Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ΓΙΑ ΤΟ CAMPIONATO ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ???
ΟΡΦΑΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ?

Tυχόν περισσεύοντα σουβλάκια δύναμαι να τα καταναλώσω εγώ...:food-smiley-005:

νομιζω πως εχουν ανανεωθει και τα τρια μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα που εχει ο οτε στο πακετο του!!!!!!!παντος μετα το καναβατσο τις νοβα με το nba δεν βλεπω να κρατα το αγγλικο πρωταθλημα ουτε να προσπαθησει να παρει καποιο αλλο!!!!πιστευω δεν εχει τους οικονομικουσ πορους ουτε να συντηρησει αυτα που εχει!!!!!

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

νομιζω πως εχουν ανανεωθει και τα τρια μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα που εχει ο οτε στο πακετο του
Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

Άμα είχαν ανανεωθεί, θα είχαν ήδη ανακοινωθεί.:idea:
Πιθανώς να βρίσκονται κοντά στην ανανέωση.
Το εγγλέζικο το έχει για ένα χρόνο ακόμα η nova.
Σουβλάκια δεν βλέπω, θα πάρω μόνος μου.:flipout:

στο τηλεφωνο του ΟΤΕ που εκανα την χαζομαρα και ρωτησα για το ιταλικο με αντιμετωπιζαν λες και τους ρωτησα για το πειραμα του CERN.
Τα σουβλακια θα τα φερει ο Tiniakos αφου αυτος σου ανοιξε την ορεξη lol
εγω δεν φερω καμμια ευθυνη

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Συγνώμη ακόμη συζητάμε ποια εταιρεία είναι πιο φθηνή ;
Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε νούμερα.Όσο για την ποιότητα.Πια ποιότητα στην Γόβα :
Cinema πάρε κόσμε επανάληψη για να έχεις και για να τα εμπεδώσεις. . .
Sport σούπερ λίγδα-Αγγλία με Γερμανία-Ιταλία-Ισπανία. . .

Νομίζω ξεχνάς τα φιλέτα (Champions League - Europa League - Euroleague).

Η βασική διαφορά είναι η τιμή, το αθλητικό περιεχόμενο της nova παραμένει κορυφή.

Οταν αρχίσει η μπαλίτσα τις Ελλάδος, τότε να δούμε ποιός έχει το δυνατότερο χαρτί.... :D

Νομίζω ξεχνάς τα φιλέτα (Champions League - Europa League - Euroleague).

Η βασική διαφορά είναι η τιμή, το αθλητικό περιεχόμενο της nova παραμένει κορυφή.

Έχω κουραστεί να το λέω.

O OTE συνεχίζει με Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα!

Για μία ακόμα σεζόν τα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν και της Μπουντεσλίγκα θα μεταδίδονται απ' την ΟΤΕ TV, ο οποίος ενέταξε τα παιχνίδια των δύο Πρωταθλημάτων στα προγράμματα των καναλιών της. Ήταν μία εξέλιξη που είχαμε προβλέψει καιρό τώρα.

Η ΟΤΕ TV θα μεταδίδει μαζί, άλλη μία σεζόν, και παιχνίδια της Β' Γερμανίας. Η αρχή θα γίνει στις 3 Αυγούστου, με το παιχνίδι Χέρτα-Πάντεμπορν (21.30). Για την Μπουντεσλίγκα, το ξεκίνημα θα γίνει στις 24/8 με το Ντόρτμουντ-Βέρντερ Β. (21.30).

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν αρχίζει στις 18/8, αλλά ακόμα δεν έχει βγει ωρολόγιο πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται παραμονές της πρώτης αγωνιστικής.

http://www.sport-fm.gr/article/565978

Το Χέρτα-Πάτερμπορν δεν το χάνω με τίποτα!:2thumb22sup:
Άραγε για το Ιταλικό υπάρχει κόντρα με nova?

η nova κοιταει να κανεις μειωσεις σαυτα που εχει,στη superleague το δεχτηκαν,το nba οχι και το εχασαν.Αρα δεν νομιζω οτι μπορει να χτυπησει πρωταθλημα απτον οτε,αυτοι κοιτανε να κοβουνε απτο αθλητικο κοματι οχι να παρουν και καινουργιο πρωταθλημα.τον σεπτεμβρη ειναι και η διαπραγματευση για την premier league και ο οτε εχει την ευκαιρια να σαρωσει στο αθλητικο κοματι αν καταφερει να την παρει.

η nova κοιταει να κανεις μειωσεις σαυτα που εχει,στη superleague το δεχτηκαν,το nba οχι και το εχασαν.Αρα δεν νομιζω οτι μπορει να χτυπησει πρωταθλημα απτον οτε,αυτοι κοιτανε να κοβουνε απτο αθλητικο κοματι οχι να παρουν και καινουργιο πρωταθλημα.τον σεπτεμβρη ειναι και η διαπραγματευση για την premier league και ο οτε εχει την ευκαιρια να σαρωσει στο αθλητικο κοματι αν καταφερει να την παρει.

Οπως αποδειχτηκε προσφατα με τα κιν/φικα καναλια του ΟΤΕ και με το nba , οι εμφατικες ανακοινωσεις της νοβα τοσα χρονια περι ''αποκλειστικοτητων'' καιι συμφωνιων με ολα τα studio,
ηταν τελικα κανονικα ''φουμαρα'' που πουλαγε για διαφημιση ,ελλειψει αλλου ανταγωνιστη που θα αποδεικνυε την αληθεια.Ητανε κατι σαν και αυτο που κανουν τα ελευθερα ιδιωτικα καναλια , στα οποια καθε ταινια που θα δειξουν προσεχως ειναι σε ''αποκλειστικη πρωτη τηλεοπτικη μεταδοση''...

Τωρα που εμφανιστηκε και αλλος παικτης στην αγορα και κουναει ζεστο χρημα , και αλλοι ισχυρισμοι περι ''αποκλειστικοτητων'' θα πανε περιπατο.

Μην εκπλαγειτε αν απο το Σεπτεμβρη-Οκτωβρη βλεπουμε απο ΟΤΕ , καποιους αγωνες της premier league , αλλα και μπασκετ απο euroleague , ταυτοχρονα με την νοβα.Ηδη ο ΟΤΕ κινειται να αγορασει και καποιους αγωνες της superleague.

χτυπα οτε αλυπητα την νοβα την κλεφτρα!!!!!μακαρι να τα παρει ολα ο οτε μεχρι του χρονου!!!!!για φετος τι γινεται με το καμπιονατο????

και κατι ακομη !!!!δεν πιστευεται πως πρεπει να δημουργειθει οτε σπορτ 4 μη πω και 5 αν ενταχθουν και αλλα πρωταθλιματα στο μπουκετο?

και κατι ακομη !!!!δεν πιστευεται πως πρεπει να δημουργειθει οτε σπορτ 4 μη πω και 5 αν ενταχθουν και αλλα πρωταθλιματα στο μπουκετο?

Πρέπει γιατι έχει "μπουκώσει" το περιεχόμενο κάποιες μέρες, ειδικά τώρα με το περιεχόμενο να αυξάνεται θέλω να δω πως βολεύονται
σε μία Κυριακή π.χ. F1, MotoGP, GP2, GP3, moto2, NBA, Bundesliga, Primera, Campionato (?), Serie B (?).
Άνετα για 2 αθλητικά επιπλέον πάει αν θέλει να δώσει χώρο στις μεταδόσεις.

Πρέπει γιατι έχει "μπουκώσει" το περιεχόμενο κάποιες μέρες, ειδικά τώρα με το περιεχόμενο να αυξάνεται θέλω να δω πως βολεύονται
σε μία Κυριακή π.χ. F1, MotoGP, GP2, GP3, moto2, NBA, Bundesliga, Primera, Campionato (?), Serie B (?).
Άνετα για 2 αθλητικά επιπλέον πάει αν θέλει να δώσει χώρο στις μεταδόσεις.

Θα πρεπει ομως και να ξεφορτωθει καποια ασημαντα πακετα .Δεν χρειαζεται π.χ να εχει Ισπανικο μπασκετ και Αδριατικη λιγκα απο την στιγμη που εχει nba. Λιγο euroleague basket ειναι προτιμοτερη.Επισης οι Β'κατηγοριες Γερμανιας και Ιταλιας ειναι αχρηστες και απλως πιανουν χωρο.Θα προτιμουσα να κοψει και το ΟΤΕSPORT 3 και στην θεση του να βαλει OTESPORTHD 2.
Εχω μαθει οτι ''παιζει'' και το eurosport2hd.Και αυτη θα ηταν μια πολυ καλη προσθηκη.

Liga acb ασήμαντη; Νομίζω πως κάνεις λάθος! Το καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Liga acb ασήμαντη; Νομίζω πως κάνεις λάθος! Το καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι.

+1.
Επίσης η Β Γερμανίας και Ιταλίας (ZweiteLiga , Serie Bwin ας μην τα ελληνοποιούμε όλα α-λα Β-Εθνική Γερμανίας
που λένε και στα Προποτζίδικα) πάντως έχουν θέαμα και καλούς αγώνες, επειδή παρακολουθώ
επιμένω ότι είναι ανώτερες ακόμα και από τη δικιά μας so called "Σούπερ Ληγκ".

Λήγκα Αδριάτικα είδα λίγα παιχνίδια φέτος, μόνο κάπου κάπου τη Μακάμπι με το Σχορτσιανίτη να λιώνει στον ιδρώτα και στα φάουλ
αλλά καλύτερο θέαμα από το Eurocup που έδειχνε το Eurosport αδιαμφισβήτητα! Τώρα αν έχει και ελληνικό ενδιαφέρον
ίσως το Eurocup να είναι ευκολότερα παρακολουθήσιμο!! :award:

κατα την γνωμη μου ο οτε πρεπει να εκμεταλευτει την κατασταση και να ανανεωσει γρηγορα το καμπιονατο και να τσιμπησει την πρεμιερ λιγκ και σαμπιονα τον σεπτεμβριο αφου σιγουρα η νοβα θα προσπαθησει να ριξει το κοστος και να παρει μερικους αγωνες απο ομαδες της σουπερ λινγκ αν ακομα θα υπαρχει σουπερ λινγκ απο του χρονου!!!!αν γινουν ολα τα παραπανω θα πρεπει να γινουν τα καναλια του οτε ως εξης.otesport 1 hd,otesport 2hd otesport 3,otesport 4, otesport5,otesport6,otesport 7.to otesport 6 λειτουργει ως καναλι με livescores kai λιγες εκπομπες στοιχηματος [οχι την ξεφτιλα που εχει η νοβα που η καθε εκπομπη επαναλαμβανει αυτα που λεει η προηγουμενη!!!!απο πλευρας σινεμα πρεπει το village na ginei hd[village cinema1 hd] και να δημιουργηθουν αλα δυο[village cinema 2 και village cinema 3]ωστε οι ταινιες να χωριστουν σε κατηγοριες που θα περιεχει το καθε καναλι οικογενιακα,παλαιοτερες παραγωγες,περιπετειες αστυνομικες ταινιες και θριλερ!!!!απαραιτητητη προυποθεση ειναι να ανοιξει χωρος απο αφαιρεση καναλιων που δεν τα βλεπει κανεις[π.χ luxe tv,tlc 4e και αλλα παρομοια!να μειωθουν οι τιμες στο cinema on demand σε 2 και 3 euro το hd!!!!kαι να ενεργοποιηθει επιτελους το pvr και επειτα το replay tv στον δορυφορο!!!!!ετσι ο οτε θα γινει η καλυτερη συνδρομιτικη πλατφορμα στην ελλαδα!!!!!!