ανάγκη να υποστηρίξει κανενός είδους έμπορο. Η προειδοποίηση απευθύνεται σε σένα καθότι ήσουν αυτός που εκφράστηκε με προσβλητικό τρόπο προς άλλο μέλος.

Παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ και να επανέλθουμε στα του νήματος.

Ευχαριστώ....

Είδα στο King of sat κάποια θέση κενή κάτω από τα κρατικά και ένα SDtest επιπλέον κάτω από το Nickelodeon! Παίζει κάτι για κανένα νέο κανάλι?

Εχθές που παρακολούθησα τα νέα κανάλια (cinema & showcase), τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα.
Η δασκάλα με τα ξανθιά μαλλιά μας έχει λιώσει τόσα χρόνια στην επανάληψη αλλά και πάλι καλοδεχούμενη.

@Malakudi
Συμφορουμίτη καλησπέρα, καταρχήν σέβομαι πολύ τις γνώσεις σου περι δορυφορικών και χαίρομαι να διαβάζω ποστ δικά σου αλλά και ορισμένων άλλων παληκαριών, αλλά το έχω παρατηρήσει ότι είσαι γενικά πολύ "αρνητικός" όσον αφορά την προοπτική επιτυχίας του project για τον ΟΤΕ. Δεν θεωρείς ότι είναι λίγο πρώιμο να κρίνουμε απο τους 3 πρώτους μήνες την συγκεκριμένη προσπάθεια? Κουβέντα κάνουμε, έτσι. Απλά με την εμπειρία σου που ήδη έχεις θέλω να μου τα στοιχειοθετήσεις. Πέρα απο τα cinema βρε παιδί μου. Οκ αυτό το κατάλαβα. Τι άλλο θεωρείς τροχοπέδι για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας ώστε να γίνει, μεσοπρόθεσμα έστο, full ανταγωνιστική για την αντίστοιχη της Νόβα?

Η NOVA/Forthnet είναι το ALTER της δορυφορικής/internet.

πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι δεν ανοίγουν τα HD και στο IP

Δεν φτάνει το bandwidth.

Χρειάζονται από 15 mbps έως 28 mbps.

Πόσες συνδέσεις στην Ελλάδα πιάνουν τέτοιες ταχύτητες?

Θα πρέπει αν περιμένουμε το vdsl.

διαφωνώ τα HD on demand Μια χαρά τα δείχνει.....

εντάξει δεν έχει να κάνει και τόσο πολύ, το ερτHD 1080ι είναι. Αλλωστε οι 24αρες γραμμές σηκώνουν και 2 αποκ. ταυτόχρονα σε sd κανάλια

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Στην συχνότητα 12265 V DVB-S/MPEG-4 27500 3/4 που βρίσκεται το Discovery HD εμφανίστηκαν 6 κανάλια με όνομα Test1-6

Στο kinkofsat φαίνεται να προστέθηκε και το film+ στον ΟΤΕ!!!! όπως λέει κινηματογραφικό κανάλι!!!! Επίσης υπάρχει και ένα SDTEST!
Γνωρίζουμε κάτι?

Στο kinkofsat φαίνεται να προστέθηκε και το film+ στον ΟΤΕ!!!! όπως λέει κινηματογραφικό κανάλι!!!! Επίσης υπάρχει και ένα SDTEST!
Γνωρίζουμε κάτι?

Το film+ που ειναι γραμμενο στο kingofsat αν δεν κανω λαθος εχει να κανει με το σινε/σπορ+

Όταν λες έχει να κάνει με το σινέ/σπορ+ τι εννοείς; Αυτά δεν υπάρχουν ήδη;

Το film+ που ειναι γραμμενο στο kingofsat αν δεν κανω λαθος εχει να κανει με το σινε/σπορ

Αυτό που λές αποκλείεται γιατί
1ον: το σινέ-σπορ+ το έχει ακριβώς πιο κάτω
2ον: Το κανάλι αυτό Film+ δεν το είχε την προηγούμενη εβδομάδα
3ον: Σαν χώρα προέλευσης είναι η Βουλγαρία και όχι Ελλάδα!

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Γνωρίζουμε κάτι?

γενικά μου φαίνεται ότι το kingofsat δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο site...το film+ υπάρχει ως ένδειξη κανά δίμηνο και εννοεί το σινέ+ το οποίο έχει συγχωνευθεί με το σπορτ+... το ότι λέει ότι είναι από Βουλγαρία αυτό είναι άλλου παπά μυστήριο....:flipout:

γενικά μου φαίνεται ότι το kingofsat δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο site...το film+ υπάρχει ως ένδειξη κανά δίμηνο και εννοεί το σινέ+ το οποίο έχει συγχωνευθεί με το σπορτ+... το ότι λέει ότι είναι από Βουλγαρία αυτό είναι άλλου παπά μυστήριο....

Όχι δεν το είχε την προηγούμενη εβδομάδα! Αν πατήσεις να δείς εκεί που γράφει zap εμφανίζεται εικόνα από το film+ premier της βουλγαρίας που ανήκει στο δορυφορικό συνδρομητικό ΟΤΕ
Όσον αφορά την αξιοπιστίς νομίζω έχεις άδικό μιας και το Οτε σινεμά και το Discovery showcase τα είχε ανεβάσει πριν κανα μήνα! Εξάλου δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παίρνουν πληροφορίες από τις συνδρομητικές και να τις ανεβάζουν με νεα κανάλια!