Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

το θέμα είναι να έχεις κινητρο για να βαλεις οτε tv (και γενικα ότι άλλο προϊον/υπηρεσια), και όχι να πάρεις μία φθηνή υπηρεσία και να ελπίζεις να μεγαλώσει το περιεχόμενο της κατα τη διάρκεια του συμβολαίου σου.
φυσικά αυτό λέγεται επένδυση που δεν την κατακρίνω απόλυτα.

εσυ δηλαδη δεν εχεις κινητρο να δωσεις 20 ευρω για το πακετο του οτε?
δηλαδη θελω να πω οτι νομιζεις οτι δεν τα αξιζει τα χρηματα του?
φιλικα παντα μιλαω

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Να μου επιτρέψετε να πω ότι η πολιτική πια είναι ακόμα κ με τη λήξη του συμβολαίου να σε "περνάνε" στην πιο συμφέρουσα τιμή που ισχύει
κ όχι σε αυτή την και καλά αρχική. Αυτό συμβαίνει εδώ κ καιρό με την πολιτική παγίων/ίντερνετ του ΟΤΕ κ σαν καταναλωτής
π.χ. έχω ωφεληθεί από αυτό αφού με αύξηση της ταχύτητας παλαιότερα στο ίντερνετ πλλήρωνα μικρότερη τελική τιμή από ότι αρχικά.
Έιναι μαρκετινγκ και είναι υποχρεωμένοι να λένε ότι πας στην αρχική τιμή.
Τώρα με τις προσθήκες ίσως να αλλάξουν λίγο τα πακέτα με κανένα έξτρα πακετάκι, από τιμή στο φουκ-οακ
δε νομίζω να αλλάξει τόσο σύντομα.

εσυ δηλαδη δεν εχεις κινητρο να δωσεις 20 ευρω για το πακετο του οτε?
δηλαδη θελω να πω οτι νομιζεις οτι δεν τα αξιζει τα χρηματα του?
φιλικα παντα μιλαω

εξαρτάται με τις ανάγκες μου (και τις ανάγκες του καθένα).
π.χ. αν θέλω να λιώνω αυτη τη περίοδο στις ταινίες δεν με συμφέρει και πολύ να βάλω οτε μέχρι στιγμής ή αν μου αρέσει να βλέπω κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τότε θα πάω σε αυτόν που το έχει.

φιλικα παντα μιλαω

:)

ειναι η παραμονη του Αγ Βαλεντινου...

Για τους Ορθόδοξους:
13 Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης των Αποστόλων
Ο Βαλεντίνος είναι για τα λουλουδάδικα...

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο το ερωτικό κομμάτι του ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου αφού σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Digital TV info η επόμενη προσθήκη στην πλατφόρμα του ΟΤΕ θα είναι το ερωτικό κανάλι Penthouse (πιστεύουμε σε HD). Ήδη έχουν ξεκινήσει τα τεστ και αν όλα πάνε καλά το Penthouse θα ενσωματωθεί αρκετά σύντομα(πιθανότατα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας )στο πακέτο. Θεωρώντας ότι μιλάμε για την υψηλής ευκρίνειας έκδοση, θα είναι η πρώτη φορά που σε ελληνικό συνδρομητικό πακέτο προσφέρεται κανάλι ταινιών για ενηλίκους σε υψηλή ευκρίνεια. Τα περισσότερα συνδρομητικά δορυφορικά πακέτα της Ευρώπης από καιρό έχουν δώσει αυτή την επιλογή στους συνδρομητές τους, ενώ οι πιο «ψαγμένοι» της δορυφορικής έχουν εδώ και καιρό γνωρίσει τα πορνό HD κανάλια (Penthouse-Hustler-Redlight) από συνδρομές μέσω ερωτικών καρτών.

πηγή: http://www.digitaltvinfo.gr/

Penthouse-3D-HD-Channel-02.jpg

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δώστε τσάντα στον λαό τωρα που τον πηδάνε όλοι.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ναι ναι και όμως. Ο έλληνας ψοφάει για τέτοια είτε τον πhδ@νε είτε όχι.
Χαράς Ευαγγέλια τέτοια κανάλια, για τους περισσότερους.

Χαράς Ευαγγέλια τέτοια κανάλια, για τους περισσότερους

Αρκει να είναι στα κανάλια του full pack και όχι με επιπλέον συνδρομή γιατί με τις μειώσεις που έρχονται ούτε τσόντα θα βλέπει ο λαός και θα τον πηδάνε!!!!:damnyou:

Αρκει να είναι στα κανάλια του full pack και όχι με επιπλέον συνδρομή γιατί με τις μειώσεις που έρχονται ούτε τσόντα θα βλέπει ο λαός και θα τον πηδάνε!!!!:damnyou:

εννοείται πως θα είναι με έξτρα συνδρομή....(μαζί με τα άλλα τσοντοκάναλα):marchmellow:

τσοντοκάναλα και τσάμπα δεν πάει... κι η ...@ν@ θέλει το κάτιτις της!

Σιγά μην την ανεβάσουν τη συνδρομή...ο Έλληνας δε τη βρίσκει με τέτοια πράγματα πλέον. κάθε μέρα ο καθένας ζει ζωή Τζούλιας στη δεύτερη ταινία της. Λέτε η κοπέλα να πλήρωνε για να δει συμπρωταγωνίστριες να περνάνε τα ίδια;;;

καλά, το θέμα είναι μην την ανεβάσουν τη συνδρομή για άλλα πράγματα...κι ας αφήσουν την τσόντα στο τσάμπα.

Μόλις ανέβηκε και το penthousehd1 και ξεκινάει από 1/3!!!

Attachments

• 401993_3067880170357_1064147380_4776457_1520890506_n.jpg
    401993_3067880170357_1064147380_4776457_1520890506_n.jpg
    35.1 KB · Views: 379
Η αναφορά αυτή επιβεβαιωνει την είδηση που ειχε ανέβει απο το πρωι στο portal του digitaltvinfo.gr.Μια ακόμη πληροφορία είναι πως θα φύγει το dorcel tv.

αν ο δεκτης ειναι συνδεδεμενος με scart,τα hd καναλια παιζουν σε sd ή δειχουν μαυρη οθονη;