Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Επιβεβαιωνω και εγω, στην θεση 651

Μας μπερδεύει με την αρίθμιση. θα το περίμενα σε κάποια θέση στο πρώτη εκατοστάδα πχ 151 μετά το εθνίκα κανάλια.
Αφού ξεκίνησε με το 4Ε που το μετέδιδε ο ΟΤΕ στον HellasSat θα ήθελα να δω και τα άλλα κανάλια που έχει το ΟΤΕ στις 39 μοίρες, στο ΟΤΕ ΤV, αφού πλέον το ενδιαφέρων των Ελλήνων είναι στις 9 και 13 μοίρες

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αν κ αναρωτηθήκαμε παραπάνω για το 4Ε μία φλασιά μου λέει ότι θα μπει σύνδεση ΟΤΕ και δορυφορικό σε κάθε μοναστήρι που ¨πρέπει¨ να φτάνει η επίσημη γραμμή της ΕτΕ (if you know what I mean!).

Το 4Ε εκπέμπει δορυφορικά μερικά χρόνια τώρα ελεύθερα, από τον Hellas Sat 2 στις 39° ανατολικά (μέσω ΟΤΕ δηλαδή). Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να μπει στην ΟΤΕ TV λοιπόν για να πραγματοποιηθεί αυτό που σκέφτηκες (να ικανοποιηθεί το ενδεχόμενο κοινό στα μοναστήρια).

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ωραια θεωρια συνομωσιας, αλλα εχω την εντυπωση οτι στα μοναστηρια δεν επιτρεπεται τηλεοραση.

Εξαιρουνται βεβαια "μοναχοι" τυπου Εφραιμ που ισως εχουν και home cinema.

Μα να ταν μόνο ο Εφραίμ, να σου πω για κάτι καλόγριες με κάμπριο και για άλλα πολλά, άσε που έχει και μοναστήρι με
δικό του σταθμό θρησκευτικού περιεχομένου (τουλάχιστον 1 σίγουρα). Είναι κ αυτή μια αγορά όπως και να το κάνεις, οι
ανα την επικράτεια φανατικοί του καναλιού της Εκκλησίας και της επίσημης γραμμής. Σε εποχές Χριστόδουλου θα φεύγανε κούτες-κούτες
τα πακέτα...

Εγώ πάντως που το παρακολούθησα λίγο εναλλάξ με babytv που είναι σε διπλανές θέσεις
συνδυαστικά θυμήθηκα τη ρήση του Ηρώδη (1μ.Χ.) "όλα τα μωρά στη λίστα"!!!

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το 4Ε εκπέμπει δορυφορικά μερικά χρόνια τώρα ελεύθερα, από τον Hellas Sat 2 στις 39° ανατολικά (μέσω ΟΤΕ δηλαδή). Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να μπει στην ΟΤΕ TV λοιπόν για να πραγματοποιηθεί αυτό που σκέφτηκες (να ικανοποιηθεί το ενδεχόμενο κοινό στα μοναστήρια).

Μη βαράτε ...
Με το μοναστήρια καταλαβαίνετε ότι εννοώ μεταφορικά το φανατικά θρησκόληπτο κοινό που αριθμεί μερικές χιλιάδες μέλη με πολύ δυνατούς δεσμούς
(δείτε π.χ. αντίσταση στην εφαρμογή της κάθε φοροκάρτας του ΤΑΞΙΣΝΕΤ κτλ κτλ λόγω και καλά 666 κ.ο.κ. ). Είμαι λίγο εκτός θέματος βέβαια
αλλά στα έντυπά τους πιστεύω θα παίξει το σχετικό "Το κανάλι της Εκκλησίας σε όλη την Ελλάδα μέσα από τον ΟΤΕ" σαν σχετική προώθηση.

Πάντως σε όλους τους άλλους θεωρώ πως δεν μας προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο, απλά ένα κουραστικό πάτημα πλήκτρου ακόμα για να δούμε το επόμενο κανάλι.,,

Είναι τρομερή η μάχη μερικών να μην πιστέψουν.
Στη δικιά τους απιστία επιστρατεύουν παπάδες ανάξιους, καλόγερους imitation και οτιδήποτε άλλο θα τους κάνει να νοιώσουν αγαλλίαση στο δικό τους μαρτύριο.
Η κίνηση του ΟΤΕ είναι πάρα πολύ καλή από τη στιγμή που υπάρχουν εκατομμύρια πιστοί που θέλουν να δουν και να ακούσουν κάτι Ορθόδοξο θρησκευτικό.
Πολύ καλύτερο από ένα ακόμη τσοντοκάναλο για επίδοξους "κωπηλάτες".

Είναι τρομερή η μάχη μερικών να μην πιστέψουν.
Στη δικιά τους απιστία επιστρατεύουν παπάδες ανάξιους, καλόγερους imitation και οτιδήποτε άλλο θα τους κάνει να νοιώσουν αγαλλίαση στο δικό τους μαρτύριο.
Η κίνηση του ΟΤΕ είναι πάρα πολύ καλή από τη στιγμή που υπάρχουν εκατομμύρια πιστοί που θέλουν να δουν και να ακούσουν κάτι Ορθόδοξο θρησκευτικό.
Πολύ καλύτερο από ένα ακόμη τσοντοκάναλο για επίδοξους "κωπηλάτες".

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα αγαπητέ. Αν όντως αναφέρεσαι, κάνεις λάθος σε πολλά. Δεν κάνουμε διαγωνισμό πίστης, για το νέο κανάλι μιλάμε και το
πιθανό κοινό ήταν το θέμα της αναφοράς μου, αν σε έθιξα απολογούμαι, αν και δε νομίζω να έθιξα κανένα ξαναδιαβάζοντάς το. Κ ένα λόγο παραπάνω βέβαια έχω να μή θίγω άλλους νησιώτες στην καταγωγή. :)

Δηλαδή σε εμάς του Πελοποννήσιους θα τα χώνεις ?????:flipout:

Παίδες τα γούστα είναι γούστα και ο μπακλαβάς δεν έχει γωνίες...

Το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπική επιλογή-βίτσιο ..... και ειδικά περί βίτσιου.....δεν μας πέφτει λόγος, οπότε τσάμπα χαλιέστε !!!

:ernaehrung004:

Akoufou δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Στο θέμα μας εγώ θεωρώ τον ΟΤΕ πολύ σωστό στην επιλογή του να ανοίξει το πρόγραμμα του σε μεγάλη κλίμακα τηλεθεατών και γούστων.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Oτι μπαινει στην πλατφορμα ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.Σταματηστε την γκρινια!

Ορθό. Παράπονο του τύπου γιατί βάζετε αυτό ενώ δεν έχετε βάλει κάποιο άλλο που λείπει περισσότερο, έχει κάποια λογική. Γκρίνια του στιλ αυτό δεν μου αρέσει και δε θα το βλέπω, θυμίζει νηπιαγωγείο...Ότι νεο είναι καλοδεχούμενο…

Δηλαδή σε εμάς του Πελοποννήσιους θα τα χώνεις ?????:flipout:

Παίδες τα γούστα είναι γούστα και ο μπακλαβάς δεν έχει γωνίες...

Το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπική επιλογή-βίτσιο ..... και ειδικά περί βίτσιου.....δεν μας πέφτει λόγος, οπότε τσάμπα χαλιέστε !!!

:ernaehrung004:

Afam γενικά τους συμφορουμίτες του παρόντος φόρουμ τους έχω στο σύνολο σε μεγάλη εκτίμηση και δεν τα χώνω, γιατί έχω μάθει πολλά (ακόμα και από Πελλοπονήσιους!!! ;) ) . Το χώσιμο το χουμε για άλλες, ιδιωτικές στιγμές :)

Σαν προσθήκη ήταν λίγο αιφνιδιαστική όμως για τα στάνταρ δεδομένα και όπως και το iconcerts π.χ. έχει το κοινό του, αυτό ήταν το όλο νόημα
που θέλω να πω. Ίσως πρέπει πια να σκεφτόμαστε και νέες κατηγορίες καναλιών στην ελληνική τιβι, δε ξέρω αλήθεια τι θα άρεσε. Εσείς
τι λέτε, εκτός από τό τρίπτυχο ταινίες-μπάλα-ντοκυμαντέρ τι το καινούργιο θα μας άρεσε;;;

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Oτι μπαινει στην πλατφορμα ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.Σταματηστε την γκρινια!

Με την προϋπόθεση οτι θα νοικιάζουν transponders όταν χρειάζεται αλλιώς θα απολαμβάνουμε χάλια ποιότητα σε όλα τα κανάλια που θα είναι παστωμένα σε 3-4 transponders.
Αν οι άνθρωποι κάνανε τις μελέτες τους και είδαν οτι ενδιαφέρει σεβαστό ποσοστό εν δυνάμει συνδρομητών πολύ καλά κάνανε και το βάλανε.

Αληθευει οτι το History το εχει αποκλειστικα η Nova και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το δουμε στον ΟΤΕ?

ναι απο οτι ξερω το history εχει αποκλειστικοτητα με την nova... αλλα δεν ξερω τι σχεση εχουν οι ξυλοκοποι και οι νταλικερηδες με την ιστορια!!!

Ναι ναι, φοβερο καναλι. Καθε μερα καθε τηλεθεατης 2 αγωνες παλης βλεπει βρεξει χιονισει.

μακάρι να γινόταν αυτό που είπες φίλε... σαν φαν του wwe θα χαιρόμουνα πάρα πολύ γι αυτή τη προσθήκη... καλό είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε κάτι διαφορετικό επιτέλους στην ελλάδα, εκτός από ποδόσφαιρο. ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που απευθύνεται σε φαν των πολεμικών τεχνών, πιστεύω θα βρει ανταπόκριση η κίνηση αυτή.

να βαλει το eurosport 3d η κατι αναλογο

Εμένα μου άρεσε και το zone reality που το είχε και το έβγαλε να πω την αλήθεια. Και τότε είχε αρκετές διαμαρτυρίες από συνδρομητές μέσω της σελίδας στο fbook.

Ειδικά κάτι ιατρικά περιστατικά (τύπου Grace anatomy σε πραγματικές συνθήκες εκεί που έβλεπες ότι τα νοσοκομεία στο εξωτερικό είναι άλλα για το beverly hills και άλλα για τους φτωχούς, U know like Greece) ή κάτι τύποι που ήταν wannabe Κατάσκοποι ήταν όλα τα ευρουλίνια!!