Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Oτι μπαινει στην πλατφορμα ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.Σταματηστε την γκρινια!
Διαφωνώ.
Η προσθήκη σαβούρας αφαιρεί από το bandwidth και ήδη βλέπω επιδείνωση στην ποιότητα εικόνας των HD καναλιών.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

το 4Ε ειναι η μεγαλυτερη πατατα καναλι.ενα επαρχιακου τυπου.το ιδιο και το Λουξ.κριμα για τις προσθηκες του ΟΤΕ.απο τοσα καναλια που υπαρχουν αυτα βρηκαν να βαλουν?τσιγκουνηδες γερμαναραδες δεν σεβόσαστε τα λεφτα μας που πλεον δεν ειναι για σπαταλες.μολις κλεισει χρονος γεια σας απο εμενα

το 4Ε ειναι η μεγαλυτερη πατατα καναλι.ενα επαρχιακου τυπου.το ιδιο και το Λουξ.κριμα για τις προσθηκες του ΟΤΕ.απο τοσα καναλια που υπαρχουν αυτα βρηκαν να βαλουν?τσιγκουνηδες γερμαναραδες δεν σεβόσαστε τα λεφτα μας που πλεον δεν ειναι για σπαταλες.μολις κλεισει χρονος γεια σας απο εμενα
Επικές στιγμές σήμερα το απόγευμα στο 4Ε.
Είχε σε απ'ευθείας μετάδοση ΚΗΔΕΙΑ πραγματική με γκρο πλαν στο φέρετρο και στον πεθαμένο (έναν καθηγητή του ΑΠΘ) , όλη την τελετή , τον ενταφιασμό κλπ ,κλπ !!!
Πού αλλού θα τα βλέπατε αυτά , ε ;
Τί δηλαδή ! Προτιμάτε τα άλλα κανάλια ,όπου βλέπετε τα ίδια και τα ίδια ;

+1000.
και καθε μερα μετανιωνω που με τα ιδια λεφτα μπορουσα να βαλω nova sport pack με 52ευρω.αλλα περιμενα οτι θα προσθεσει κανα καναλι της προκοπης και οχι το 4Ε και το LUX.και οχι τιποταλλο θελω πολυ καιρο να κλεισω χρονο.

Επικές στιγμές σήμερα το απόγευμα στο 4Ε.
Είχε σε απ'ευθείας μετάδοση ΚΗΔΕΙΑ πραγματική με γκρο πλαν στο φέρετρο και στον πεθαμένο (έναν καθηγητή του ΑΠΘ) , όλη την τελετή , τον ενταφιασμό κλπ ,κλπ !!!
Πού αλλού θα τα βλέπατε αυτά , ε ;
Τί δηλαδή ! Προτιμάτε τα άλλα κανάλια ,όπου βλέπετε τα ίδια και τα ίδια ;

Επικό δε λες τίποτα!!!!! Καλτ στιγμή από το 4Ε!!
Εγώ πάντως είμαι στο + με τις προσθήκες, είτε λέγεται Iconcerts έιτε LUXE TV. Ειδικά το πρώτο είναι απόλαυση!!
Παράξενο βέβαια ότι με διαφορά λίγων ημερών γράφονται σχόλια αφοριστικά για τις προσθήκες καναλιών
που δεν είναι του γούστου κάποιων, ενώ πάντα και για όλα υπάρχει κάποιος που το βλέπει το καθετί, είτε είναι το babytv είτε το 4Ε,
οπότε αν μας χαλάει βλέπουμε κάτι άλλο. Άλλωστε άλλο το 19,90 και άλλο το πόσο έχει πάει το φουλ πακ+HD στην άλλη εταιρεία (κανένα 60αρι αν δεν απατώμαι;)
και δεν είναι και το θέμα του thread ¨αλλωστε αυτό.
Πάντως με προσθήκες καναλιών που καλύπτουν ποιοτικά το prime time 6-12μμ έχει πιστεύω και την καλύτερη ανταπόκριση μια
πλατφόρμα. Και το ΟΤΕ Σινεμά π.χ. εγώ το βλέπω αρκετά, ειδικά με κάτι καλτίλες του Νίκου Ζερβού, αλλά είναι προσωπικό
είπαμε το γούστο ...

είπαμε το γούστο ...

Όπως είχε ειπωθεί και απο κάποιο άλλο παιδί εδώ, το luxe, είναι τρομερό-μοναδικό-σούπερ κανάλι για καφετέριες/κομμωτήρια/πατσατζίδικα. Να λήξει πλέον αυτή η ftv-μανία.
Το 4Ε έχει κι αυτό το κοινό του, όπως και τα ελεύθερα mega/ant1/alpha/κ.λ.π.
Ειδικά αν έχει και ζωντανή μετάδοση με κηδείες, πιάνει και τους νεκρόφιλους. Και τα μυαλά στα κάγκελα.

Και γενικά, όσοι υπογράψατε συμβόλαιο με 20ε για οτε, γνωρίζατε ακριβώς ποιά και πόσα κανάλια έχει με αυτά τα 20ε. Δεν σας υποσχέθηκε κανείς οτι σε Χ μήνες "θα μπεί κάποιο κανάλι που γουστάρετε".
Εάν το ρισκάρατε, οκ, χάσατε 20ε*12, όταν έρθει η ώρα διακόψτε και βάλτε νόβα να δείτε τα εκεί κανάλια. Ευτυχώς φέτος υπάρχει ανταγωνισμός προς όφελός μας.
Μην γκρινίαζετε γιατί η κάθε προσθήκη δεν είναι του γούστου σας. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω σας.

Όπως είχε ειπωθεί και απο κάποιο άλλο παιδί εδώ, το luxe, είναι τρομερό-μοναδικό-σούπερ κανάλι για καφετέριες/κομμωτήρια/πατσατζίδικα. Να λήξει πλέον αυτή η ftv-μανία.
Το 4Ε έχει κι αυτό το κοινό του, όπως και τα ελεύθερα mega/ant1/alpha/κ.λ.π.
Ειδικά αν έχει και ζωντανή μετάδοση με κηδείες, πιάνει και τους νεκρόφιλους. Και τα μυαλά στα κάγκελα.

Και γενικά, όσοι υπογράψατε συμβόλαιο με 20ε για οτε, γνωρίζατε ακριβώς ποιά και πόσα κανάλια έχει με αυτά τα 20ε. Δεν σας υποσχέθηκε κανείς οτι σε Χ μήνες "θα μπεί κάποιο κανάλι που γουστάρετε".
Εάν το ρισκάρατε, οκ, χάσατε 20ε*12, όταν έρθει η ώρα διακόψτε και βάλτε νόβα να δείτε τα εκεί κανάλια. Ευτυχώς φέτος υπάρχει ανταγωνισμός προς όφελός μας.
Μην γκρινίαζετε γιατί η κάθε προσθήκη δεν είναι του γούστου σας. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω σας.
ουτε γυρω απο σενα περιστρεφεται.οπος εχεις το δικαιωμα να σου αρεσει να προστιθονται καναλια για πατσατζιδικα,ετσι και εμεις εχουμε το δικαιωμα να λεμε την γνωμη μας για τα καναλια αυτα.δεν βγηκαμε να πουμε μην βαλει κανεις οτε γιατι εμας δεν μας αρεσει το 4Ε,απλα λεει ο καθενας την γνωμη του και εχει το δικαιωμα να κρινει.

εγω παντως οτι δεν μου αρεσει απλα δεν το βλεπω. εβαλα ΟTE TV για αθλητικα του βεβαια οταν δεν εχει μπλα μου αρεσει πολυ να βλεπω id Discovery ειδικα τις εκπομες με τις εξαφανισεις βεβαια μετα με πιανει ενα σφηξιμο και μια απορια για το τι μπορει να απεγινας αυτοι οι εξαφανισμενοι. για τα λεφτα του ειναι μια χαρα πολυ value for money

και καθε μερα μετανιωνω που με τα ιδια λεφτα μπορουσα να βαλω nova sport pack με 52ευρω.αλλα περιμενα οτι θα προσθεσει κανα καναλι της προκοπης και οχι το 4Ε και το LUX.και οχι τιποταλλο θελω πολυ καιρο να κλεισω χρονο.

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε οτι κάποιοι έβαλαν το δορυφορικό του ΟΤΕ όχι για τα κανάλια που είχε όταν έκαναν συνδρομή αλλά για το αν θα βάλει κάποια κανάλια της αρεσκείας τους! Δηλαδή πείρατε ρίσκο! και επειδή έβαλε 1 κανάλι, στα 50 φεύγα που έχει, που δεν σας άρεσε τα κάνετε ίσιωμα όλα? Μάλιστα! Δικαίωμά σας αλλά λίγο παράξενη λογική! Εγώ παντως και πιστεύω οι περισσότεροι βάλαμε το ΟΤΕTV για το περιεχόμενο που είχε, ΟΤΕ sport με ισπανικό, ιταλικό γερμανικό πρωτάθλημα, F1, ευτυχώς μας έκατσε motagp καθώς και κανάλια ντοκυμαντέρ και το ΟΤΕ σινεμα! Τώρα το οτι έβαλε το 4Ε, ποτέ δεν το έχω δεί γιατί δεν με αφορά, δεν μπορώ να μηδενίσω όλα τα άλλα κανάλια καθώς και αυτά που θα μπουν!

εγω παντως οτι δεν μου αρεσει απλα δεν το βλεπω.
Αυτά όμως που βλέπεις , θα τα βλέπεις με μειωμένο bandwidth .

Δε βλέπετε τελευταία την ολοφάνερη επιδείνωση στην ποιότητα εικόνας των Sundance και iConcertsHD και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που μετά βίας μπορώ πλέον να τα χαρακτηρίσω High Definition ;

το ματι μου δεν εχει εκπαιδευτει τοσο ωστε να μπορω να διακρινω διαφορα στην ποιοτητα

Δε βλέπετε τελευταία την ολοφάνερη επιδείνωση στην ποιότητα εικόνας των Sundance και iConcertsHD και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που μετά βίας μπορώ πλέον να τα χαρακτηρίσω High Definition ;

Στον transponder του Sundance , το μόνο κανάλι που προστέθηκε ήταν το 4Ε. Και δεν νομίζω ένα κανάλι να υποβαθμίσει τόσο πολύ το bandwidth του Sundance ακόμη κι αν υποθέσουμε οτι όλο το bandwidth του 4Ε βγήκε απο εκεί.
Για τον transponder του iConcerts (που μπήκαν τα Mega/...) μπορώ να πω απλά οτι ακόμα είναι μισο-γεμάτος. Γιατί να κόψουν bandwidth απο το iconcerts ;

Αν κάποιος μπορεί να μετρήσει το bandwidth, ας μας πει πόσο έπεσε. Εμένα, με το "μάτι", το sundance ίδιο μου μοιάζει. Σε καμία περίπτωση SD.

Bitrate από:

iConcerts ~7200
Sundance HD ~4000

η μέτρηση έγινε πριν από λίγο...

Πραγματι και εγω παρατηρησα πτωση bit rate στο sundance και στο iconcerts σε σχεση παντα μεχρι τι ισχυε μεχρι προτεινως.

Bitrate από:

iConcerts ~7200
Sundance HD ~4000

η μέτρηση έγινε πριν από λίγο...

Άψογος.
Μήπως είχε τύχει να μετρήσεις και πιο παλιά ;
Η μέτρηση έχει να κάνει και με το περιεχόμενο που δείχνει αυτήν την στιγμή ;

12,265 DVB-S
iConcerts 5,22~12,49 Mbps Data Rate 38 Mbps
Luxe 5,32~12,48 Mbps
Discovery HD Showcase 5,53~12,48 Mbps
Penthouse HD 5,08~12,48 Mbps

12,149 DVB-S2 Data Rate 53 Mbps
4E 0,95~3,083 Mbps

Πιστεύω ότι η πρόσθεση του 4Ε δεν επηρεάζει κανάλι άλλου transponder.
Επίσης δεν έχω διαπιστώσει digration στην εικόνα των HD καναλιών μετά από την πρόσθεση των επίγειων που είναι στην ίδια συχνότητα.
Η κάρτα που χρησιμοποιώ είναι η Technisat PCI Xpress και TechnoTrend DVB-S2 4100.
Όνειρο να αποκτήσω μια DekTek.Λέμε τώρα ....:worshippy:

Έχεις σύνδεση HDMI 1.3 και πάνω ή 1.3 και κάτω?Μήπως είσαι συνδεδεμένος με scart άρα 576 γραμμές?Κάτι συμβαίνει και δεν βλέπεις σωστά.Μήπως ο ΟΤΕ έβγαλε νέο firmware και σου άλλαξαν οι ρυθμίσεις?

Έχει μπει στο πακέτο του ΟΤΕ κάποιο κανάλι με ξενες ταινίες της προκοπής όπως τα αντίστοιχα nova cinema?Κι αν όχι ποτέ υπολογίζουν να βάλουν?Πολλοι απο μας δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για ποδόσφαιρο όσο για κινηματογράφο.Το να μην έχει μπει ακόμα σοβαρό κινηματογραφικό καναλι είναι στα πολυ μείον του ΟΤΕ πάντως και αποτρέπει πιθανούς συνδρομητές.